- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikis olunca noluyor ki ben onu anlamadim diyorum ya hic anlamam bundan tatlicadiarzukafamçokkarıştı
VALLA BEN HİÇ UYUYAMIYORUM.
AMA BUGÜN DELİ GİBİ UYUDUM.
8 de KALKTIM 10:30 da UYUDUM. 13:30 da KALKTIM 14:45 YİNE UYUDUM vE ŞİMDİ KALKTIM.
SEN GÜNEŞ KREMİNİ NE YAPTIN CANIM ?
Bu Dikişsiz bak daha Rahat ben bunu kulanıyorum..
buda dikişli sadesini bulamadım ama senin ekledigin resmin ortasından dikkat edersen dikiş geciyor canım
kesin bozuk olduguna karar veridm :)
o kadar putur putur ki fıs fısıda tıkandı hic basmıyor artık..çöpe gidecek..
sebamed alıcam tabi deneyerek:mymeka:
Canım ben züccaciyeden aldım ama büyük bir yerdi gezmek görmek lazım cünkü eski kurabiye kalıpları daha cok satılıyor ben bunu 1.75ytl aldım hic bişi degil :1closedeyes: kızımla kurabişler yapıcaz inş.
Kızlar bu sandaletlerimizzzz... :dance:
budan cıngıraklı sulu dişligimiz :teytey:
oh adasu dokturmusun gene canim ya gule gule kullansin cadi kizinnaniknanik
disleri cok kotu kizlar ondan yenileri cikmasi icin mecburen alacaklar ameliyatla bende korkuyorum iste gun yaklastikca
aslinda agustos yada bi sonraki ay olacakti ama dedilerdi biri bosaltirsa yerini sizi aliriz bende dua ettim ki dogumdan once olsun bitsin de kurtulalim allahin izniyle
almazlarsa bunlar dusune kadar yeni gelenler de kotu cikar dedi doktorlar en iyisi almak
allahim saglikla bitirsin bu isi vallaha kurban kesecem hersey hayirlisi ile bitsin de cok korkuyorum nolur duanizi eksik etmeyin kizlar :çok üzgünüm:
--------------------------------------------------------------------------------
Haftasonu kızıma bunları aldım.
bunları dekorasyonda kullancam minik balıklar :)
Bu da gelecek yaza taytımız:)
Adasu sulu dişliğiniz ve sandaletiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çorumlu geçmiş olsun canım oğluna.
ilki guzelmis adasu
ben iki tane aldım acaba 1 tane daha alsammı?
beden nasıl aldın cnm ..yani normalde kac takıyorudn emzirmeyi kac bedeb aldın