• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım

pre-receptive (duyarlılık öncesi) yada post-receptive(duyarlılık sonrası) gibi yorumlanması durumunda tekrar biyopsi yapılmadan belirlenen günlerden ya 1-2 gün önce yada 1-2 gün sonra embriyonun nakli gerçekleştirirlir Diye bi açıklama yapmıştı inan ki nasıl değerlendiricek bende çok net değilim o konuda,tamamen doktoruma teslim ettim...

Merkeziniz era için ne kadar ücret alıyor?

Elimde hiç açılmamış bir kutu gnol f 450 var, 100 ₺ vericem, benim tedavim ertelendi, izmirde olan varsa elden teslim edebilirim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 35
merhaba kızlar martın 22 sinde transferim yapıldı malesef 283 e yükselen beta hcg nisan 11 de 28 e ani bir düşüş yaşadı ve bu hafta başlayan kanamayla düşük gerçekleşti.İlk denememdi.7 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz ve özel sektörde çalışmış olmamızdan dolayı bir türlü fırsat bulamadık tedaviye.Bizde eşimde morfoloji problemi var benim rahimle ilgili bir sorun yok ama insülin direnci ve haşimato troidi var.Bu cumartesi era için rahimden parça alınıcak dondurulan 2 tane 5. Gün embriyosunada pgt yapılacak.Hoca istemedi ama ben trombofoli ve kromozom analizi yaptırıcam ve bir aksilik çıkmazsa haziran adetimde dondurulmuş embriyo ile başlıycaz tedaviye...Allahım isteyen herkeze nasip etsin,çok zor ve ağar bi süreç,dua ile tevekkül ile inşallah hepimize nasip olur...
Mrb inşallah bir daha öyle olmaz.Tup bebek nerede yaptırdınız . maliye tini yazar mısınız

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur ve çok güzel bir tedavin olsun ..Rabbim Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.❤

Hayirli olsun cnm.ne guzel.donmusun da var insallah bu sefer saglikla.tutunurlar sana cnm, benim.de negatif oldu ve adetim geldi dun, biraz para biriktirip temmuz gibi baslarim belki.kocam da sigarayi kesiyor, insallah olumlu olur, 2.husranimdi benim

Ben varım canım.
Eşimde sayı,hareket sorunu ve şekil bozukluğu var diye 2016 ekim ayında tüp bebek tedavisine başladık. İlk denemede toplam 17 yumurtam toplandı. 3.güne 9, 5.güne çok iyi kalitede 3 embriyo kaldı ve üçü donduruldu. İlk 2 embriyo sonrasında da tek embriyo transfer edildi fakat ikisinde de hiç gebelik gerçekleşmedi.
Haziranda yeni tedaviye başlıyoruz. Eşime tesa operasyonu yapılacak. (Bu şekil bozukluğu için tercih ettikleri bir yöntem. Daha taze ve sağlığı bozulmamış spermler seçmeye çalışacaklar.) Nasip olur da 5.güne sağlıklı embriyolarımız gelirse onlara acgh yeni adıyla artık ngs yapılacak. Bir de bana era testi yapılacak. Umarım bu yolda uğraşan herkes en tez vakitte güzel haberlere ulaşır.

Canim bu sefer olur insallah. Kanda pihtilasma, enfeksiyon gibi seylerinede baktir canim ayrica d vitamini b 12 gibi degrrlerinede baktir cok onemliymis.

Merhaba insallah haziranda bende basliyorum bu haftasonu ongorusmeye gidicegiz. Gerekli islemlere baslamak icin. Esimde morfoloji problemi ve hareket sorunu var. Sayi biraz dusuk ve malesef bas seklinde problem var. Yok yok kisacasi bende prolaktin yuksekligi ve insulin direnci var. 2015 ocakta sonlanan bir bos gebeligim var. Dogal olan herseyi denedik 4 senedir olmadi.bakalim simdi cok heyecanliyim kisa protokol mu olacak uzunmu tese gerekecekmi off kafam cok karisik

Mrh kızlar kısmetse bende haziranda başlıycam.bende de sorun ayni esimde hiz hareket morfoloji sorunu var.Ben Ankara da yaptircam ama neresi olur karar veremedim.neyse kızlar size bisey sorcam.adetim buyuk ihtimal tam bayramin 1gunune yada arefe ye geliyo geciktirici kullansam nolur sizce

Mrb inşallah bir daha öyle olmaz.Tup bebek nerede yaptırdınız . maliye tini yazar mısınız

Kızlar bu gün trombofoli yani pıhtılaşma ile ilgli test sonucum çıkmış ve
mthfr a1298c heterozigot mutasyonu yani pıhtılaşma çıkmış,yani miniğimi bu durumdan kaybetmiş olabilirim...Hocam eğer herhangi bi test istemeyip 2-3 başarısız sonucu beklese belki ben yine aynı şeyi yaşıycaktım...şu an internetten baktım sonuca daha görülmedim...üzüldüm şu anda ...

*bahar* *bahar* çok üzüldüm inşallah Gelecek tedavin daha bilinçli ve kontrolü geçer. Sen kan sulandirici veya coaspirin kullanmadin mi transferden sonra

Canım benim transferin 7. Günü telve gibi akıntım başladı o başlayınca coraspirini kestirmişlerdi,düşük oluyo diye...bilemedim

Anladim. Herhalde sana igne yazar Bidahaki tedavi sürecinde. İnşallah her şey gönlünüzce olsun canım.♡

Kızlar bu gün trombofoli yani pıhtılaşma ile ilgli test sonucum çıkmış ve
mthfr a1298c heterozigot mutasyonu yani pıhtılaşma çıkmış,yani miniğimi bu durumdan kaybetmiş olabilirim...Hocam eğer herhangi bi test istemeyip 2-3 başarısız sonucu beklese belki ben yine aynı şeyi yaşıycaktım...şu an internetten baktım sonuca daha görülmedim...üzüldüm şu anda ...
Rabbim yardımcın olsun canım..Insallh bisey olmaz üzülme..hakkinda hayırlısı

Anladim. Herhalde sana igne yazar Bidahaki tedavi sürecinde. İnşallah her şey gönlünüzce olsun canım.♡
Teşekkürederim☺️Üzüldüğüm şey şu benim yaşadığım durumu bir çok tüp bebek merkezinde yada bir çok devlet hastanesinde bir kadına en az 3 kez düşük yada 3 başarısız denemeden sonra araştırması için yönlendiriliyo,neden....:KK43:keşke bu işe başlamadan herkez bu testleri yaptırabilse...bende yaptırsaydım en başında belki düşük olmayacaktı...

Back