Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben daha sonucu yeni ogrendim ilerler mi bilmiyorum ama benimde kasıklarıma ciddi kramp giriyor sancı şekilde
Ben gazdan oldugunu dusunuyorum canım 1 haftadır oluyor bu sut içmeye basladıgımdan bu yana dun süt içmeyi bıraktım kullandığım ilaclar dan etkiliyor tabi

Ben gazdan oldugunu dusunuyorum canım 1 haftadır oluyor bu sut içmeye basladıgımdan bu yana dun süt içmeyi bıraktım kullandığım ilaclar dan etkiliyor tabi
Evet laktozlu olduğu için gaz problemi yapıyor ama ben sadece su içiyorum sütlü hicbirsey yiyip içmiyorum ilk tranferimde hiç bu kadar kaşık agrisi yaşamamıştım sağ kasığımda ciddi bir ağrı var benim senin arada mi oluyor

Genel olarak kasıgım ve bacaklarıma vuruyor canım gunde 4 5 sefer cok sukur uzun sureli degil afedersiniz gaz cıkaramıyorum adet sancısı gibi vuruyor benım adet donemımde cok sancılı gecerdi ona benzer oluyor

İnsallah saglıklı bir sekilde ilerler canım
Genel olarak kasıgım ve bacaklarıma vuruyor canım gunde 4 5 sefer cok sukur uzun sureli degil afedersiniz gaz cıkaramıyorum adet sancısı gibi vuruyor benım adet donemımde cok sancılı gecerdi ona benzer oluyor
Canim o zaman süt içmeyi birakmalisin rahatsız etmemesi için seni ... Benim neden bil.iuorum ama uzun süreli ağrı olusuyor yatarken

Canim o zaman süt içmeyi birakmalisin rahatsız etmemesi için seni ... Benim neden bil.iuorum ama uzun süreli ağrı olusuyor yatarken
Dun içmeyi bıraktım canım doktorum lada gorustum biraz once rennie duo surup onerdi yarın alıp kullancam işallah tez zamanda fayda eder cok acı cekiyorum cunku

Kızlar merhaba, ben dün yanlış hesaplamışım. Benim bugün transferin 7. Günü ve bugün hafif bir pembe lekelenmem olmuş. Şimdi fark ettim sonra baktım şu an gelen giden yok bu kötü bir şey mi ya?
Merhaba benim de öyle oldu hatta kahverengi olarak 2 gün sürdü pozitif gördüm kanda.kahverengi yada pembeyse üzülmeyin yerleşme olması yüksek ihtimal

Kızlar bisey sorucam 1 haftadır gaz sancısı cekiyorum gunde 4 5 kere kasıklarıma kramp giriyor belden altım uyusuyor resmen 5+5 teyim boyle yaşayanlar varmı
gaz sancisi bendede oluyorr hemde cok fena gazida cikaramiyorum hatta böyle ayiptir söylemesi ishal olacakmisim gibi hiss ediyorum okadar agriyor migdem. Ama wcye cikamiyorum

Ben kalp atisini duydum dun cok sukur. Elbette yukselir, kötüsünü dusunmemiz icin hic bir neden yok simdilik. Siz de kalp atisini duyacaginiz zamani düşünün, kendinizi sakinlestirin. Iyi seyirler dilerim.
Şimdi okuyorum gitmemiştim gündüzden beri. Çok mutlu oldum çok şükür

Günaydın kızlar bayramdan dolayı buraya fazla bakamadım. Pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Negatif sonuç alan arkadaşlarım inşallah Rabbim sizlere de tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin minik mucizenizi
Sonuç bekleyenlerin de güzel müjdelerini duyarız inşallah

Günaydın arkadaşlar sabah progestan fitili koydum 1 saate yakın uzandım sonra lavobaya gittim çok afedersiniz büyük abdest icln ama koyduğum ikisi birden cok itelememe rağmen çıktı benim bu yaşadığımı yaşayan var mı çıktığı icin endişe duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…