Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

anladım canım..
peki ilk hamileliğinde farklımı belirtiler olmuştu..
ve bu ay hamile kalmak için bişey yaptınmı, doktor kontrolü falan..

ilk hamilelğim çok barizdi...günüm geçmeden bulantılar gögüslerim çok şişmişti...tiksinmeler başlamıştı....sadece incir ve keçi boynuzu kürü yaptım 3 ay korunma süremizde günde 1 fincan adaçayı içmeye çalıştım hamile olmadığımdan emin olduğum için yoksa düşüge nede oluyor adaçayı...folik asit aldım e vitamini aldım...gün aşırı ilişkide bulundum...korunmayı bırakmadan öncede dr agittim tahlillerime bakıldı okadar....

ve en önemlisi relaks olun kızlar...kasmayın kendinizi...stres yok bence o çok etkiliyor hamile kalmayı...

HAMİLEYİİİİİİİİİİM kızlar....3 gün geçmişti günüm buğün ve betam 364 çıktı rabbime binlerce kez şükürler olsun....günümde yaptım çok silik çıkmıştı idrarda...darısı başınıza kızlar...

hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin. ( geç oldu biraz kusura bakma: geç okudum o yüzden)

hulen çok teşekkür ederim darısı başına arkadaşım....bu arada 2 ye katlamış beta hcg çok mutluyum...

ya kızlar bişey sorucam cvplayın lütfen.benim bu ayki adet tarihim 9 mayıstı oldum bitti.yumurtlama dönemimde 20-25 mayıs tarihleri arasıydıve çok akıntım olmadı.ama benim şuandada yumurtlama dönemindekine benzer akıntım var.bu ne şimdi anlayamadım.ben şimdi mi yumurtluyorum yani?değilse bu akıntı neden olur başka.CADIARZU

ya kızlar bişey sorucam cvplayın lütfen.benim bu ayki adet tarihim 9 mayıstı oldum bitti.yumurtlama dönemimde 20-25 mayıs tarihleri arasıydıve çok akıntım olmadı.ama benim şuandada yumurtlama dönemindekine benzer akıntım var.bu ne şimdi anlayamadım.ben şimdi mi yumurtluyorum yani?değilse bu akıntı neden olur başka.CADIARZU

belki geç yumurtlamışsındır canım?

bende varım kızlar,beni de alın aranızda...bende mart ayında kimiyasal gebelik geçirdim,ve çalışmalara devam...bu ayın 8de adet oldum inşallah tuturmuşuz bişeyler..olmasa haziranda devam kaydirigubbakcemile

kızlar hadi haziranın listesini yapalım yeniden belki bu ay bize uğurlu gelir.ben 7 haziran...
inş. bu ay meleklerimize kavuşuruz rabbim yardım etsin hepimize...:emir_bebek:

Selam kızlar benide Aranıza ALın:KK70:
Mayısın 12sinde Adet gördüm :KK70:
haziranın 10da bekliorum benide Listeye eklein

selam kızlar neredesiniz yahu? ne zaman gelsem kimse yok iki çift laf edecek. topiğimize zaman ayırın birazzzzz. 4 haziranı bekliyorum: dua edin banaa -tatlicadiarzu-

X