doremicim bende birçok defa hayal kırıklığına uğradım.moralim çok bozulduğu içi bu ay da yine psikolojik zannettim.İlk hissettiğim şeyler karnımın altında bi şişkinlik hissettim ve batmalar vardı.karnımın üstüne yatamıyordum.Göğüslerim yumurtlama gününden birkaç gün sonra acayip şişti.sürekli kaşınıyorlardı.Ama sonra normal haline döndüler.son olarak söyleeileceğim belirti de adet zamanıma bir hafta kala beni acayip bir tatlı krizi tutar.Bu defa canım hiç tatlı istemiyordu.Söyleyebileceklerim bunlar.test sonucunu gidip aldığımda çığlık atacaktım neredeyse.Bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.inşallah sizde en kısa zamanda bu mtluluğu tadarsınız
slm doremi.
bende çikolata kisti vardı.2003 te lapraskobi oldum.bebek sahibi olmak istediğim için oldum.eğer bebek istemiyorsan bu kist çok önemli değil sadece adet döneminde çok ağrın olur demişti.ameliyat çok ii geçmiş.dr çok çok ii doktordu.hemen ardından hamile kalmamı istemişti.ama olmadı.
hayır selinay85 yediklerinle ilgisi yok :) sadece yumartalıklarda çok nadir görülen kanserler yapıyor çift çizgiyi. Allah korusun sende de öyle birşey yoktur İNşallah. Emin olmak için bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptır istersen.slm kızlar benim bugun adet olamam gerekti test yaptım ikinci cizgi belirgin ama ilki kadar koyu degil ve ogleden sonra yaptım.benim bu ay umudum yoktu onun icin öylesine bu testide yapayım diger aya sabırsızlanmiyayım hemen yapmak istemeyeyim diye yaptım.ya gün içinde yediklerim yada ne bileyim başka bişey bunun cift cizgi cıkmasına sebep olabilirmi lütfen cevap verin
bende hamileyim. ALLAHIM herkese nasip etsin inşllh
beni listeden silebilirsiniz listeniz ugurlu geldi hamieyim darısı sizn basınıza insallah
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ya ben adet olmadım 5 gün falan geçti.test yaptım negatif çıktı ama 1 saat sonra 2.çizgi çıktı acaba hamile olabilirmiyim bilgisi olan varmı.israr testinde 1 saat sonra belli olurmu.yoksa 5 dk içindemi belli oluyo.