- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
- 113
ahahaa işte aynı kafayız. aynı şeyler aklımdan geçiyor ama yapmayacağım zor duruyorum gerçi :) bir ara deli gibi internetden test siparişleri verirdim 20 tane 30 tane günde 3 kere yapardım bazen silik çizgiler görürdüm hey Allah'ım. Yakın birkaç arkadaşım dalga geçiyordu benimle test bağımlısı oldun diye. bu sefer kararlıyım yapmayağım. siz de de bazen büyük bir umut olup bazende ümitsizliğe düşem oluyor mu ?aaa aynı mı :) hadi bakalım Allah ikimize de hayırlı haberler almayı nasip etsin ben bugünden itibaren başladım test yapmaya4.gün bugün tabiki negatif cıktı
Evet tabi şans düşük gibi ama bu tüp bebek ihtimaller üzerine gerçekleşiyor. Bir standardı yok gibi. Özellikle yazmak istedim olur da tutarsa insanlara umut olsun. Bu dönemde insan en çok durumu kendisi gibi olan ve pozitif sonuç almış insanların hikayelerine ihtiyaç duyuyor.hoş geldin canım, benim de tek embriyom vardı, 24ünde transfer oldum. Tek olunca maalesef çok umutlu olamıyoruz.
ben ben bennahahaa işte aynı kafayız. aynı şeyler aklımdan geçiyor ama yapmayacağım zor duruyorum gerçi :) bir ara deli gibi internetden test siparişleri verirdim 20 tane 30 tane günde 3 kere yapardım bazen silik çizgiler görürdüm hey Allah'ım. Yakın birkaç arkadaşım dalga geçiyordu benimle test bağımlısı oldun diye. bu sefer kararlıyım yapmayağım. siz de de bazen büyük bir umut olup bazende ümitsizliğe düşem oluyor mu ?
gerçekten öyle canım. Benim ilk denemem de aynı şekilde olunca umut etmekten daha çok korkuyorum. Ama hepsi aynı olacak değil. Bu denemede hep olumlu düşündüm, vücuduma olumlu enerji göndermeye çalıştım. Bakalım işe yaradı mıEvet tabi şans düşük gibi ama bu tüp bebek ihtimaller üzerine gerçekleşiyor. Bir standardı yok gibi. Özellikle yazmak istedim olur da tutarsa insanlara umut olsun. Bu dönemde insan en çok durumu kendisi gibi olan ve pozitif sonuç almış insanların hikayelerine ihtiyaç duyuyor.
öyle deme yaaa inşallah güzel sonuçlar alırız. hepimiz birbirimiz için dua edelimhoş geldin canım, benim de tek embriyom vardı, 24ünde transfer oldum. Tek olunca maalesef çok umutlu olamıyoruz.
Ay düşünsene birde hepimizin ki tutmuş olsa ne güzel olurdu. Doğum haritama bile baktırdım tutsun diye astroloğun verdiği tarihlere göre tedaviye başladım yani abartmakta üstüme yok :)ben ben benngündüz hamile olabilirim diyor, sabah uyanınca kesin olmadı yine diyorum
çok güzel olurrrrrrAy düşünsene birde hepimizin ki tutmuş olsa ne güzel olurdu. Doğum haritama bile baktırdım tutsun diye astroloğun verdiği tarihlere göre tedaviye başladım yani abartmakta üstüme yok :)
başka bir grupta bir arkadaş tel embriyo ile hamile kaldı. illa çift embriyo olacak diye bişey de yok sana bişey söyliyim mi nasipte varsa öyle bir oluyor ki ben artık işimi Allah'a bıraktım olmazsa evet çok üzülücem ama var bir hayrı diyeceğimgerçekten öyle canım. Benim ilk denemem de aynı şekilde olunca umut etmekten daha çok korkuyorum. Ama hepsi aynı olacak değil. Bu denemede hep olumlu düşündüm, vücuduma olumlu enerji göndermeye çalıştım. Bakalım işe yaradı mı
aynen canım, yola çıkarken hep hayırlısı diye dua ediyoruz. Olmazsa da demek hayırlısı buymuş diyeceğim. Tabiki üzülürüm, söz verdim kendime çok üzülmeyeceğim. Normal yolla hamile kalanlar da tek yumurta tek spermle kalıyor. Bizim de Rabbim isterse neden olmasınbaşka bir grupta bir arkadaş tel embriyo ile hamile kaldı. illa çift embriyo olacak diye bişey de yok sana bişey söyliyim mi nasipte varsa öyle bir oluyor ki ben artık işimi Allah'a bıraktım olmazsa evet çok üzülücem ama var bir hayrı diyeceğim
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi zor bir süreç. Ben daha önce 2 negatif aşılama sonrası tüp bebek denemiştim çok şükür pozitif olmuştu. Onda da 4. Günde 2 embriyo transfer edilmişti ama doktorum birinden çok umutlu değildi. Tek embriyo transferi gibi bişeydi o da. İnsan hayal kurmaktan korkuyor olumsuz olursa diye. Umarım buradan güzel haberlerimizi paylaşırızgerçekten öyle canım. Benim ilk denemem de aynı şekilde olunca umut etmekten daha çok korkuyorum. Ama hepsi aynı olacak değil. Bu denemede hep olumlu düşündüm, vücuduma olumlu enerji göndermeye çalıştım. Bakalım işe yaradı mı
senin 1 çocuğun var mı o zaman, tutmuş muydu?Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi zor bir süreç. Ben daha önce 2 negatif aşılama sonrası tüp bebek denemiştim çok şükür pozitif olmuştu. Onda da 4. Günde 2 embriyo transfer edilmişti ama doktorum birinden çok umutlu değildi. Tek embriyo transferi gibi bişeydi o da. İnsan hayal kurmaktan korkuyor olumsuz olursa diye. Umarım buradan güzel haberlerimizi paylaşırız
Evet canım.senin 1 çocuğun var mı o zaman, tutmuş muydu?
Hadi hayırlı olsun canım.Merhaba kizlar kontrolden geliyorum gecen gun sagda 4 yumurtam vardi 5 olmus solda 3 tane vardi ama 3. Küçüktü yetismez o yani toplamda su an 7 yumurtam görünüyor.
Çarşamba buranin saati ile sabah saat 8 de Opu. 2 veya 5 temmuzda da transfer olacak
16 temmuz test günüyok yok sakinim ama içten içe bu emoji gibiyim
Opudan sonraki gun "CYCLOGEST diye bi fitile basliyorum sabah akşam. 15 gun kullancam.
Gonalf bugun yapilmauacak artk. Saat 7 de Ganirelix ve saat 8 de ovitrelle yapcam.
son durum bu.
herşeyin hayirlisi olsun
@Regen_ @ISSIZZ C Capanin Gururu Teyom
Aynısından bende de varben ben benngündüz hamile olabilirim diyor, sabah uyanınca kesin olmadı yine diyorum
Vaaoovv sen işi profesyonellestirmissinAy düşünsene birde hepimizin ki tutmuş olsa ne güzel olurdu. Doğum haritama bile baktırdım tutsun diye astroloğun verdiği tarihlere göre tedaviye başladım yani abartmakta üstüme yok :)
5 temmuz kan testi dediler. Inanin su an ne yaparim ne de yapmam diyemiyorum. Goguslerimde ara ara ciddi yanma ve doluluk hissi var oyle saniyorum ki progesteron yüzünden bir de cok renkli (!) ruyalar görüyorum. Kimsenin boyle bir sorunu olmamis :) ne yapacagimi bilemedim. Yataklari ayirdik yine de faydasi yok. Liseli ergenler gibi jdhfbfii.aynı gün transfer olmuşuz bende birşey hissetmiyorum çok hafif bir kasık batması bir kaç kere devamlı değil yani o kadar
test gününüz ne zaman daha öncesi idrar testi yapacakmısınız
Vaaoovv sen işi profesyonellestirmissi
ya napalım onca ovulasyon testi onca tedavi zaten makine gibi olduk bide bunu deneyeyim dedim :)Vaaoovv sen işi profesyonellestirmissin
Amiin amiiinaaa aynı mı :) hadi bakalım Allah ikimize de hayırlı haberler almayı nasip etsin ben bugünden itibaren başladım test yapmaya4.gün bugün tabiki negatif cıktı
Hadi hayırlı olsun canım benim sağlıkla döllenip 5.güne ulaşsınlar inşallahMerhaba kizlar kontrolden geliyorum gecen gun sagda 4 yumurtam vardi 5 olmus solda 3 tane vardi ama 3. Küçüktü yetismez o yani toplamda su an 7 yumurtam görünüyor.
Çarşamba buranin saati ile sabah saat 8 de Opu. 2 veya 5 temmuzda da transfer olacak
16 temmuz test günüyok yok sakinim ama içten içe bu emoji gibiyim
Opudan sonraki gun "CYCLOGEST diye bi fitile basliyorum sabah akşam. 15 gun kullancam.
Gonalf bugun yapilmauacak artk. Saat 7 de Ganirelix ve saat 8 de ovitrelle yapcam.
son durum bu.
herşeyin hayirlisi olsun
@Regen_ @ISSIZZ C Capanin Gururu Teyom
Insalhhh çok aminbenimde 2 embriyo inşallah hayırlısı olsun hakkımızda pozitifleri görelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?