Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim adet tarihim 3 mayıs beni de ekleyin listeye , gerçi umudum yok bu ay çünkü geçen ay ile aynı belirtiler var geçen ay çok umutlanmıştım ama hamile değilmişim yine değilimdir malesef...
Allah tan umut kesilmez tabii hakkımızda hayırlısı...
anlıyorum seni ... Allah bi an önce toprlanmayı nasip etsin canım, sabretmek öyle zor ki... beklemek çok zor geliyor bazen...
ben öğretmenim, 23 nisan kutlamalarında ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin gösterilerini izlerken öyle duygulandım , neredeyse ağlıcaktım arkadaşlar farkedecek gözlerimin dolduğu diye çok korktum , çocuklar o kadar tatlıydı o kadar masumdu ki...
acaba dedim ben de görebilecek miyim çocuğumun bayram şenliklerinde yaptığı gösterileri...
her geçen ay biraz daha artıyor içimdeki çocuk özlemi , her geçen ay biraz daha yıprandığımı hissediyorum...
Allahım duy sesimizi meleklerimizi gönder artık bize... Allah hepimize sabırla bekleyebilmeyi umudumuzu ayakta tutabilmeyi nasip etsin...
kızlar kan testi yaptırdım ve sonunda ALLAH ıma çok şükür hamileyim.Öncelikle hepinize dua ediyorum inşallah bekleyen herkesin en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebekleri olur.Hamilelik belirtilerime gelince diğer adet dönemlerime göre karnımda bir şişlik ,batma hissetmem ve adet zamanına yaklaşırken olan ttalı krizlerimin hiç olmayışı.Biz tam yumurtlama dönemini hesapladık.Birde netteki yumurtlama tarihlerine benimki uymuyordu.akıntının koyuluğuna ve yoğunluğuna göre yumurtlama gününü tespit ettim.Tabi birde nasip işi.Herkes için hayırlısı olsun.Umudunuzu yitirmeyin.
canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
1-yasemin-66...................22 mayıs
2-enrika...........................2 mayıs
3-sena10.........................2 mayıs
4-Doremi.........................6 mayıs
5-raebzah........................29 mayıs
6-ktg...............................1 mayıs
7-hatun55........................1 mayıs
8-aYca24.........................5-6 mayıs
9-tektanem......................11 mayıs
10-pınar77........................12 mayıs
11-happygreen..................16 mayıs
12-ummahan_d.................? mayıs (beklenen kelebeqim..)
13-kayaes.........................3 mayıs hamile
14-jasminn_23...................20 mayıs
15-symbolll........................11 mayıs
16-serpil_20de..................15 mayıs
17-damla1.........................?
18-fatima38.......................?
19-berre45.........................?
20-larme............................7 mayıs