Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bende şimdi bunu aldım americadan nasıl burada bulamadım americadan sipariş ben yatak odama park yatagı koyamıyorum beşikte almak istemedim bir kac ay icin bunu yataga koyuyosunuz cocugu ezmiyorsunuz yani korumalı başındada lambası var huysuzlandıgında bakmak icin falan filan
SNUGGLE NEST bebeğiniz ile uyumanın en güvenli yolu
-------------------------------------------------------------------------------- Yeni doğan bebeğiniz ile birlikte uyurken bebeğinizi yastığınızdan ve üzerine yuvarlanmanızdan korur
-------------------------------------------------------------------------------- * Doğum sonrası sizin ve bebeğinizin ihtiyaç duyduğu yakınlaşmayı güvenli hale getirir * * Sezeryan sonrası iyileşme sürecinde ideal ortam sağlar * * Yeni doğan bebeğinizin duygusal gelişimine yardımcı olur * * Seyahatlerde - ziyaretlerde kolayca taşınabilen tanıdık bir yatak olur * * Bebeğiniz uyanmadan kendi yatağına kolaylıkla taşınabilir * * Alt değiştirme minderi olarak kullanılabilinir *
-------------------------------------------------------------------------------- Özellikleri
Nefes alabilen iç duvarlar; bebeğinizin baş çevresindeki hava akımını arttırır Üçgen yastıklar; bebeğinizin yatış pozisyonunu korur LED gece lambası; yumuşak ışığıyla bebeğinizi rahatsız etmeden kontrol edebilmenizi sağlar Ebeveyn yastığı yüksekliğinde yan duvarlar Sıvı geçirmeyen 2.5 cm yüksekliğinde bebek yatağı Yıkanabilen mavi patchwork desenli dış kılıf
ohhhhhh siparis verdigim cantalar geldiiiiii amanin cok guzel ya bayildim kocaman bi suru esya koyarim gezmeyefalan disariya cikarken falan hem oglanin hem kizin esyalarini amaninnnnnn cok mutluyum bugun ellemeyin beni emi:teytey::teytey::teytey: