merhaba kızlar martın 22 sinde transferim yapıldı malesef 283 e yükselen beta hcg nisan 11 de 28 e ani bir düşüş yaşadı ve bu hafta başlayan kanamayla düşük gerçekleşti.İlk denememdi.7 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz ve özel sektörde çalışmış olmamızdan dolayı bir türlü fırsat bulamadık tedaviye.Bizde eşimde morfoloji problemi var benim rahimle ilgili bir sorun yok ama insülin direnci ve haşimato troidi var.Bu cumartesi era için rahimden parça alınıcak dondurulan 2 tane 5. Gün embriyosunada pgt yapılacak.Hoca istemedi ama ben trombofoli ve kromozom analizi yaptırıcam ve bir aksilik çıkmazsa haziran adetimde dondurulmuş embriyo ile başlıycaz tedaviye...Allahım isteyen herkeze nasip etsin,çok zor ve ağar bi süreç,dua ile tevekkül ile inşallah hepimize nasip olur...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziranda tedaviye başlıyacaklar gelin birlikte başaralım
- Konu Sahibi *bahar*
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah canım ne güzel birlikte devam ediyoduk malesef nasip olmadı...inşallah öle olur,sağ selamet alırız bebeklerimizi gucağımıza...Canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olur ve çok güzel bir tedavin olsun ..Rabbim Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.❤
Hayirli olsun cnm.ne guzel.donmusun da var insallah bu sefer saglikla.tutunurlar sana cnm, benim.de negatif oldu ve adetim geldi dun, biraz para biriktirip temmuz gibi baslarim belki.kocam da sigarayi kesiyor, insallah olumlu olur, 2.husranimdi benimmerhaba kızlar martın 22 sinde transferim yapıldı malesef 283 e yükselen beta hcg nisan 11 de 28 e ani bir düşüş yaşadı ve bu hafta başlayan kanamayla düşük gerçekleşti.İlk denememdi.7 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz ve özel sektörde çalışmış olmamızdan dolayı bir türlü fırsat bulamadık tedaviye.Bizde eşimde morfoloji problemi var benim rahimle ilgili bir sorun yok ama insülin direnci ve haşimato troidi var.Bu cumartesi era için rahimden parça alınıcak dondurulan 2 tane 5. Gün embriyosunada pgt yapılacak.Hoca istemedi ama ben trombofoli ve kromozom analizi yaptırıcam ve bir aksilik çıkmazsa haziran adetimde dondurulmuş embriyo ile başlıycaz tedaviye...Allahım isteyen herkeze nasip etsin,çok zor ve ağar bi süreç,dua ile tevekkül ile inşallah hepimize nasip olur...
Senin hikayeni de okumuştum canım,Allah döktüğümüz göz yaşının ardından gülmeyide nasip edicek inşallahsabrın ve tevekkülün için gerçekten tebrikederim seni,ben halâ toparlanamadım.Ergenliğim dahil yüzümde hiç sivilce çıkmamıştır şu an yüzümü tanıyamıyorum,göğsümün altında çıban çıktı göğsüm çok acıyo,vücudun acıya tepkisi sanırım...Allahım daha beterinden esirgesin,günüme şükür...*bahar* Amin❤ Her dua nasibine. Her nasip vaktine esir.
- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.712
- 298
- 34
Senin hikayeni de okumuştum canım,Allah döktüğümüz göz yaşının ardından gülmeyide nasip edicek inşallahsabrın ve tevekkülün için gerçekten tebrikederim seni,ben halâ toparlanamadım.Ergenliğim dahil yüzümde hiç sivilce çıkmamıştır şu an yüzümü tanıyamıyorum,göğsümün altında çıban çıktı göğsüm çok acıyo,vücudun acıya tepkisi sanırım...Allahım daha beterinden esirgesin,günüme şükür...
Allah kerim bu günler de gececek ❤
Ben varım canım.
Eşimde sayı,hareket sorunu ve şekil bozukluğu var diye 2016 ekim ayında tüp bebek tedavisine başladık. İlk denemede toplam 17 yumurtam toplandı. 3.güne 9, 5.güne çok iyi kalitede 3 embriyo kaldı ve üçü donduruldu. İlk 2 embriyo sonrasında da tek embriyo transfer edildi fakat ikisinde de hiç gebelik gerçekleşmedi.
Haziranda yeni tedaviye başlıyoruz. Eşime tesa operasyonu yapılacak. (Bu şekil bozukluğu için tercih ettikleri bir yöntem. Daha taze ve sağlığı bozulmamış spermler seçmeye çalışacaklar.) Nasip olur da 5.güne sağlıklı embriyolarımız gelirse onlara acgh yeni adıyla artık ngs yapılacak. Bir de bana era testi yapılacak. Umarım bu yolda uğraşan herkes en tez vakitte güzel haberlere ulaşır.
Eşimde sayı,hareket sorunu ve şekil bozukluğu var diye 2016 ekim ayında tüp bebek tedavisine başladık. İlk denemede toplam 17 yumurtam toplandı. 3.güne 9, 5.güne çok iyi kalitede 3 embriyo kaldı ve üçü donduruldu. İlk 2 embriyo sonrasında da tek embriyo transfer edildi fakat ikisinde de hiç gebelik gerçekleşmedi.
Haziranda yeni tedaviye başlıyoruz. Eşime tesa operasyonu yapılacak. (Bu şekil bozukluğu için tercih ettikleri bir yöntem. Daha taze ve sağlığı bozulmamış spermler seçmeye çalışacaklar.) Nasip olur da 5.güne sağlıklı embriyolarımız gelirse onlara acgh yeni adıyla artık ngs yapılacak. Bir de bana era testi yapılacak. Umarım bu yolda uğraşan herkes en tez vakitte güzel haberlere ulaşır.
Aynı gibiyiz canım erayı progesteronum yüksek çıktığı için erteledik ,geçtiğimiz pazartesi yapıldı.Smeardan biraz daha fazla acıyan ama kesinlikle anestezi gerekmeyen basit bir işlemmiş.Burda Allah razı olsun bir bayanla konuştum yaptıran.Genelde çok fazla bi bilgi yoktu.Senin nasıl geçti?Ben varım canım.
- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Canim bu sefer olur insallah. Kanda pihtilasma, enfeksiyon gibi seylerinede baktir canim ayrica d vitamini b 12 gibi degrrlerinede baktir cok onemliymis.merhaba kızlar martın 22 sinde transferim yapıldı malesef 283 e yükselen beta hcg nisan 11 de 28 e ani bir düşüş yaşadı ve bu hafta başlayan kanamayla düşük gerçekleşti.İlk denememdi.7 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz ve özel sektörde çalışmış olmamızdan dolayı bir türlü fırsat bulamadık tedaviye.Bizde eşimde morfoloji problemi var benim rahimle ilgili bir sorun yok ama insülin direnci ve haşimato troidi var.Bu cumartesi era için rahimden parça alınıcak dondurulan 2 tane 5. Gün embriyosunada pgt yapılacak.Hoca istemedi ama ben trombofoli ve kromozom analizi yaptırıcam ve bir aksilik çıkmazsa haziran adetimde dondurulmuş embriyo ile başlıycaz tedaviye...Allahım isteyen herkeze nasip etsin,çok zor ve ağar bi süreç,dua ile tevekkül ile inşallah hepimize nasip olur...
O durumu tekrar yaşamamak için yapabildiğim her şeyi yapmaya çalışıyorum,artık taktir Allahtan...inşallah,isteyen herkeze nasip olur...Canim bu sefer olur insallah. Kanda pihtilasma, enfeksiyon gibi seylerinede baktir canim ayrica d vitamini b 12 gibi degrrlerinede baktir cok onemliymis.
- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
- 25 Mayıs 2012
- 282
- 185
- 323
Merhaba insallah haziranda bende basliyorum bu haftasonu ongorusmeye gidicegiz. Gerekli islemlere baslamak icin. Esimde morfoloji problemi ve hareket sorunu var. Sayi biraz dusuk ve malesef bas seklinde problem var. Yok yok kisacasi bende prolaktin yuksekligi ve insulin direnci var. 2015 ocakta sonlanan bir bos gebeligim var. Dogal olan herseyi denedik 4 senedir olmadi.bakalim simdi cok heyecanliyim kisa protokol mu olacak uzunmu tese gerekecekmi off kafam cok karisik
Canım trombofoliİnşallah canim. Başka neler yaptirdin bende 3 ay sonra basliycamda
Kromozom analizi
Eşimede kromozom analizi
Era yapıldı pgt yapılcak sadece,şimdilik bunlara yönlendirdi hocamız..
Canım bizimle problemler aynı,bana kısa protokol uygulandı.Prolaktin yüksekliği yok sadece...hayırlısı olsun inşallahMerhaba insallah haziranda bende basliyorum bu haftasonu ongorusmeye gidicegiz. Gerekli islemlere baslamak icin. Esimde morfoloji problemi ve hareket sorunu var. Sayi biraz dusuk ve malesef bas seklinde problem var. Yok yok kisacasi bende prolaktin yuksekligi ve insulin direnci var. 2015 ocakta sonlanan bir bos gebeligim var. Dogal olan herseyi denedik 4 senedir olmadi.bakalim simdi cok heyecanliyim kisa protokol mu olacak uzunmu tese gerekecekmi off kafam cok karisik
- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Benim tedavi gordugum merkezi aradim. Dedim bebegi kaybettim tekrar gelsem neyaparsiniz ayni islemleri yapiyoruz deduler. Cok sinirlendim ne bi genetik test ne rahim filmi yapariz falan yok. Illla 2 dusukten sonra onerirlermis. Tabi deney tahtasiyiz sanki yasadigimiz aci onlari baglamiyor. Bende baska bi doktora gittim oyle ismi olur ilk denemende yapilmaliydi genetik taramalar8n rahim filmin dedi. Simdi bu dr ile basliycam umarim bu defa zafer bizim olur. Haktan hayirlisi cok gecmis olsun tekrar bir daha yaşamamak dilegiyle canim benim. Duam seninleCanım trombofoli
Kromozom analizi
Eşimede kromozom analizi
Era yapıldı pgt yapılcak sadece,şimdilik bunlara yönlendirdi hocamız..