Evet canım bol dua et eve pozitif enerji gonder saglıklı cıkcakmıs gibi dusun bak benım 14.yumurtadan sadece 2 si 5. Gune geldi 1 tanesi saglıklı cıktı hersey AllahtanBn çok korkuyorm artk yoruldum ama garanti de vermiyorlar sağlam da gelmeye bilir diyorlar
Hayırlısı diyelim o zaman.Implamantasyon gostergesi de olabilir belki. Ama her lekelenme yerlesme degildir, belki bir kac gun sonra yasarsiniz o da mumkundur. Siz koyulasmayan ve size ped taktiracak kivama gelmeyen lekelenmeleri bence guzel nitelendirin. Ben hic yasamadim ama yasayan da var yasamayan da.
Bişey sorabılırmıyım negatif olduğunda doktorunuz araştırma yapıyomu merak ettimde çünkü benimkide negatıfle sonuçlandıBende çok üzüldüm bu sefer umutluydum açıkçası, üçüncüye nasıl olur bilemiyorum aynı yerde bir embriyom kaldı orta kalite de donmuş ama o merkezle mi devam ederim başka yere mi giderim bilemiyorum siz Selen hocadaydiniz sanırım
Gozunuz aydın cok sevindim darısı bize işallahhhBen kalp atisini duydum dun cok sukur. Elbette yukselir, kötüsünü dusunmemiz icin hic bir neden yok simdilik. Siz de kalp atisini duyacaginiz zamani düşünün, kendinizi sakinlestirin. Iyi seyirler dilerim.
Amin canım insallah kat kat artar dilerimBakalım yarın ne yaşayacağımEvet canım istediler Pazar günü tekrar kan vereceğim inşallahhhhhhh katlanarak ilerler hepimizin
Cok tesekkur ederim. Amin.Gozunuz aydın cok sevindim darısı bize işallahhh
Kendinizi hiç üzmeyın lütfen hamile kaldığını bilmek bile güzel bır duygudur diye düşünüyorum bunu yaşayamayamlarda var bide öyle düşününÇok sağolun ins o güzel haberi vermek nasip olur
Tabiki haklısınız herkes için gerçekten çok zor bir sürecKendinizi hiç üzmeyın lütfen hamile kaldığını bilmek bile güzel bır duygudur diye düşünüyorum bunu yaşayamayamlarda var bide öyle düşünün
Canim ben daha sonucu yeni ogrendim ilerler mi bilmiyorum ama benimde kasıklarıma ciddi kramp giriyor sancı şekildeKızlar bisey sorucam 1 haftadır gaz sancısı cekiyorum gunde 4 5 kere kasıklarıma kramp giriyor belden altım uyusuyor resmen 5+5 teyim boyle yaşayanlar varmı
Hep soyle diyorlar acik pembeyle koyu kahveden korkmayin ♡
İnşallah güzel haberlerinizi alırız iyi düşünün iyi olsun stres yönetimi çok önemliTabiki haklısınız herkes için gerçekten çok zor bir sürec
Teşekkür ederim çok haklısınız pazara kadar sabredecegimİnşallah güzel haberlerinizi alırız iyi düşünün iyi olsun stres yönetimi çok önemli
Hep soyle diyorlar acik pembeyle koyu kahveden korkmayin ♡
Çok doğru söyluyosunuz çünkü benim ilaçlar bitti lekelenmelerim başladı ve sonra adet oldum doktorum çok alakasız olsada herşekilde doktorunuzla irtibat kurun eğer ilaçlarınız bıttıyseElbette en dogrusunu doktorunuz bilir ama bu tur agrilar tup bebek tedavisinin belli asamalarinda cidden cok görülüyor sanirim. Burayi okuduysaniz bir cok anne adayi da bu tarz agrilardan bahseder. Bu ne tutma ne de tutmama belirtisidir. Lekelenmeniz cogalirsa ya da agriniz regl agrisini da gecer ve sizi endiselendirirse doktorunuzla iletisim kurabilirsiniz.
Yok ilaçlarım bitmedi kullanıyorum daha kan testime 3 gün var. O yüzden bilmiyorum sebebini maalesef.Çok doğru söyluyosunuz çünkü benim ilaçlar bitti lekelenmelerim başladı ve sonra adet oldum doktorum çok alakasız olsada herşekilde doktorunuzla irtibat kurun eğer ilaçlarınız bıttıyse
Çıkabilir sanırım. Burada erken sonuçla idrar testiyle öğrenenler dahi var. Umarım sonucunuz çok güzel çıkarKızlar normalde 12. Gün kan testi yapacaktım ama o gün eşim evde olamayacak kendim gitmem de mümkün değil. Yarın (11. Gün) Yaptırsam sonuç çıkar mı acaba 3. Gün embriyosu
Kan tahlilinde çıkar canimKızlar normalde 12. Gün kan testi yapacaktım ama o gün eşim evde olamayacak kendim gitmem de mümkün değil. Yarın (11. Gün) Yaptırsam sonuç çıkar mı acaba 3. Gün embriyosu
Yani şuan için şu sebepten dolayı olmadı diye bir konuşma yapmadık, ilkinde de ihtimalleri konuşmuştuk bu seferkinde henüz gidip görüşmedim ne konuşacağız onuda bilmiyorumBişey sorabılırmıyım negatif olduğunda doktorunuz araştırma yapıyomu merak ettimde çünkü benimkide negatıfle sonuçlandı
Taze transfer değilse pozitif.Hayirli olsun şimdidenKızlarrrrr,
17 temmuz sabah 8 de transfer oldum.. Biliyorum çok erken ama test yaptım...
Kan testi sonucun negatif miydi canim adetin başladıÇok doğru söyluyosunuz çünkü benim ilaçlar bitti lekelenmelerim başladı ve sonra adet oldum doktorum çok alakasız olsada herşekilde doktorunuzla irtibat kurun eğer ilaçlarınız bıttıyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?