Evet canım Ücretli o ilaç karşılamıyor devletSanırım ona reçete yazılmıyor öyle olsa bana yazardı doktor bir tek ona yazamıyorlar
Ay kan verdim mi canim hadi bakalım ne zaman cikacakValla suan herkes sende ne sabır varmış diyorlar biz olsak simdiyeeee ooo diyorlar elim kalbimde ama suanda aşırı heyecanlıyim
5 te son yarım saatAy kan verdim mi canim hadi bakalım ne zaman cikacak
Çok az kalmış çok heyecanli5 te son yarım saat
Ben bile heyecanlandım ya seni düşünemiyorumm inşallah pozitiftir5 te son yarım saat
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin kuzum5 te son yarım saat
Buna ağlanır amaHerkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Nasıl ağlanmazHerkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Kuzum haber yok mu, iyi misin5 te son yarım saat
Oyyyy çok şükür RabbimeArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Ya çok sevindim ne güzel bir duydudur eminim ... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins bize de nasip ederHerkese selamlar. Biz bugun kalp atisini duyduk. 6 hafta 5 gunluk olarak hesaplaniyordu. Aglamam diyordum. Duydugumdan beri durmaksizin agliyorum. Tum anne adaylarina kismet olsun insallah.
Gözün aydın. Günlerdir belirti arayıp durdun, Rabbimin mucizesi artık seninle. Sağlıkla kucağına al inşaAllah. Bize de dua etArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Ooooo gozunuzaydin harika haber ne kadar yüksek çok sevindim canimmmArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Cok Sevindim, cok mutlu oldum sizin adiniza.Arkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
Ayyy çok çok mutlu oldum ya umarım katlanarak artar sağlıkla kucağınıza alırsınızArkdaslar değerim 340 insallah katlanarak artar dilerim Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin insallah yürekten diliyorum her zaman hepiniz duamdasınız günlerde deli gibi belirti aradım durdum üzüldüm ev işine koyuldum ama öyle değilmiş kendini hemen belli etmiyormus bunu bilin isterim geçmiş yazılarımı okuyunca görürsünüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?