HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

teşekkür ederim...
bende netten hiç alışveriş yapmadım.pekde taraftar değilim.çıkıp gezip almak daha anlamlı bence.tabii alışveriş yapan arkadaşlara lafım yok.bu benim fikrim...birileri ablamın kredi kartıyla netten 900 ytl lik alışveriş yapmış.ne biliyim tırsıyorum ben hackerler falan çok,ya bişey olursa diye...

BEBİŞİMDE FANATİK....BABASI GİBİ....

822.jpg

832.jpg

canım aynısının cimbomlusunuda ben aldım.. çok güzeller...

merhaba kızlarr ben mayıs annesiyim ama sizin sayfanıza bakmadan geçemiuorum aldıkalrınız bebişlerinizin cicileri çok güzel güle güle giyinsinler Şeniz

fenerliside cimbomlusuda bir.önemli olan içindeki yaramazlar.yerim ben o kuzucukları...
iyi günlerde kullansınlar inşallah..

askitocum maşallah bebişine dudaklara bak yerim ben onuuuuuuuuu

bizde internetten önceden de şimdide çok alış veriş yaptık...önumuzdeki ayda nevresim begendim onları alıcam...guvenilir site olması ve sık sık kredi kartınızın extresine bakmanız sizin açınızdan önemlii...

BENDE İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPANLARDANIM.
GÜVENİLİR OLDUĞUNA İNANDIĞIM SİTELERDEN ÇOK SIK ALIŞVERİŞ YAPIYORUM ( Kredi Kartımla )
BAZENDE İNTERNETTEN HAVALE YAPIYORUM.
AYERBA BU ARADA BEN SENiN RESİMLERİ KÜÇÜLTTÜM, HABERİN OLSUN.

ye annesi heryerini ye:)
nekadar kaldı doğuma canım benim 24 günnnnnn heyecan basıyo valla

saol canim ..o dudaklari ben varyaaaaa yicem yicem .. isircammmmm :sm_cool:

İÇİN GİDİYOR DEĞİL Mİ?
BİZİM KIZ SİZİNKİ GİBİ POZ VERMEDİ, ANCAK YANDAN ÇEKTİK.
FINDIK BURNUNA BAKMAYA DOYAMIYORUM.
EŞİME DİYORUMKİ ÇIKSIN O BURNUNU KITIY KITIY YİYCEM BEN.

AŞKIM O BENİMMM, CANIM KIZIM.

HEPİMİZİN BEBEKLERİ SAĞLIKLA DOĞSUN İNŞALLAH,
ALLAH OLMAYANLARA DA NASİP ETSİN.

ye annesi heryerini ye:)
nekadar kaldı doğuma canım benim 24 günnnnnn heyecan basıyo valla

safak 73sırnaşık şey
ne kadar az kalmis senin yhaa... senin yerinde olmayi isterdimm . bize gecmio vakit... sag salim alirsin bebegini kucagina insallah :asigim:

ayy çok ciciler güle güle kullansın bebişler.bizde beşiktaşlısını alıcaz. ama burda bulamadım. internetten felan alırım. bakalım hepsini bi siteden almayı düşünüyorum. kargo ücreti ödemeyelim bide.

ya kızlar bişi sorcam internetten alışveriş yapan arkadaşlar. kargo nasıl oluyo yani diyelimki tek küvet seti aldınız kargo ücreti ne kadar.

ya kızlar bişi sorcam internetten alışveriş yapan arkadaşlar. kargo nasıl oluyo yani diyelimki tek küvet seti aldınız kargo ücreti ne kadar.

CANIM BAZI SİTELERDE ALIŞVERİŞİN SON AŞAMASINDA, KARGO RAKAMI YAZIYOR. ( Seçtiğin kargo firmasına göre )
BEN GENELDE TOPLU ALIŞVERİŞ YAPIYOR ve KARGOYU BEDAVA HALLETMİŞ OLUYORUM.

senace teşekkür ederim canım benim. alışveriş yapıcam biraz çekiniyorum ama. sizler alıyosunuz o yüzden rahatım bende en son bütün ihtiyaçlarını alıcam. tek seferde taksitleri felan hepsi bir olsun deye...

senace teşekkür ederim canım benim. alışveriş yapıcam biraz çekiniyorum ama. sizler alıyosunuz o yüzden rahatım bende en son bütün ihtiyaçlarını alıcam. tek seferde taksitleri felan hepsi bir olsun deye...

SEN BU KONUDA BİRAZ TECRÜBESİZ OLDUĞUNDAN BENDEN SANA UFAK BİRKAÇ TÜYO.

* ÖNCELİKLE EKSİK LİSTENİ YAP.
* SONRA HANGİ ÜRÜNLERİ ALACAKSAN KRİTERLERİNİ BELİRLE ( Marka, Adet, Gramaj )
* SEÇTİĞİN ÜRÜNLERİN FİYAT ARAŞTIRMASINI MUTLAKA BİR - İKİ FİRMADA YAP.
( Bazen epey fiyat farkı çıkıyor ortaya )

bence tek alma canım lıstenı belıle ona gore al mesalea kıraz bebede 90 ytl uzerı kargo bedava ben ordan alacagım kuvetını falan kargo bedava ya gelcek

kızlar ne bole fanatıklık kıskandım ha bızım babamız fenerlı bende galatasaraylıyım ne olcaak sımdı tabı kı babasını kını tutcak sıpa sımdıden 2 -1 maglubummmmmmmmmm:KK43:((((((((((((

X