kız benim nerden aklıma gelicek evlendigim zaman en yakın arkadaşımın evlilik hediyesiydi bana o kadar minacıkki ilk dogdugunda hemen giydirmem lazım yoksa ssonra olmaz ama cokkk şekerr:icecream:
:)canım ya çok cici papuçlar güle güle giysin bebişin:kızlar hastane çıkışlarınız hangi renk genelde beyazmı oluyo sizler hangi renk aldınız onlarında resmini koyabilirmisiniz:)
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
çok güzelmiş adasu güle güle güzel günlerde giysin inş.senin takım kaç parça benimki 5 parça + battaniye toplam 6 parça seninki biraz daha çok gibi geldi
yarın sabah hayırlısıyla kuzenim doğum yapıcak :teytey:
zeynep bebek geliyooo :dance:
pabuçları nasıl miniğimizin :asigim: :1rolleyes:
:)canım ya çok cici papuçlar güle güle giysin bebişin:kızlar hastane çıkışlarınız hangi renk genelde beyazmı oluyo sizler hangi renk aldınız onlarında resmini koyabilirmisiniz:)
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
bayramlik almistim ama ondan vazgectim bunu aliyorum :)
biz bebek-genç odası aldık...aslında genç odası aldık ama aynı takımın bebek odasındanda sallanan beşik aldık...şimdi beşiğini ilerde karyolasını kullanacak inşallah kızım...onun dışındada sterlizör be biberon ısıtıcı aldım...önumuzdeki hafta odasının halısını, perdesini vede uyku setlerini alıcam...büyük parçaları halledeyim gerisini ne zaman olsa alırız diye düşünüyorum...takımımız gelsin, sizlerle resimini paylaşırı inşallah...rabbim herkeze yasatsın bu guzel duyguları..