Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

Test yapmaktan korkuyom
Eczane tam karşımda bakışıyoz öle naniknanik

ne duruyorsun cosmocuğum hemen al yap testinidelikafadulden korkunun ecele faydası yok...haberini bekliyorum canım...hadi hayırlısı...inşallah hamilesindir:Saruboceq:

selam herkese kimsecikler uğramamış...günü geçen arkadaşlarım ne yaptınız...merak içinde bekliyoruz..benim son 2 günüm hayırlısı allahtan bakalım....

slm, rica etsem bu adaçayı yağı ve maydonozlu süt buharını biraz açabilir misin? ilk kez duyuyorum ve çok merak ettim.
CADIARZU

yasemin canım arkadaşım..bende sabırsızlıkla senin 2 günü bekliyorum.:Saruboceq:insallah hamilesindir..canım burdaki tüm topik arkadaşlarınında tez zamanda bebişlerine kavuşmalarını diliyorum..:Saruboceq:

:Saruboceq:kızlar günaydın dün rahatsızlandım ben.artık inşallah önümüzdeki aya umutluyum.allah dileyen isteyen kimsenin elni boş bırakasın.

gunaydın kıslar dün nobetteydim sabah gelir gelmez sıteyi açtım.cosmopoli canım benim herşeyin hayırlısı sen moralini yuksek tut ki kırmızılar gelse bile haziranda moralin yuksek olsun:teselli:

:Saruboceq:kızlar günaydın dün rahatsızlandım ben.artık inşallah önümüzdeki aya umutluyum.allah dileyen isteyen kimsenin elni boş bırakasın.

gunaydın canım evet umutlu olalım bebişlerin ne zaman geleceği zaten yazılı.biz sadece sabırla zamanın dolmasını bekleyicez.

slm, rica etsem bu adaçayı yağı ve maydonozlu süt buharını biraz açabilir misin? ilk kez duyuyorum ve çok merak ettim.
CADIARZU

canım adaçayı yağını pamuğa 3-4 damla damlatıp iç çamaşırının içine koyuyorsun..
bu iltihapa iyi geliyormuş..
maydonozlu süt buharıda;
sütü yarım demet maydonozla kaynatıp, sıcak buharına oturuyormuşsun..
o buharda bu gibi tıkanıklara iyi geliyormuş..
ama ben bunu daha hiç yapmadım.. sonuç nasıl olur bilemem.. bunun için alternatif tıp bölümünde bir topic var.. istersen bir incele..

Günaydın Forever ım
İyi dileklerin için saol bugünde olmadım adet delikafadulden bilmiyom iyimi kötü mü CADIARZU

gunaydın kıslar dün nobetteydim sabah gelir gelmez sıteyi açtım.cosmopoli canım benim herşeyin hayırlısı sen moralini yuksek tut ki kırmızılar gelse bile haziranda moralin yuksek olsun:teselli:

gunaydın canım evet umutlu olalım bebişlerin ne zaman geleceği zaten yazılı.biz sadece sabırla zamanın dolmasını bekleyicez.

çok doğru canım ya.sadece beklicez herşey yazılmış aslında herşeyi nhayırlısı allahtan.en uygun zamanı o bilir ancak bizim elimizden bişey gelmez.

denefim..güzel yüreklim...canım arkadaşım benim...bende hayırlı haberler paylaşmak istiyorum canım.....:1hug:

kızlar selam bu sabah test yaptım evde ki dayanamadım yarını beklemeye...2. çizgi çok silik çıktı inanamadım tabiki...sonra doğru kan testi yaptırmaya...değerim çok düşük çıktı yalnız..10.51.. doktora gittim sonra oda 1 hafta bekleyelim bakalım dedi...şimdi bana geçmeyecek bu hafta...eşimde henüz bilmiyor...yarın gelicek yanımaa...nasıl heyecan anlatamam sizee...ne yapacağımı şaşırdım şaşkın ördek misali...allah herkesin gönlüne göre versin...

1-yasemin-66...................22 mayıs
2-enrika...........................2 mayıs
3-sena10.........................29 mayıs
4-Doremi.........................6 mayıs
5-raebzah........................29 mayıs
6-ktg...............................HAMıııııŞ :))
7-hatun55........................1 mayıs
8-aYca24.........................5-6 mayıs
9-tektanem......................11 mayıs
10-pınar77........................12 mayıs
11-happygreen..................8 haziran
12-ummahan_d.................? mayıs
13-kayaes.........................3 mayıs
14-jasminn_23...................20 mayıs
15-symbolll........................11 mayıs
16-serpil_20de..................15 mayıs
17-damla1.........................24 mayıs
18-fatima38.......................?
19-berre45.........................1 mayıs
20-larme............................7 mayıs
21-hpt_honey....................30 mayıs
22-prettyteacher83.............3 mayıs
23-canansen.....................29 mayıs
30-sezen_cakir..................20 mayıs
31-ESENGÜLÜM...............14 mayıs
32-selinay 85 .....................HAMııııııŞ :))
33-Forever_14.....................11 haziran
34-cosmopoli.......................18 mayıs
35-tuğba demir.....................25 mayıs
36-bilgesu5...............................25 mayıs
37-uslu...................................18-19 mayıs
38-rufeydaserra.......................3 haziran
39-berre45 ..............................?
40-camdankalp38.....................31 mayıs
41-mısraaa...............................30 mayıs
42-Selma.41............................10 haziran

Arkadaşlar ne olur birbirimize isimlerimizle dua edelim...Rabbim bizlerede dünyanın en büyük mutluluğu olan ANNELıĞı yaşatsın...

benimde buğün adet günüm bende sabah test yaptım aynen çok silik çıktı ikinci...ama ben bekliyeceğim kanda baktırmak için...adetin ne zamandı canım senin....

günaydın yasemincim.benimde adetim bugündü...evet beklersen senin değerin daha yüksek çıkar inşallah.bizde bekleyeceğiz 1 hafta kadar.bakalım neler olucak

günaydın yasemincim.benimde adetim bugündü...evet beklersen senin değerin daha yüksek çıkar inşallah.bizde bekleyeceğiz 1 hafta kadar.bakalım neler olucak

canım ikimiz içinde hayırlısı olsun....ben şoktayım ve karar veremiyorum var mı yokmu....:1hug:

İşyerindeyim ve yapabildiğim tek şey Ayetel kürsi yi okuyabilmek oldu 3 kez
Duam da da isimleri tek tek söledim.
Raabim hepimizin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

evet aynen bende öyle saf saf düşünüyorum ne oldu şimdi diye.birde eşim bugün gelicek yanıma ona da söylemedim onun sersemliği var sanırım.tek başıma akşamdan beri düşünüyorum nasıl söyleyeyim diye..çokta umutlanmak istemiyorum..inşallah beraber paylaşırız bilgilerimizi beraber yasemincim....:dance:

inşallah canım benim....bencede çok umutlandırma eşini...sonra çok üzülüyorlar...

selam arkadaşlar .benimde 2.ayım henüz tutturamadık ancak bu ay adetim 8 gün gecikti.birinden duymuştum eğer adet te değişiklilkler oluyorsa hamile kalma şansı artıyormuş ölemi acaba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…