Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

Canım bazıları öyle diyolar ama tam bilgim yok,
Test yaptın mı hiç, varmı belirtiler??

selam arkadaşlar .benimde 2.ayım henüz tutturamadık ancak bu ay adetim 8 gün gecikti.birinden duymuştum eğer adet te değişiklilkler oluyorsa hamile kalma şansı artıyormuş ölemi acaba ..

slm kızlar benıde yazabılırsınız lısteye benımde tahlıl gunum 31 mayıs...sabırsızlıkla beklıyorum.ınsallah allah gonlumuze gore verır,,,,,,,

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz listenize 6-9 haziran inşallaah olmam hamileyimdir 2008 ekimde 1,5 aylık bebeğimi düşürdüm şubattan beri deniyoruz ama olmuyo Allahım şu mübarek günde herkesin gönlüne göre verir İnşallah.......

Geçmiş olsun canım benim yaaa benneyaptımki
İnşallah bidaha yaşatmaz Allah :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz listenize 6-9 haziran inşallaah olmam hamileyimdir 2008 ekimde 1,5 aylık bebeğimi düşürdüm şubattan beri deniyoruz ama olmuyo Allahım şu mübarek günde herkesin gönlüne göre verir İnşallah.......

çok teşekkür ederim canım Allahım kimseye yaşatmasın Allahım herkesin kucaklarını doldursun.

beni de ekler misiniz kızlar 13 haziran adet günüm 3 gün gecikmeli yazıyorum klomen içtim o geciktirebiliyo çünkü bakalım bu ay hormon tedavim vardı bitti sonuç alabilecek miyim bilmem rahim ağzı da tersmiş onu da düzelttirdika.s artık bundan sonra bekliyoruz Allahın izniyle tabi herşey:eek:

aa aynı gibi seninle hatuncum günlerimiz bakalım senle hamile kalacakmıyız
ayy ben ne dedim bir garp oldum şimdi yaaa

günaydın kızlar...nasılsınız benden iyilik hala adet oladım...:))) yarın sabah hastaneye gidip kanda baktıracağım inşallah....

slm kızlar ben mart ayında düşük yaptım ve ondan sonra hiç korunmadım doktorum buna gerek görmedi.her ay bir umut bekliyorum meleğimi.benim adet tarihim 6-7 haziran benide ekleyin listeye.inş. bu ay bizler için güzel olur....

YAZCIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN böylece herşeyin hayırlısını istememiz gerektiğini bir kez daha görmüş olduk..
sende umudunu ytirme devam çalışmalara....

X