- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Günaydın kızlar, bugun soğam kürüne başladım ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kısmet Allah biran önce ol der ve olur inşAllah :) bişey sorabilir miyim ? Troit problemini nerden teşhis etti dr ?
Amin canım inşallahh.. Kan testi yaptırmıştım canım orda TSH ve Serbest T3-serbest T4 değerlerine bakyorlar orda değerlerin üstünde çıkmıştı yani yavaş çalışıyormuş ilaç verdi. Ömür boyu kullanıcam. tiroit hamilelikten önce anlaşılmaz ise düşük tehlikesi oluyo. hormon eksikliği bi nevi. ama çok şükür suan değerler normale döndü kısmet artık
Herşeyde bir hayır vardır. Sabırla ve duayla beklemeye devam :)
Kizlarr naberr nadil gidiyor calismalar brn ovu testi yapiyorum ayni zamanda 2 gune bi iliski bakalım insallah bu ay Rabbim nasip eder hepimize :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet gelelim soğan kürüne 😜
Bugun sabah akşam içtim tadı acı değil, ılık içiliyor zaten bakalım merakla bekliyorum içimin temizlenmesini göreceğim 😃
1 hafta sonra tiksinti gelebilir ama sabredicem. İnciri yarıda bıraktım adetim 10 gğn gecikti bu kez sonuçlandırıcam inş.
Insallah kuzum insallah....bende umut yok bu ay inşallah sizin yuzunuz guler
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Tadı acı değil 5 dakika kaynadığı için tam olarak pişmiş olmuyor ilk gün iyi geçti sabredicem canım :)Tadi nasil
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kizlarr naberr nadil gidiyor calismalar brn ovu testi yapiyorum ayni zamanda 2 gune bi iliski bakalım insallah bu ay Rabbim nasip eder hepimize :)
Koyu çizgiyi gördün mü ovü testinde ?
Yok canim daha gormedim ama gorsemde gormesemde iki gune bi devam ediyoruz pekte guvenmiyorum testlere
Kesinlikle ben testten de sonuç alamadım en güzeli adet başlayana kadar devam etmek çünkü geçen ay ben 30. Gün yumurtladımo zamanda çalışma yoktu boş geçtik hayırlısı artık hakkımızda inş :)
Tadı acı değil 5 dakika kaynadığı için tam olarak pişmiş olmuyor ilk gün iyi geçti sabredicem canım :)
Merhaba mayista malesef degeriim 49 ken 0.5 e. Dusuverdi bianda bende haziran a kismet dedim hadi buyrun hazirana umutlarini baayanlar...
Günaydın kızlar bende haziran topiğine transfer edildim batım 23 Haziran :)
hosgeldin..insallah bu ay birbirimize mutlu haberi veririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?