Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu askılıktaki cicilerimiz biraz daha askı almam gerekicek
buda dolabımızın icine aldım kutular cok güzeller dimi tansaştan aldım cicekli olan büyük ondan 2 tane aldım :dance:
kızlar can sıkıntısından gittim kızımın cicilerine baktım :) bazılarını da sizlere göstermek için fotoladım , bakalım beğenecekmisiniz , becerebildiysem tabii :)
bunlar mervenin örgüleri ..
canım böyle yaparsan görünür yerimseniben
battaniyemiz ve hastane çıkışları ..
senace bende kızımın dolabını görünce duramıyorum ya yıkıyım hemen bir güzel yerleştiriyim diyorum :dance:
bende kargoyu bekliyorum kızlar kızıma netten sipariş verdigim cicileri gelicek ayy cok heycanlıymış yaa :dance: allah vallahi isteyen herkeze yaşatsın bu duyguları süper bişi
Adasucum dolabınız çok şıkmış.Güle güle kullanın inşallah.Şifonyer,yada benzer birşey düşünüyormusun?Ya da aldın mı?
Benimde böyle bir genç odası dolabım var aynı model.Ortası cam, rengide kiraz.
Kıza da erkeğe de kullanılır.Bende onu kullanmayı düşünüyorum
Seninki biraz şık benimkine göre.
Yatağıda artık ileride karar veririrm.Ya senin gibi bir park yatak ya da bu sayfalarda gördüğüm sade bir karyola vardı ondan alırım.
sıkı takipçilerinizdenim kızlar ama bebek olmadığı için siz hamişlerin muhabbetinizi bozmak istemiyorum sadece hiç sayfa atlamadan mutlaka her şeyinizi inceliyorum çok özenli ve zevklisiniz
adasu yaa bu dolabını çilek mobilyadan bakayorum aynısı yok bende hep bebeğime ileride kullanabiliceği çocuksu olmayan bir dolap hayal ederdim tam istediğim gibi bir dolap almışsın ama sitesine giriyorum aynısı yok neden acaba
Çok yakınız.. Alsancakta, kemeraltında, Karşıyakada, Kısıkköyde, Karabağlarda,Bornovada girip çıkmadığım dükkan kalmamışır. Halıcı, perdeci, mobilyacı,avizeci, bebek eşyaları satan yerler... Ama en iyilerini buldum, Değişiklerini... İstersen yardımcı olabilirim...Mutlaka görüşelim... Şeniz
ay adasu bende aynı heyecanı yaşarken bugun verdigim siparişlerim geldi ve şooook yaşadım
küvetimiz ve setleri pembetatlicadiarzu
anında aradım kiraz bebeyi
degistirecekler bakalımmsenağlama
ayy allah iyiligini versin alırken pembeyi degiştirmedin sanırım benimde az önce geldi kargom 3 tane cicilerimiz geldiş elbiselerimiz cok şekerler yarabim sagolsun site askısıyla birlikte vermiş bende askısıyla astım kızımın dolabına sırnaşık şey
canım hepsiburadadan aldıkların mı geldi kumaş kaliteleri nasıl ? kıyafet konusunda nete pek güvenemiyorum dabenneyaptımki
adasuuuuuu en cok senindolabii begendimmmmm Şeniz :)))))))