• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda hamiş olmak isteyenler buraya !!!;) ;)

Merhabalar. Bizde uğraşıyoruz benim için. Bu ay 3. Ay . Merak ettiğim su: döllenme den ne kadar süre sonra mide bulantısı başlar? ? Birçok yeri araştırdım ama cvp bulamadim:( bilginiz yada fikriniz var mı? ?

Mrb kizlar ben 21 mayisda regl oldum 23 mayisda bitti ve dun pembemsi lekelenmem oldu bugun dr gittim ve kanda pozitif cikti hamileymisim

Ohh Ohhh ne güzel haberler geliyor ya:)) hayırlı sağlıklı olsun inşallah :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bisey sorsam...akintim devam.ediyor...islatiyor adete 4 gun var akintimi kontrol icin afedersiniz ama vajinami parmagimla kontrol ettim beyazinmtirak.akinti var birde sumuklu yumurta aki gibi ve 1 haftadir neredeyse devam ediyor sizdede varmi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Pardon yanlış alıntı yapmışım :) adet olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşa yazmıştım 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pardon yanlış alıntı yapmışım :) adet olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşa yazmıştım 😁

Bende nasil yahu dedim ya benim icin ne diyosunn

Bisey sorsam...akintim devam.ediyor...islatiyor adete 4 gun var akintimi kontrol icin afedersiniz ama vajinami parmagimla kontrol ettim beyazinmtirak.akinti var birde sumuklu yumurta aki gibi ve 1 haftadir neredeyse devam ediyor sizdede varmi

Ben bu akıntı olayını anlayamadım gitti :) Anladığım ay hamile olcam herhalde, şu anda bende de uzayan bi akıntı var ama sarı renkte bu ay soğan küründen akıntım var diye düşünüyorum zaten ara verdimdi :)

Ben bu akıntı olayını anlayamadım gitti :) Anladığım ay hamile olcam herhalde, şu anda bende de uzayan bi akıntı var ama sarı renkte bu ay soğan küründen akıntım var diye düşünüyorum zaten ara verdimdi :)

Bende anlamadimmm

Haziran sonu kuzenimin düğünü var oraya hamiş olarak gitmek istiyorummmm :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back