Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Nasıl ağlanmaz rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Arkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar

Oyyyy çok şükür Rabbime valla kendim gibi sevindim

Herkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Ya çok sevindim ne güzel bir duydudur eminim ... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins bize de nasip eder

Gözün aydın. Günlerdir belirti arayıp durdun, Rabbimin mucizesi artık seninle. Sağlıkla kucağına al inşaAllah. Bize de dua et

Ooooo gozunuzaydin harika haber ne kadar yüksek çok sevindim canimmm ins kalp atışını da duyarsın sağlıkla kucağına alırsın

Cok Sevindim, cok mutlu oldum sizin adiniza.

Ayyy çok çok mutlu oldum ya umarım katlanarak artar sağlıkla kucağınıza alırsınız maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…