• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

matece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
236
1
46
Afyon
arkadaşlar haziranda hamile kalmayı planlayalar hiç hamilelelik belirtisi yaşıyorlar mı ben en son 3 haziranda adet oldum çok merak ediyorum şuan varmı yok mu diye

canım mrb ınsallah hamılesındırrr

bende hazıran 7 adet tarıhım ve bu ay ıkıncı bebegımıze hamıle kalmak ıcın calısıyoruz :)) temmuz 5 adet tarıhım bakalımmm ne olacak herseyın hayırlısı

Artık biz de istiyoruz kızlar.:78: Nasipse, hayırlısıysa tabi.İnşallah dileyen herkesin bebişi onunla olur.:49: Rabbimiz cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.:80:

canım mrb ınsallah hamılesındırrr

bende hazıran 7 adet tarıhım ve bu ay ıkıncı bebegımıze hamıle kalmak ıcın calısıyoruz :)) temmuz 5 adet tarıhım bakalımmm ne olacak herseyın hayırlısı

aynen bizimde iikinciyi istiyoruz ama ilki beklemeden hemen olmuştu şiğmdi planlayıp olması çok zor 1 temmuzda adet tarihim inşqllqh hqyırlısı

Selam kızlar,

Benimde son SAt 02.Haziran. ..02 Temmuzda Adet olmamam gerekiyor ki inşallah olmam..Daha 10 gün var ve bende hiç belirti yok henüz..
Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşallah.. Banada inşallahhh..
:76:

Selam kızlar,

Benimde son SAt 02.Haziran. ..02 Temmuzda Adet olmamam gerekiyor ki inşallah olmam..Daha 10 gün var ve bende hiç belirti yok henüz..
:76:[/QUOT

inşallah... ama benim kasıklarımda ağrı var

Selam kızlar,

:76:

birde 2 temmuz senin adet tarihin diye düşünme bence 30 haziran 28 gün saymıyormuyuz

inşallah olmazsın canım...belirtilerin var mı senin

evet cnm belimde ara ara ağrılar oluyor. kasıklarımda çok fena bi batma olayı var. ayrıca 4 gün önce felan başım çok kötü dolandı ardından 2-3 defa kustum. o gün kan tahlil yaptırdım ama değer 2.30 çıktı:43: ama adetime 11 gün kala yaptırdım. sence bu değer yükselirmi ?:43:

kızlar herseyın hayırlısı artık bu ay olmadı obur ay var daha dımı moral bozmak yokk ınsallahhh yuce rabbım hayırlısıyla hamılelıgı nasıp eder hepımıze ve ısteyenleree

safak benım 13 kızlarrr bakalım :))

Back