Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim adetim dündü ama olmadım
kızlar kan testi yaptırdım ve sonunda ALLAH ıma çok şükür hamileyim.Öncelikle hepinize dua ediyorum inşallah bekleyen herkesin en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekleri olur.Hamilelik belirtilerime gelince diğer adet dönemlerime göre karnımda bir şişlik ,batma hissetmem ve adet zamanına yaklaşırken olan ttalı krizlerimin hiç olmayışı.Biz tam yumurtlama dönemini hesapladık.Birde netteki yumurtlama tarihlerine benimki uymuyordu.akıntının koyuluğuna ve yoğunluğuna göre yumurtlama gününü tespit ettim.Tabi birde nasip işi.Herkes için hayırlısı olsun.Umudunuzu yitirmeyin.
kızlar kan testi yaptırdım ve sonunda ALLAH ıma çok şükür hamileyim.Öncelikle hepinize dua ediyorum inşallah bekleyen herkesin en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekleri olur.Hamilelik belirtilerime gelince diğer adet dönemlerime göre karnımda bir şişlik ,batma hissetmem ve adet zamanına yaklaşırken olan ttalı krizlerimin hiç olmayışı.Biz tam yumurtlama dönemini hesapladık.Birde netteki yumurtlama tarihlerine benimki uymuyordu.akıntının koyuluğuna ve yoğunluğuna göre yumurtlama gününü tespit ettim.Tabi birde nasip işi.Herkes için hayırlısı olsun.Umudunuzu yitirmeyin.
ay canım benim süper bir haber bu tebrik ediyorum rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.....:CüvCüv:topiğimizin ilk hamilesisin bu arada :)))
alkisalkisalkis kayaes verdiğin habere bende çook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza canım taktikler içinde teşekkürler
doremicim bende birçok defa hayal kırıklığına uğradım.moralim çok bozulduğu içi bu ay da yine psikolojik zannettim.İlk hissettiğim şeyler karnımın altında bi şişkinlik hissettim ve batmalar vardı.karnımın üstüne yatamıyordum.Göğüslerim yumurtlama gününden birkaç gün sonra acayip şişti.sürekli kaşınıyorlardı.Ama sonra normal haline döndüler.son olarak söyleeileceğim belirti de adet zamanıma bir hafta kala beni acayip bir tatlı krizi tutar.Bu defa canım hiç tatlı istemiyordu.Söyleyebileceklerim bunlar.test sonucunu gidip aldığımda çığlık atacaktım neredeyse.Bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.inşallah sizde en kısa zamanda bu mtluluğu tadarsınız