- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Ne kadar cabuk diycektim ki tam ustune gormussun galiba dogrumu anladim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ewet canim ustune gormusum rabbim tez zamanda herkese nasip etsin ben 2 yildir ugrssiyordum rabbim sonunda dualarimi kabul etti
Tecrubeli arkadaslar bi de bu topice sorayim pazar gunu cok grip oldum ve dun doktora gittim ilac yazdi batim da 6 haziran yani bu cuma pek bi belirti yok gunum gecmeden test de yapmazdim aslinda ama ben yine de oylesine ilaclari alirken eczaneden 2 tane test aldim ve dun oglen ve bugun sabah yaptim ikisinde de 5 dk sonra yakindan bakinca silik bir cizgi belirdi acaba biseyler var mi ya da o sadece yer izi mi ? Testi negatif cikan arkadaslar hic mi cizgi belirmemisti
Hayirlisi bakalim zaten ilaclar hamilelikte kullanilabilen ilaclarmis dun ictim bugun daha iyiyim ne olir ne olmaz diye icmiyorum ama dedigin gibi umitlenmek istemiyorum zaten onun icin de sormadim sadece test yapan ve negatif yorumlayanlar hiç cizgi görmedi miCnm test negatifse bombostur anca suda var test cizgiside belli olur bakinca..gormek lazim var derim umutlanirsin yok deriz varsa ilac kullanacaksin uzulucez
Ewet canim ustune gormusum rabbim tez zamanda herkese nasip etsin ben 2 yildir ugrssiyordum rabbim sonunda dualarimi kabul etti
Ben de kırmızı kartı yedim bugün canlar...
Temmuz topigine terfi ettim :)
Hayırlısı boyleymis ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de kırmızı kartı yedim bugün canlar...
Temmuz topigine terfi ettim :)
Hayırlısı boyleymis ...
Bende arkandayim ac kuz esra topicimizi
BlackBerry acti bile canım :)
kızlar merhaba benim sat 6 mayıs bat ta 2 hazirandı bir haftadır akıntı lekelenme devam ediyor söker diye bekledım ama hala akıntı şeklinde devam ediyor, test yaptım negatif böyle bir şeyyaşayan varmı
kızlar merhaba benim sat 6 mayıs bat ta 2 hazirandı bir haftadır akıntı lekelenme devam ediyor söker diye bekledım ama hala akıntı şeklinde devam ediyor, test yaptım negatif böyle bir şeyyaşayan varmı
bende ozaman biraz daha beklıyım zaten şuan yapcak bişeyde yok yani :S sökse en azından regl oldum dicemböylesi daha zor sankıi
İnşAllah bebeğin habercisidir, bir arkadaşım aynen o şekilde hamile olduğunu öğrendi. Allah'tan hayırlısı...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?