Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınız alın inşallah sizinle aynı gündü test günümüz benim 8.27 çıktı iki gün sonra tekrar test vericem

Herkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Amin canim masallah Allah kucagina almayi da nasip etsin en saglikli sekilde

Hadi gözün aydin kuzum ne güzel bir haber. Insallah saglikla kucagina al

Canım benim kendim test sonucumu bekler gibi seni bekledim gözün aydın çok sevindim ins darısı kese ve kalp atışı duyamamak ins ve tabi tüm isteyen herkese allahim nasip etsin

Gözün aydın canım inşallah katlana katlana artar saglikla kucağına alırsın

Herkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Ay çok güzel Allah sağlıklı sıhhatli kucağınızada almaya nasip etsin inşallah
Çok sevindim Allah nazardan saklasın tamamına erdirsin inşallah

Aaaaaaaa nasil yaaa cok cok sevindim ne guzel bir haber bu..Kat kat artsın insallah sagliklica gelsin bebiş kuzummmmm Darisi hepimize insallah

Canım benim gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim

Arada burayı takip ediyor arkadaşlardan ötürü. Hayırlı olsun canım inşaallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı diğer arkadaşlara olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…