Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

benim 6 mayıs canım..
ama içimde bir ümidim yok gibi.. öyle durgunum ki..
bundan 4 ay önce kaybettim bebeğimi.. şimdi çok olsun isityorum.. hayırlısı olsun hakkımızda..

bu ay gebelik için hiç birşey yapmıyorum.. yaptığımız tek şey; bir gün var bir gün yok ilişki.. en azından önemli günleri kaçırmamak adına.. artık bundan sonrası allah kerim...

anladım canım az kalmış gününe daha şanslısın umudunu kaybetme neden olmasınki inşallah hayırlı sağlıklı bir bebeğe kavuşursun sende :ecrin_bebek:

bende listeye girmek istiyorum kızlar umarım bu ay isteyen herkes kavuşur bebişine dualarım sizlerle:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::1hug::1hug::1hug::1hug:

günaydın kızlar mayıs anne adaylarııı neler yapıosunnnnuzz çalışmalar nasıll gidio kaydirigubbakcemile3

anladım canım az kalmış gününe daha şanslısın umudunu kaybetme neden olmasınki inşallah hayırlı sağlıklı bir bebeğe kavuşursun sende :ecrin_bebek:

saol canım..
hepimize inşaallah...

bende listeye girmek istiyorum kızlar umarım bu ay isteyen herkes kavuşur bebişine dualarım sizlerle:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::1hug::1hug::1hug::1hug:

hoşgeldin aramıza canım..
umarım sende bu ay alırsın mutlu haberi :)

günaydın kızlar mayıs anne adaylarııı neler yapıosunnnnuzz çalışmalar nasıll gidio kaydirigubbakcemile3

günaydın canımm..
ben iyiym valla, son gaz devam :)

saol canım..
hepimize inşaallah...

günaydın canımm..
ben iyiym valla, son gaz devam :)

bende reglimin bitmesini bekliorum bi an önce bitsede başlasak çalışmalara kaydirigubbakcemile3:eek:

kızlar benım pazar gununden berı lekelenmem vardı bugun adete cevırdı sımdı adetın ılk gunu olarak ben hangı tarıhı alıp bı sonrakı adetımı hesaplıycam ıyıce kafam karsıtı gecen ayda boyle olmustu hayret bebek ıstemeye baslayalı adetlerım duzenını sasırdı yaaaa bana akıl verın

a.s.sağol canım inşallah hep beraber alırız mutlu haberleri teker teker aslında biraz umutluyum sanki belirtiler var ama yinede kendimi kaptırmak istemiyorum mesela yarım saatten fazla ayakta duramıyorum belim kırılacak gibi ağrıyo karnımın alt tarafında bi dolgunluk var ama ne bilmiyorum aşağı doğruda haffif şişlik var :-)utangac:eşim bile dedi şiş diye ben demeden aslında o farkettidelikafadulden)göğüs kenarlarında mavi mor bi sürü damar var ama öncedende bölemiydi açıkcası dikkat etmedim hiç bide yemeklerden sonra bazen hafif midem bulanıyo :ecrin_bebek:

bide sol tarafımda sık sık bi ağrı oluyo bazen kasıklarımda bazende daha üst taraflarda batma oluyo

Merhaba arkadaşlar 24 şubatta kürtaj oldum, bugünde adetim bitti, kısmet olursa bugün çalışmalara başlamak istiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. dilerim hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz...

kızlaarrr herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

kızlar benimde iki gündür göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum..birde çatlatma iğnesini vurunduğumdan beri kasıklarım adet olcam gibi ağrıyo..bugünlerdede var o ağrılar..birde sol kasığımda genellikle ağrı oluyo..sol tarafımdaki yumurtam çatlatılmıştı..acaba gelişmeler mi var?böyle olan var mı?

günaydin kizlar cuma gününüz hayirli olsun umarim belirtileriniz dogrudur ve hepiniz hamilesinizdir :ecrin_bebek:

günaydın kızlar.. dün adet oldum....nihayet korunma süremiz bitti mayısta çalışmalara son hızla devam :)) mayısa umudunu taşıyanları boynu bükük bırakma yarabbim....

günaydin arkadaslar umarim yeni haftada bol bol güzel haberler aliriz

günaydın kızlar.. dün adet oldum....nihayet korunma süremiz bitti mayısta çalışmalara son hızla devam :)) mayısa umudunu taşıyanları boynu bükük bırakma yarabbim....

arkadasim çok yaklastin bebegine çok mutluyum bu yüzden alkisalkisalkis darisi basima insallah

günaydin arkadaslar umarim yeni haftada bol bol güzel haberler aliriz

arkadasim çok yaklastin bebegine çok mutluyum bu yüzden alkisalkisalkis darisi basima insallah

canım benim bende çok mutluyum sende yaklaşıyorsun enrikacığım...inşallah tüm isteyenlerle birlikle sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

X