HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Bende Hastane çikişi Falan Aldim Ayriyeten çorap Ayri Zibin Dün Babasida Bişeyler Almiş Yani Kiyafet Dişinda Daha Hiç Bişey Almadim Nisan Sonu Yada Mayis Başi Düşünüyorum Almayi

[aldigim bir kac biseyin resmini koyayim didim :teytey: aslinda bi sürü koyacaktim ama görgüsüzlük etmek istemedim :roflol:

bu oglumun hastane cikisi olacak (babasinin israrlariyla) sengözlerimebaksanab
pict0001jt3.th.jpg

üzerine tiklayip büyük haliyle görebilirsiniz ..

karizmaaa..
pict0004xp7.th.jpg

günlük..

pict0002bu9.th.jpg

bu cizmeleri büyük ihtimal KI$a giyemez cünkü 4 parmak bisii yinede aldim belki hava sogur :smiley-cool:

pict0003um8.th.jpg

:nazar::nazar:

Hepsi çok güzel Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. Yalnız şu hastane çıkışı sarı lacivert olaymış hani sankim dahamı bi güzel olurmuş neee :)))

Hepsi çok güzel Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. Yalnız şu hastane çıkışı sarı lacivert olaymış hani sankim dahamı bi güzel olurmuş neee :)))

saol canim .. bu arada FB imkansiz biz ailecenek antifbliyiz laelaelaelaelae

bıdısım bisey soracagim
agiz bezleri hazırlarda sert ve tülbentten degil
sen tülbent buldunmu?
nasil aldin?
benim annem aldi isliyor simdi ama uzun ve yorucuu

saol canim .. bu arada FB imkansiz biz ailecenek antifbliyiz laelaelaelaelae

afferin kiz yerimseniben
yayaya sasasa gatsay gatsay cimbombom
ama bebegin cimbomlu olca kesin degil buna emin ol :):bbo:
her neyse allah sag selim giydirmeyi nasip etsin hepsi birbirinden cok guzel
ben nerden bulam o galatasarayli kiyafeti burda be :uhm::çok üzgünüm:

afferin kiz yerimseniben
yayaya sasasa gatsay gatsay cimbombom
ama bebegin cimbomlu olca kesin degil buna emin ol :):bbo:
her neyse allah sag selim giydirmeyi nasip etsin hepsi birbirinden cok guzel
ben nerden bulam o galatasarayli kiyafeti burda be :uhm::çok üzgünüm:

saol canim ben kendim BJK liyim ama tabiki kardes takimiz sırnaşık şey valla ben tr den aldirdim burda biraz zor bulunur.. internetten bak belki sipharis edebilirsin ..

bıdısım bisey soracagim
agiz bezleri hazırlarda sert ve tülbentten degil
sen tülbent buldunmu?
nasil aldin?
benim annem aldi isliyor simdi ama uzun ve yorucuu

Valla canım mermerşahinden kayıvalidem yapmış. Bide biz hazır yumuşak penye kumaştan bulduk onu aldıkhazırlardan. Ama kemeraltında tülbent bezi satılıyor bide onlardan alacam. Çünkü baya lazım olacak.

saol canim ben kendim BJK liyim ama tabiki kardes takimiz sırnaşık şey valla ben tr den aldirdim burda biraz zor bulunur.. internetten bak belki sipharis edebilirsin ..

Babasıda beşiktaşlı eşortman almış oğluşuma, bide beşiktaşlı çorap, bide yumuşak beşiktaşlı futbol topu pazar günü resmini çekip bende koyayım bari çok şirin bişey... Bende galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlı.. :emir_bebek:

Valla canım mermerşahinden kayıvalidem yapmış. Bide biz hazır yumuşak penye kumaştan bulduk onu aldıkhazırlardan. Ama kemeraltında tülbent bezi satılıyor bide onlardan alacam. Çünkü baya lazım olacak.

evet iste bizde bulamadik annem tulbent aldı isleyip duruyor kadincagiz :))
hani hazir varmi dedim ama sanirim tülbentlerden yok
cok tesekkür ederiiimm:smiley-cool:

evet iste bizde bulamadik annem tulbent aldı isleyip duruyor kadincagiz :))
hani hazir varmi dedim ama sanirim tülbentlerden yok
cok tesekkür ederiiimm:smiley-cool:

senin istediğin kumaştan hazır olarak görmedim canım. Benimde kayınvalidem yaptı. Gerçekten çok uğraştırıyor. Allah yardımcı olsun annene... :nazar:

Babasıda beşiktaşlı eşortman almış oğluşuma, bide beşiktaşlı çorap, bide yumuşak beşiktaşlı futbol topu pazar günü resmini çekip bende koyayım bari çok şirin bişey... Bende galatasaraylıyım ama eşim beşiktaşlı.. :emir_bebek:

benimde canım eşim beşiktaşlı ben cimbomlu oda beşiktaşlı tulum alıcakmış bende galatasaraylı tabi bakalım hangisini giydircez:))bende dün 2 taen çıtçıtlı tulum aldım önü kabartma ayıcıklı ona uygun 2 tane çorap kollu önlük ve 2 kulaklı şapka aldım ördüklerimi saymıyorum birsürü yelek ve ceket ördüm kuzuma dahada örüyorum kayınvalidem annem ablamlar vs herkes bişiler örüyo oğluşuma çok şanslı olucak inşallah yatak takımını daha almadık erken diye yakında onuda alırız inş insanın aldıkça alası gelio walla çok heveslenio sağlıkla gelsinler inşallah ...

Demekki en asil renkleri benim oğluşum giyecek sarı lacivert:sm_cool: şaka yahu giydirebilmeyi çok isterdim ama babamız beşiktaşlı hayatta giydirmez tabi anneside bjk'li hayatta giydirmezzyasakkelime artık oğluşum kendi seçecek büyüdüğünde renklerini

Askito, bayildim galatasaray tulumuna..eminin cok yakisacak yakisikli ogullarimiza :asigim:
bende babama soylediydim.battaniyesini, tulumunu,formasini almis,Bizim oglanda simdiden gs'li oldugunu ilan etti ama daha gormedim alinanlari.annem dogumuma yakin gelince getirecek aldiklarini.

ya bu sizin agiz bezdi dediniz nedir ben bi anlamadim gitti
ben bi sey almadim hele su cinsiyeti bi ogrenem hayirlisiyla alacam teker teker :))

X