senace cim evet bizde kocişimle düşündük daha rahat ederiz dedik hemde yolda giderken bir baba takmıştı kanguruyu eşimin cok hoşuna gitti bizde allalım dedi bizde alıcazda nerden baksak nerde bulunurlar bilmiyorum nerede daha uyguna gelir siz nerden bakıcaksınız mesela:uhm:
doğru sölüosun febicimm hep bişi çıkar olsun geç olsunda güç olmasın geçiverir hemen gelir perşembe:)))
BİZ CHICCO nun KENDİ MAĞAZASINA BAKACAĞIZ.
BİRDE HAVUZLU HANDAN BAKACAĞIZ.
ASLINDA BAŞKA YERLERDENDE BAKABİLİRİZ.
SENDEN ÖNCE ALIRSAM FİYAT ve MODEL BİLGİSİNİ PAYLAŞIRIM CANIM.
KIZLAR BEN KRAFTIN KANGURUSUNU ALDIM ÇOK PAHALI BİŞEY DEĞİL..
kızlar aldıklarınız elinize ulaştıkça resimlerini çekin özelliklede odaları tamamladığınızda biz şimdilik oda hazırlamayacağız....bi süre yanımızda kalacak....
darkinlife bayıldım kızının kıyafetlerine güle güle giysin nereden aldın t-shirt ü çoook tatlı....
adasu cnm benim kanguru almanyadan bebe comfort diye bir marka....kardeşim kullanmıştı daha önce ordan biiyorum kanguru çoook rahat ve kullanışlı bişey ister anne ister baba taşısın bayılıyorum ben kangurudaki bebeklere...bebekler çok ağırlaşana kadar da kullanılıyo...5-6. aya kadar....
Canım aldıgında haber verirsen sevinirim bekliyim biraz daha seni sen bakıcaksın sanırım bu hafta
Gelincik evet uygun ararken sitelerde bu ürünü gördüm aynı kutusundaki rengindeki gibi istiyorum seninkide aynısımı nasıl kulanışlı bişimi ve nerde aldın tabi :uhm:
ay kızlar dolabımız gelmediii sinir oldum ya bugün ya yarın gelicekmiş kulplar yüzünden salak kadın aramadıda bütün gün onu bekledikkk sinir oldumm ne sinirler yaa
sinirlenme canım gelir merek etme....
ama insan haber verir insanları evde boşuboşuna bekletiyolar...
sen arasaydın keşke.
ay kızlar dolabımız gelmediii sinir oldum ya bugün ya yarın gelicekmiş kulplar yüzünden salak kadın aramadıda bütün gün onu bekledikkk sinir oldumm ne sinirler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?