Haziran ve Temmuz'da umutlarn tayanlarn topii...

kızlar yaa...
benim adetlerime birşeyler oldu..
geçen ay 1 hafta gecikmeli olmuştum.. bu ay da adet günümde kahverengi leke oldu, garip bi ağrı oluyo arada kasıklarımda.. ve daha halende adetim gelmedi...
nette araştırdım, çikolata kistinden korkuyorum.. :KK43:((((((
Allahım inş. bişey çıkmaz ya :KK43:(
bu arada test yaptım negatif çıktı (zaten sonucu biliyodum ya)
doktor kontrolümede daha var... off çok endişeliyim ya...

slm doremi.
bende çikolata kisti vardı.2003 te lapraskobi oldum.bebek sahibi olmak istediğim için oldum.eğer bebek istemiyorsan bu kist çok önemli değil sadece adet döneminde çok ağrın olur demişti.ameliyat çok ii geçmiş.dr çok çok ii doktordu.hemen ardından hamile kalmamı istemişti.ama olmadı.

doremicim bende birçok defa hayal kırıklığına uğradım.moralim çok bozulduğu içi bu ay da yine psikolojik zannettim.İlk hissettiğim şeyler karnımın altında bi şişkinlik hissettim ve batmalar vardı.karnımın üstüne yatamıyordum.Göğüslerim yumurtlama gününden birkaç gün sonra acayip şişti.sürekli kaşınıyorlardı.Ama sonra normal haline döndüler.son olarak söyleeileceğim belirti de adet zamanıma bir hafta kala beni acayip bir tatlı krizi tutar.Bu defa canım hiç tatlı istemiyordu.Söyleyebileceklerim bunlar.test sonucunu gidip aldığımda çığlık atacaktım neredeyse.Bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.inşallah sizde en kısa zamanda bu mtluluğu tadarsınız

allah kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim.bebeğin sana uğr getirsin.bizede bebek getirsin inşallah.:emir_bebek::nazar:

slm ark bn yeniyim
bn bir senedir her ay umutlanıyorum ama nafile
olmuyo bnm ztn adet düzensizliğim hat safalarda
2 kez erken doğum yaptım 1 senedir hamile kalamıyorum napcam bilmiyorum yardım

slm doremi.
bende çikolata kisti vardı.2003 te lapraskobi oldum.bebek sahibi olmak istediğim için oldum.eğer bebek istemiyorsan bu kist çok önemli değil sadece adet döneminde çok ağrın olur demişti.ameliyat çok ii geçmiş.dr çok çok ii doktordu.hemen ardından hamile kalmamı istemişti.ama olmadı.

adet oldum canım...
Allahtan gecikmedi.. yani o leke adetin habercisiymiş... biraz gereksiz panik yaptım herhalde.. :)

ama üzülmedim adet oldum diye... üzülmüycem de...
Rabbim benim için en uygun zamanı biliyo ve bende sabırla bekliycem...
listeye adet oldu diye eklersiniz kızlar
...

slm kızlar a.s. doremicim demekki haziranda alıcaz canım senden güzel haberi olsun tatlım hayırlı olsunda inan en önemlisi o :1hug:

slm kızlar benim bugun adet olamam gerekti test yaptım ikinci cizgi belirgin ama ilki kadar koyu degil ve ogleden sonra yaptım.benim bu ay umudum yoktu onun icin öylesine bu testide yapayım diger aya sabırsızlanmiyayım hemen yapmak istemeyeyim diye yaptım.ya gün içinde yediklerim yada ne bileyim başka bişey bunun cift cizgi cıkmasına sebep olabilirmi lütfen cevap verin

slm kızlar benim bugun adet olamam gerekti test yaptım ikinci cizgi belirgin ama ilki kadar koyu degil ve ogleden sonra yaptım.benim bu ay umudum yoktu onun icin öylesine bu testide yapayım diger aya sabırsızlanmiyayım hemen yapmak istemeyeyim diye yaptım.ya gün içinde yediklerim yada ne bileyim başka bişey bunun cift cizgi cıkmasına sebep olabilirmi lütfen cevap verin
hayır selinay85 yediklerinle ilgisi yok :) sadece yumartalıklarda çok nadir görülen kanserler yapıyor çift çizgiyi. Allah korusun sende de öyle birşey yoktur İNşallah. Emin olmak için bir iki gün daha bekleyip kan testi yaptır istersen.

beni listeden silebilirsiniz listeniz ugurlu geldi hamieyim darısı sizn basınıza insallah

benide silebilirsiniz HAMİLE DEĞİLİM doktor adet söktürücü verdi şimdi adet olayım diye bekliyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

selam kızlar yeni adet oldum ve tüm ümitler mayısa, hazirana belki temmuza belki de... hayırlısı. çok istiyorum anne olmayı 5 aydır yok birşey. düşük yapanlar üzülmeyin en azından hamile kalabiliyorsunuz yani sorun yok işte negüzel bende öyle bir hikaye de yok yani gebe kalabilecekmiyim sorun mu var düşüncesi yordu beni...hepiniz mayısın anne adaylarıyız... bakalım ne oalacakkkkk

ay ne güzel bi sürü hamile haberi var hepinizi çok tebrik ederim allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin kızlar darısı başımıza

merhaba arkadaşlar bende 12 mayıs diye bekliyorum adetimi ama bakalım belkide olmam, bu arada bi sürü hamişimiz var ne kadar güzel, darısı tüm bekleyen anne adaylarımıza olsun inş.

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ya ben adet olmadım 5 gün falan geçti.test yaptım negatif çıktı ama 1 saat sonra 2.çizgi çıktı acaba hamile olabilirmiyim bilgisi olan varmı.israr testinde 1 saat sonra belli olurmu.yoksa 5 dk içindemi belli oluyo.

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ya ben adet olmadım 5 gün falan geçti.test yaptım negatif çıktı ama 1 saat sonra 2.çizgi çıktı acaba hamile olabilirmiyim bilgisi olan varmı.israr testinde 1 saat sonra belli olurmu.yoksa 5 dk içindemi belli oluyo.

valla ilk 5-10 dk içindeki sonuçlar doğru oluyo diye biliyorum...1 saat sonra ne kadar doğru sonuç verir bilemem

X