- 19 Eylül 2007
- 1.172
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla ben bile bu halde artık ayakta duramıyorum adasu seni hiç düşünemiyorum 38 haftalık olmuşsun..
bide bu aralar ço uyku basyırıyoo benii sizdede varmıı
uykumu uykudan eser yok diyim ben sana sabah 6 kadar nette dolanıyorum bacım :1no2:
walla ben bile bu halde artık ayakta duramıyorum adasu seni hiç düşünemiyorum 38 haftalık olmuşsun..
bide bu aralar ço uyku basyırıyoo benii sizdede varmıı
bende simdi internetten bi iki giysi falan bakiyorum yerimsenibenbuyuk esyalari puseti falan bu ayin sonunda almaya baslicam insallah bu ay da amma randevum var benim ya nasil alacaksam puseti falan aman oldum ben bu ay dogurmazsam iyi vallaha :uhm: 20 haziran peridural ignecide randevum var burda mecbur gitmek icin vurulmazsak bile sezaryen falan olursak konusmak icin
ondan sonra 23 de alta tarafin radiosunu cekecekler bebegin cikma yeri dar mi iyi mi diye
24 de discide var randevu
27 sinde oglum ameliyat olcak bi gece hastanede kalcaz ben yaninda kalcam oglumun :çok üzgünüm:
ondan sonra 30 da discide senağlama
1 temmuz da doktorumda aman ya ben bu ay dogururmuyum ki sizce ?sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
adasucum, kastettiğim kalıp olarak böyle zürafsalı falan kalıpları nerden aldın. Benim gezdiğim yerlerde hep klasik şekiller var...
ay Evet Canim Ya Benimde Cok Uykum Geliyor Bazen Bir Bastiriyor Inan Basimi Koyunca Uyuyorum Cok Uzun Süre Uyuyamiyorum Ama Cabuk Uyuyorum Ben Hic Böyle Olmazdim.gecede Zor Yatiyorum Ikiser Saat Uyuyorum Uyaniyorum Seklimi Degistirip Devam Ediyorum Uyumaya Cünkü Artik Uyurken Dönemiyorum Hic.kizlar Sizdede Dönemeyen Varmi?ben Cok Sasiriyorum Bu Halime Okadar Agirlasmisimki Düsünün Yani Uyandigimda Heryerim Agriyor Valla Neyse Az Kaldi Hepimiz Saglikla Insallah Bebislerimizi Alacagiz Kucagimiza(insallah)a.s.:dance:a.s.