- 5 Mart 2008
- 1.840
- 1
bende götürdüm makyaj malzemesi ama hiç kullanmadım aklımada gelmedi sürmek ama fotolara bakıyorum da hepsinde de çok güzel çıkmışım annelik büyüsü yansımış olsa gerekk
bereno kıss biz de görsek şu fotoları...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende götürdüm makyaj malzemesi ama hiç kullanmadım aklımada gelmedi sürmek ama fotolara bakıyorum da hepsinde de çok güzel çıkmışım annelik büyüsü yansımış olsa gerekk
al kız hemşom al
bir sürü gelen olcek jeyyar jeyyar
Alayım ben ya haklısın Bir sürü gelen giden olacak dost var düşman var...
kızlar siz göğüs ucu olarak hangi marka aldınız ben avent alayım diyorum ne dersiniz?
kızlar siz göğüs ucu olarak hangi marka aldınız ben avent alayım diyorum ne dersiniz?
Benimde bütün işlerim bitti. Artık odası hazır. Fotoğraflarını çektik. Eşim akşama erken gelirse koyacak. Böyle beklemek çok heyecan verici.
ilkyascım bak ben hamilelikten önce biliyosundur lansinoh krem aldım hergün sürüyorum demiştim yaa evet faydasını gördüm catlamadı gögüslerim emzirirken hafif yanmalar olsada bazen onu sürüyorum diger emzirme saatine kadar o yanmalar gitmiş oluyor tavsiye ederim canım Şeniz
kızlar makyaj malzemesi kulanmak aklınıza bile gelmiyor zaten makyaj yapmak icin istek ve fırsatta olmuyor.. ben gerek görmedim şahsen hic ugraşamam dedim dogal cıkmak resimlerde daha güzel bence..
biişi sorcam emzirirken o kremler bebege zarar vermiyor mu peki???:uhm: :uhm:
biişi sorcam emzirirken o kremler bebege zarar vermiyor mu peki???:uhm: :uhm: