- Konu Sahibi xsxeker pembe
Cok umutlanmistim yerlesme kanamasinin birebir aynisini yasadim sandim olmadi galiba. 2 testte negatif (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok umutlanmistim yerlesme kanamasinin birebir aynisini yasadim sandim olmadi galiba. 2 testte negatif (
Ilk haziran annisi tebriklerrrr
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bekle bakalim.kuzum gunun gecmedi degilmi henuz
Mrb kizlar ben 21 mayisda regl oldum 23 mayisda bitti ve dun pembemsi lekelenmem oldu bugun dr gittim ve kanda pozitif cikti hamileymisim
Canim bat bugundu. Dun pembemsi seyrek bi kanama yasadim adet sandim sonra kesildi. Yerlesme mi diye umutlandim idrar testimde cikmadi var mi ki sansim
Masallahhh
Hayırlı uğurlu olsun değişik bi şekilde öğrenmişsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pardon yanlış alıntı yapmışım :) adet olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşa yazmıştım 😁
Mrb kizlar ben 21 mayisda regl oldum 23 mayisda bitti ve dun pembemsi lekelenmem oldu bugun dr gittim ve kanda pozitif cikti hamileymisim
Bisey sorsam...akintim devam.ediyor...islatiyor adete 4 gun var akintimi kontrol icin afedersiniz ama vajinami parmagimla kontrol ettim beyazinmtirak.akinti var birde sumuklu yumurta aki gibi ve 1 haftadir neredeyse devam ediyor sizdede varmi
Ben bu akıntı olayını anlayamadım gitti :) Anladığım ay hamile olcam herhalde, şu anda bende de uzayan bi akıntı var ama sarı renkte bu ay soğan küründen akıntım var diye düşünüyorum zaten ara verdimdi :)
Haziran sonu kuzenimin düğünü var oraya hamiş olarak gitmek istiyorummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.