hazırcevaplar hünerlerinizi görelim

hepside süpermiş çok güldüm allahta sizi güldürsün bi tanede ben yazayım annemle bahçeyi toparlıyoruz eski bi çamaşır makinesi var yoldan geçen hurdacıya vericez atılsın gitsin diye neyse hurdacı geçerken durdurduk alırmısın dedik tamam dedi adam alcak ama bunları genelde satarlar yani karşılığında para almamız lazım biz istemedik makineyi yükledik arabaya adamda babamı soruyo burda yaşlı bi amca vardı o nerde diye bizde dedik öldü çamaşır makinesini bedava verdik ya aklınca bize hayır dua ediyo allah sizi tez zamanda ÖLMÜŞLERİNİZE kavuştursun diye biz annemle tabi :1shok şok

- Günün Aydın Olsun. , Dilerim Ki Yüreğine Gülün Gölgesi Düşmesin Ve Sen, Yüzünde Gülüşlerin En Güzeli Ile Bak Geleceğe...opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: öyle deyince isteseydiniz parasını :roflol:

- Günün Aydın Olsun. , Dilerim Ki Yüreğine Gülün Gölgesi Düşmesin Ve Sen, Yüzünde Gülüşlerin En Güzeli Ile Bak Geleceğe...opuyorumnanaktan

benim şair ablişim opuyorumnanaktan
senin de günün aydın olsun, bol bol gülümsemeli, bol bol da mutluluklu olsun ablacım a.s.

Kızlar süpersiniz ya kaydirigubbakcemile3
dilarem gacısı döktürmüş yineee :hulya:
çenebazım hayırlı olsun topicin opuyorumnanaktan
aklıma geldikçe bende yazıveririm şakkıdı

tünaydın şırraakçılaar,Şeniz
geçmş kandiliniz mübarek ossuun:Saruboceq:

ÇARESıZSENıZ...ÇARE SıZSıNıZ...
Düşün... Kim üzebilir seni senden başka?

Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?

Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?

Herşey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama
sevgisini...
Hep hatırla: "Çaresizseniz, Çare "SıZSıNıZ"...

evi telefonla ararlar arayan kişi orası neresi benden cevap burası burası siz nereyi aradınız telefon hemen kapanır veya alo siz kimsiniz yine benden cevap ben benim siz kimsiniz ben oğluma aa geldinmi oğlum oğlumdan cevap yok anne daha yoldayım ben bunu eskiden çok yapardım farkında olmadan artık yapmıyorum

Ah Hera kardeş
Dünyada yoktur sana eş
Yek gelir atsan düşeş
Batuya ne zaman yapçen kardeş:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kızçelerim çok özledim sizi :gitme:
ben artık pek giremiyorum, işyerimde kkyı blokladılar mafoldumben
ama ben illegal yollar buluyorum, çaktırmayın hee :jeyyar:

çenem valla bizim açımızdan kötü şirket açısından iyi bir karar olmuş yavrum bualkisalkisalkis
bak birde misafirliğe gidersin herkez sıradan sorar nasılsınız
ya siz nasılsınız en gıcık olduğum olaylardan
bir gün akşam oturmasındayız
gene böyle herkez sırayla nasılsınız seramonisi
sıra bana geldi evin beyi sordu nasılsın
benden iyiyim cevabı bekliyor
ben valla rahatsızım üşütmüşüm biraz birde şu var bu var bisürü rahatsızlık adam dumur ordakiler şaşkın
bidaha soran olmadı bir müddet

kızçelerim çok özledim sizi :gitme:
ben artık pek giremiyorum, işyerimde kkyı blokladılar mafoldumben
ama ben illegal yollar buluyorum, çaktırmayın hee :jeyyar:
Bugün yokluğun hissedildi çenem
Öğleden sonra KK'da da göremeyince dedim basıldı:jeyyar:

:roflol: ay demi o seramoniye çok gülerim :roflol:
ama bazen hayat kurtarıyor cemrem, ablamı istemeye geldiklerinde muhabbet olsun diye 2 saat herkese nasılsın diye sormuştu :roflol:

ya cemrem valla zor şartlarda giriyorum, 1-2 cümle yazıyorum, onu da elimden alırlarsa emziği alınmış bebek gibi ağlarım valla senağlama

:roflol::roflol::roflol:

Birde eşin nasıl çocuklar nasıl diye sorarlar ya uyuz oluyorum.Eşim burda iyisin demi iyiyymiş diyorum hep:roflol:

hööt ağlamak yok çenemlmaz:
biz TÜRKÜZ her yerde her durumda çareler yollar buluruz
bu asil kan senin damarlarında gürül gürül akıyor:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…