Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

kızlar hadi haziranın listesini yapalım yeniden belki bu ay bize uğurlu gelir.ben 7 haziran...
inş. bu ay meleklerimize kavuşuruz rabbim yardım etsin hepimize...

canım benimde 7 haziran.. hadi bakalım inşaallah bu ay yüzümüz güler..

arkadaşlar listeyi ben yapayım topic sahibimizin izniyle

1-yaz34=7 haziran
2-doremi=7 haziran
3-hulen=4 haziran
4-minolto87=10 haziran
5-forever_14=11 haziran
hadi hayırlısı kızlar inş.bu ay kavuşuruz miniklere...

merhaba kızlar bende 2 haziran ve az kaldı dün regli olacakmışım gibi kasıklarımda rahmimde kasılmalar oldu ki benim bir gün öncesinden olur olursa o da nadir regli olunca ağrır ancak göğüslerimde ağrı mağrı yok ama davul gibi şişler arar ara başımda dönüyor bilmiyorum psikolojik mi nedir

uuufff inşallah hepimizin bu ay yüzü gülerrr

umutsuzluğa kapılma hemen. sabırla bekle. pozitif düşün ve öyle olsun inşallah

Mayıs anne aday adaylarında son durum nedir arkadaşlar?
Benimde bugün regl olmam lazım günlerdir ağrılar var bakalım sonuç ne olacak

merhaba mısracım umarım sonuç istediğin şekilde olur benim daha 4 gün var test alsammı yapsammı uuffffffffffffffff çok heyecanlıyımmmmmmm

Merhaba cnm,umarım hepimiz güzel haberler alırız.Ben dayanamayıp 1 hafta önce kan testi yaptırdım negatifti,bekleyeceğiz yapacak birşey yok

ben de burdayım işlerde kesat gezip gezip duruyorum buralardaaaaaaaa
uuf ki ne uuf ya ben idrar testi yapcam 4 gün var ama dayanamıycam galibaaa
kadın olmak ne zor şeymiş her ay her ay regli olsak bir dert olmasakk

Canım regl tarihinden önce yapılan idrar testinin sonucu çoğunlukla negatif çıkıyor

biliyorumda benim 8 yıl önce bir düşüğüm olmuştu ve her nedense hissetmiştim hamile olduğumu ve planlı ve istenen değildi neyse reglimden iki gün önce yapmıştım ve çok net bi şekilde ikinci çizgi vardı.
birazda yumurtladığın dolayısıyla döllendiğin dönemle ilgili çünkü o ay sadece bi kere ve reglimin bittiği gün birlikte olmuştuk yani düşük ihtimalin olduğu bir zamanda doktor da her daim olma olasılığı var demişti.

yani gerçekten enteresan bir durum bir kerede tutunca tutuyor bebiş deniyosun deniyosun yok hesap kitap yapıyorsun bir sürü bilgi
kuzenim bana bu kadar bilgi ne işine yarıycak demişti bi keresinde habirem onlarada anlatıyorum köylerde ki kadınlar yada teknolojiden doktordan uzak insanlar nasıl kadere hayatın gidişine bırakıyorlarsa ve oluyorsa sen de bıraksana demişti

arkadaşlar listeyi ben yapayım topic sahibimizin izniyle

1-yaz34=7 haziran
2-doremi=7 haziran
3-hulen=4 haziran
4-minolto87=10 haziran
5-forever_14=11 haziran

yaz çok iyi yapmışsın eline sağlık canım....aslında herkes kopyalayıp altına eklese süper olacak...öbür türlü yetişemiyorum.....

haziran ve temmuza umutlarını taşıyanların listesi.....

1-yaz34=7 haziran
2-doremi=7 haziran
3-hulen=4 haziran
4-minolto87=10 haziran
5-forever_14=11 haziran
6-brc1769.......?

selam kızlar bende buradayım..sizlere tavsiyem test için bekleyin ..hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız....ben tam adet günümde yaptım çok silik çıktı 3 gün sonra kanda baktırdım 364 tü beta hcg.....rabbim hepinize yaşatsın...bizede dua edin teyzeleri...perşembe ultrasonumuz var keseyi göreceğiz inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…