• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Haziranda düğünüm var ne zaman gelinlik bakmaya başlamalıyım???

slm kızlar ben de hazıran gelınıyım gelınlıgım ıcın bıkac model buldum hepsını bırlestırp dıktırcem de ankarada iyi bi yer arıyorum bı bılgısı olan var mı?

öncelikle mutluluklar dilerim canım...ben 3 ay önceden başladım gelinlik olayına...ilk bir ay çok araştırma yaptım model,renk,fiyat v.s konusunda.....gelinliğim dikilmeye başladığında nikahıma yaklaşık 2 ay vardı.....

dıktırmeyı dusunmuyorsan henuz erken..
ama dıktıreceksen en azından modelı kafanda belırlemek adına bıraz dolas derım ben..
bende hazıranda evlendım mayısta baslamıstım bakmaya şakkıdı

kızlar benim için fiyat çok önemli.. ben ağustos gelini olacağım 1 ağustos yani..ucuz olsun diyorum ama şimdi de çok erken değil mi?

pronovias20094eb1.gif

w456.png

kızlar bu model nasıl sizce

dime güzel yaa hem değişik hem şık ve sade

pronovıas ın ınternet sıtesıne girin kızlar çok güzel gelinlık modelleri var değişik

ooff gerçekten süper bir gelinlikmiş bende böyle birşey istiyorum sade,şık ve zarif teşekkürler canıma.s.

ya arkadaslar birsey sorcam, benimde dugunum 20 haziran da olcak insallah (kir dugunu icin ucuz mekan bulabilirsem :))) hala bulamadim da !) yanliz ben suan zayiflama donemindeyim, simdiden gelinlik icin karar verirsem son ay ki kiloma gore fiksleyebiliyorlarmi gelinligi??

sorun olur mu bu?

bugün gelinlikçiye gittim ve bana dediği gelinliği iki beden gen,şleyip daralıcak şeklde dikiolarmış ve son zaman son şeklini veriolarmış beden olarak...

Kızlar Allah kısmet ederse benim düğünüm de 20 Haziran'da olacak. Dün gelinlik bakmaya gittim. Elimde beğendiğim model vardı ve bir gelinlikçiyle anlaştım. Zaten tavsiye üzerine gitmiştim. Gelinliği biten müşterilerine rastladım ve inanılmaz memnunlardı. Ben Ankara'dayım ve dediğim yer Büyük Çarşıda. Fiyatda da kesinlikle pazarlık yapın. Neredeyse yarı yarıya iniyor:) Ayrıca 3 ay gibi bir sürede rahat rahat stres olmadan rahatça diktirebilirsiniz. Bana düğününden 10 gün önce teslim ederiz ama istersen burada durur gelinliğin ve 2 gün önce gelirsin tekrar denersin kilo alma ve verme gibi durumlarda yapacağımızı yapar seni düğüne hazır göndeririz dediler. Çok da güven verici insanlardı:) Allah hepimize yardım etsin.

benim arkadaşımda haziran başında evleniyor özel dikim yaptırcağı için şimdiden diktirmeye başladı

benimde 21 haziranda. gelinlik bakmaya başlamadım. üstünü tül istiyorum. netten bakınıyorum o tarz gelinliklere. hazır gelinlik olcak sadece üzerine tül kililecek olursa tabi.

haziran 4 gelini olucam,gelinliğim bitik durumda sadece tacı ve çiçeği seçme işlemi kaldı,1-2 ay kala onun stresine girmek istemiyorum,evimide dayadım döşedim,bir halı perde avize kaldı,birde ıvır zıvırlar,ne kadar sıkışırsa o kadar kavga çıkıyor :)

haziran 4 gelini olucam,gelinliğim bitik durumda sadece tacı ve çiçeği seçme işlemi kaldı,1-2 ay kala onun stresine girmek istemiyorum,evimide dayadım döşedim,bir halı perde avize kaldı,birde ıvır zıvırlar,ne kadar sıkışırsa o kadar kavga çıkıyor :)

merhaba bnde haziran 30da dügünüm var simdiden aldım ben gelinligimi eve getiricem 2 hafta sonra o kadar kararsz kalmkı anlatmm hala terddütlerim var

Back