Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OĞLUŞUMA ÖRDÜĞÜM HIRKA VE YELEKLER.NASIL OLMUŞ KIZLAR??DOLABINA ASTIM OĞLUMUN.HERGÜN AÇIP BAKIYORUM,ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR CİCİLERİ.
Kızlar coşmuşsunuz ya... Kaç sayfa böyle. oku oku canım çıktı... ama aldıklarınızı inceledim. Hepsi çok güzeller... Bebişleriniz iyi günlerde kulansın inşallah...
Adasucum Çilekten bende baktım, Ama sunta diye almadım.. Seninkinin malzemesi ne bilmiyorum, o dolaptan görmedim gerçi...Ama Çilek sunta malzeme kullanıyor diye biliyorum.. Çünkü benim genç kızlık odamda çilektenden suntaydı..2 tane çilek odası eskittim... 12 yılda.. Suntaysa eğer ve de rafları vida gibi çubukların üzerine monteyse, çekmeceleri var mı dikkat etmedim ama çekince çıkan cinslerdense geri vermeni öneririm.. Yani kendim çileğin mobilyasını kullandım. O yerinden çıkan çekmeceler bebekler yürümeye başlayınca zararlı.. suntalar ileride toz ve kıymık yapıyor.. Vida gibi çubuklarda zamanla aşınıp rafları taşıyamıyor... Sunta olan kısmı genelde arkasında oluyor. Ve suntalar bebekte astıma kadar yol açabiliyor. İnşallah bu saydıklarım yoktur.. Ama dolap alacak arkadaşlarda bu uyarıları dikkate alsınlar.. Hobi olarak bir ara mobilya dekarasyonla uğraştım..
kizlar ben internetten alisveris yapmak istiyorum ama genede korkumu yenemiyorum yahu (
kizlar ben internetten alisveris yapmak istiyorum ama genede korkumu yenemiyorum yahu (
adasucum Elegant Genç odası Kiraza bakarsan benim dolap da bu renk.Seninkinin modelinden.
http://www.galamobilya.com/tr/gencodalari.html
korkacak bisey yok canim .. kaliteli siteleri tercih et.. birde ben banka numarami kredi karti numarami felan vermiorum .. sipharis edip .. gidip bankadan havale ediorum parasini ..
ayerba giysisi guzel bebegin gule gule kullansin insallah
askito nasil havale ediyorsun ki
ben banka numarami versem ne olur ki guvenilir siteye
of ya bende yapmak istiyorum alisveris ((