hazırcevaplar hünerlerinizi görelim

cemre abla sende az değilsin heee kaydirigubbakcemile3

bi de geldiğini gördükleri halde geldin mi diye sorarlar ya :roflol:

hee bi de annem hoşgeldin gel gel der,
sanki demse gelmicem :roflol:
ne kadar çelişik bi cümledir o :roflol:

hee bi de laf atan hazırcevaplar var
bazıları cidden yaratıcı, bazıları da sonradan komik geliyo o anda değil de

bigün bitanesi dediki pardon saatiniz varmı
ben de gayet sinirli yok dedim
yaratıcı laf atıcımızın cevabı : olsuun ben de vaar :roflol:

Kız denizde kum bende cevap,ama kız peşinde koşmaktan aklıma gelmiyor
Kızdırın siz beni,kızınca anında üretime geçer Diloş faprikası

lülülülülülü biz kızdıramayız olum seni bir derdim var a takıl sen biraz birilerine kızar gelirsin kaydirigubbakcemile3

cemre abla sende az değilsin heee kaydirigubbakcemile3

bi de geldiğini gördükleri halde geldin mi diye sorarlar ya :roflol:
o var hercım bide uyurken gelirler uyuyomusun diye sesli sesli bir kaç kez sorarlar o daha sinir
:roflol: kocayı da alıştırmışın, ben ona da koptum :roflol:
oo adam ne yapsın ben böyle sorunca normal yanıtlamamki oda biliyor artık
hee bi de annem hoşgeldin gel gel der,
sanki demse gelmicem :roflol:
ne kadar çelişik bi cümledir o :roflol:

biz memlekete gidince görümcemle yada başka oranın yerlisi olan biriyle yürüyünce
onları tanıyanlarla dialog şöyle
napıyosunuz
ne yapalım işte şöyle gidiyoruz
iyi iyi gidin
siz ne yapıyonuz
bizde böyle gidiyoruz
ha iyi iyi gidin uğurlar ola
hiç abartmıyorum hep aynı

bigün bi marjinallik yapın cemrem gitmiyom nan deyin, senle geliyom, böle kalsınlar :uhm:
ben de çok yaşa diyenlere, allahın işine karışma derim bazen :roflol:

bizim bi akrabamızın oğlu
halasının evine gitmiş halası o anda evin başka bir odasındayken çocuğun canı bişeyler çekti herhalde
buzdolabını açmış karıştırıyotrmuş
o sıra enişte mutfağa giriyor
çocuğa biraz kızarak ne yapıyosun diye gürlüyo
çocukta garibim telaşla hiiiç halamı arıyorum diyor

Öğretmenlik başvurusu için sağlık raporu aliciim..Heyete girmek gerek.Neresi kalabalık olmaz,Galatada kuledibi hastanesi..Öğrendim ve gittim.Gittiğim gün de heyet toplanıyormuş şansıma..Ama küçük bi sorun var,zaman..
Neyse ben koşarak ciğerimin filmine kaa her bişeyi hallettim.Sıra geldi göze.Gözde gençten bir dr.Bana işte bir sayfada numaralar gösterdi belli şekiller falan..Geçer not aldım ama adama demiyorum gözüm ileri miyop..Ne dese beğenirsiniz..Amma küçük insanlar öğretmen oluyor..ışin komiği ikinci kez öğretmenlik başvurum..Yaş afedersiniz 27..Eeeee dedim,bizim gibi küçüklerden öğretmen yapmayı geçtim ben,sizin gibi hastasının gözündeki lensi,hem de sert olanı anlamayacak kadar yeteneksiz adamları bile dr. yapıyorlar.Siz en iyisi sağlam yazdığınız yeri silin de kontak lensle sağlam yazın..
Neyse uzun bir aradan sonra ablamın göz dr.u oldu ve beni seneler sonrasında hatırladı..Dedi seni de alan çıktı mı,o çeneyle nasıl evde kalmadın akannehir
Bu da bi anımdı efenim..

diloşum bulmuş senin gibi fıstığı tabi adamın gözleri kör olmuş öyle deme
herbişeyi sapasağlam evelallah demiş adam :roflol:

Hadi bi dene daha anlatayım,kızı yıkayıp yatırıciiim sonra
Yine aynı gün ve yine aynı hastane.Nörolojik muayenedeyiz..Grup halinde alıyorlar içeri ve saat kurulun toplanma saatine yakın..Acelem var anlayacağınız.ıçeride dr. belli hareketler gösteriyor ve adaylardan yapmalarını bekliyor..ızliyoruz kapı yarı aralık..ışte elinle burnunu tut,eğil,kalk felan..Ezberledim hareketleri iki grup içerideyken aralık kapıdan yaptığım rontlarla..ıçeri hareketleri yaparak girdim..Düşünsenize elim burnumda ve çömelip kalkarak,Kafkas dansçıları gibi ilerliyorum..delikafadulden.
Dediler hayırdır,dedim işim aceledir,gelemem bir daha heyete yetişmeliyim,zırh gibi sağlamdır sinirlerim.Dr yarıldı,senin kadar kimse var mı acaba hazırcevap.Otur sıfır :gitme:
Bu da ayrı bir anımdır..opuyorumnanaktan

koptum nan :roflol:
Allah hepinizin iyiliğini versin emiii :roflol:

Çenebazım topiğin hayırlı olsun :lepi:

sağol leydim, bizim kk hatunlarında malzeme çok, anlat anlat bitmez maşallah
diloşum opuyorumnanaktan topüğmün bel kemiği opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…