- 28 Mart 2009
- 673
- 5
kan kan en iisi kan testi
cnm sevindim inş hamilesindir.benim de günüm yrn bana da dua edin olur mu..adet olucakmışım gibi hissediyorum ama bakalım inş adet olmam hayırlısı Allah herkese Anne olmayı nasip etsin...:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan kan en iisi kan testi
YAZCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN böylece herşeyin hayırlısını istememiz gerektiğini bir kez daha görmüş olduk..
sende umudunu ytirme devam çalışmalara....
HAMİLEYİİİİİİİİİİM kızlar....3 gün geçmişti günüm buğün ve betam 364 çıktı rabbime binlerce kez şükürler olsun....günümde yaptım çok silik çıkmıştı idrarda...darısı başınıza kızlar...
HAMİLEYİİİİİİİİİİM kızlar....3 gün geçmişti günüm buğün ve betam 364 çıktı rabbime binlerce kez şükürler olsun....günümde yaptım çok silik çıkmıştı idrarda...darısı başınıza kızlar...
valla benimde bu ay umudum vardı ama adetime 6 gün var ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç yok anlayacağız bu ayda geçti neyse bence en iyisi düşünmemek değil mi kısmet istediğin zaman olmuyor çünkü
Tebrik ederim cnm,Allah bebişine sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin inşallah
yasemincim belirtin yokmuydu gerçekten..
anlatsana biraz :)))
İnşallah canım bu ayı kaçırdık sanırım.Regl tarihim 30 mayıs,22 de kan testi yaptırdım 1,57 çıktı
Zaten zar zor karar vermiştim bebiş yapmaya şimdi yapmasak mı diye yeniden düşünmeye başladım
doremiciğim yoktu canım...ve ben ümidi kesip yaz temizliğine başladım tül taktım koltuk sildim ağır kaldırdım vs....son 1 hafta kala idrarım kokmaya başladı diğerindede olmuştu bu...hala belirti yok...ne adet belirtisi ne hamilelik...gögüslerim ne şişti ne ucu karardı...sadece karnım gerildi ve hala gergin...adet günümün gecesi çok sancım oldu kasık ve karnımda...ara ara yine oluyor sancım...ve çok acıkıyordum deli gibi yemek yiyordum...başkada belirti yoktu canım....ve rüyamda 1 hafta önce kadar bebek emzirdim nasıl süt geliyor ama gögsümden...