Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O
Hayırlısı diyelim o zaman.

Bişey sorabılırmıyım negatif olduğunda doktorunuz araştırma yapıyomu merak ettimde çünkü benimkide negatıfle sonuçlandı

Kızlar bisey sorucam 1 haftadır gaz sancısı cekiyorum gunde 4 5 kere kasıklarıma kramp giriyor belden altım uyusuyor resmen 5+5 teyim boyle yaşayanlar varmı

Kızlar bisey sorucam 1 haftadır gaz sancısı cekiyorum gunde 4 5 kere kasıklarıma kramp giriyor belden altım uyusuyor resmen 5+5 teyim boyle yaşayanlar varmı
Canim ben daha sonucu yeni ogrendim ilerler mi bilmiyorum ama benimde kasıklarıma ciddi kramp giriyor sancı şekilde

Kızlar normalde 12. Gün kan testi yapacaktım ama o gün eşim evde olamayacak kendim gitmem de mümkün değil. Yarın (11. Gün) Yaptırsam sonuç çıkar mı acaba 3. Gün embriyosu

Hep soyle diyorlar acik pembeyle koyu kahveden korkmayin ♡
Çok doğru söyluyosunuz çünkü benim ilaçlar bitti lekelenmelerim başladı ve sonra adet oldum doktorum çok alakasız olsada herşekilde doktorunuzla irtibat kurun eğer ilaçlarınız bıttıyse

Çok doğru söyluyosunuz çünkü benim ilaçlar bitti lekelenmelerim başladı ve sonra adet oldum doktorum çok alakasız olsada herşekilde doktorunuzla irtibat kurun eğer ilaçlarınız bıttıyse
Yok ilaçlarım bitmedi kullanıyorum daha kan testime 3 gün var. O yüzden bilmiyorum sebebini maalesef.

Kızlar normalde 12. Gün kan testi yapacaktım ama o gün eşim evde olamayacak kendim gitmem de mümkün değil. Yarın (11. Gün) Yaptırsam sonuç çıkar mı acaba 3. Gün embriyosu
Çıkabilir sanırım. Burada erken sonuçla idrar testiyle öğrenenler dahi var. Umarım sonucunuz çok güzel çıkar

Bişey sorabılırmıyım negatif olduğunda doktorunuz araştırma yapıyomu merak ettimde çünkü benimkide negatıfle sonuçlandı
Yani şuan için şu sebepten dolayı olmadı diye bir konuşma yapmadık, ilkinde de ihtimalleri konuşmuştuk bu seferkinde henüz gidip görüşmedim ne konuşacağız onuda bilmiyorum

Kan testi sonucun negatif miydi canim adetin başladıins bir dahaki denemende bebeğini kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…