bıdışım bende yardımlaşırız diye yeni bir başlık almıştım alınacaklar listesi diye
oradada konuşup hangi marka iyi hangi ürün gerekli diye tarışabilirdik ama yazan olmadı..
neyse olmazsa burdan da yazarıs:içelim:
cnm aslinda ben sana yazacaktim bu konu basliginda paylasiriz ayni konu die ama alinirsin die bisee demedim..
bu arada ben iki gün sonra eve dönüyorum(annemdeydim 2 hafta) aldiklarimin fotosunu cekip koyucam.. bidisim yanlis hatirlamiosam ana kucagi almistin demi cnm sen bir resmini koyarmisin? ben bebek arabasi almistim ama icime sinmedi geri verdim daha civil civil bisii istiom donuktu renkleri.. birde kanguru mu diyolar türkiyede bilmiorum .. cocugu böle önünde tasiyosun canta gibi :1rolleyes: ondan aldim ben ..
cnm aslinda ben sana yazacaktim bu konu basliginda paylasiriz ayni konu die ama alinirsin die bisee demedim..
bu arada ben iki gün sonra eve dönüyorum(annemdeydim 2 hafta) aldiklarimin fotosunu cekip koyucam.. bidisim yanlis hatirlamiosam ana kucagi almistin demi cnm sen bir resmini koyarmisin? ben bebek arabasi almistim ama icime sinmedi geri verdim daha civil civil bisii istiom donuktu renkleri.. birde kanguru mu diyolar türkiyede bilmiorum .. cocugu böle önünde tasiyosun canta gibi :1rolleyes: ondan aldim ben ..
ben bugün bebek odası baktım kızıma inş. onu alıcam ben büyüyebilen karyolalalı büyüdügü zamanda tek kişilik yatak olarak kulanmak cok mantıklı geldi bana.
burda öyle güzel park yataklar yok yaa.. türkiyede olmak var di .. ama türkiyede olanlar icinde parali olmak lazimki güzelinden alabilesin.. sanslisiniz kizlar..ben bi cok seyi türkiyeden getirttim .. kiyafet battaniye falan.. keske odasinida ordan alabilseydim .. burdakiler cok banel hic begenmiyorum.. tabi tr den oda da getirtebiliosun ve türk magazalari da var ama akil almaz fiyatlarda satiyolar.. ISYANTUS cnm ya bende beyaz ve mavi yapacaktim arastirdim bebege cok fazla beyaz önermiolar..pastel tonlarinda (sari,yesil,mavi vb) renkler öneriolar..kirmizi agresif yaparmis beyaz da SIKARmis cocugu .. yha aslinda tam olarak hatirlamiyorum cok oldu bunu okuyali .. ama okuduktan sonra vazgectim.. mavi krem ve renkli bordür kullanicam ben .. eger bu konuya takilan olursa arastiririm .
askito bizimde yurt dısına tasınma olasılıgımız var(belçika)
bana almanyada bazı sezonlar cok buyuk indirim olduğunu söylediler..
oradan alırsın b uradan alma dediler:sm_confused:
kafam karıstı sen oyle yazınca..
yasayan biri olarak sen daha iyi bilirsin ama ..
BIDIŞIM SEN NE YAPTIN?
9 TANE HAVLU, BORNOZ.
6 TANE BATTANİYE NE DEMEK YAHUUUU :))
BİZ KIZIMA BOLCA KIYAFET ALDIK.
HAVLU, ALT AÇMA MİNDERİ, BATTANİYE, BİBERON EV AYAKKABILARI ÇORAPLAR ALDIK.
ODASI İÇİNDE UFAK UFAK FİKİRLERİMİZİ OLUŞURDUK KAFAMIZDA....
BEBEĞiM SAĞLIKLA GELSİN, HERŞEYİ SIRASIYLA OLUR...