İnşallahTebrik ederim. Saglikla ilerlesin
İnşallah canımSüper canim insnhepsi beşinci güne de gider
Çok güzel inşallah 5. Güne giderlerKızlar aradılar az önce 26 yumurtanın 14 ü döllenmiş4 tanesi küçüktü bizim istediğimiz boyutta değildi dedi 3 tanesi de gelişmeye çalışan yumurtaydı dedi geri kalan 19 un 14 tanesi döllenmiş
Insallah canim yaa her bir baska asamasi ayri dert oluyor bana@Ades_1411 kuzum çoğu yerde okumuştum belirtilerin birden kaybolup tekrar ortaya çıktığını normalmiş yani sürekli soru cevap sayfalarında görüyorum ve tecrübeli bayatlar aynisini yaşadıklarını ve sorun olmadığını söylediler gönlünü ferah tura canım bebeklerin seninle
Evet canım öyleymiş. Şimdi de hiç bir yerde bulamıyoruz bugünlük tek iğne kalmış hiç bir yerde yok napcam bilmiyorumZaten ücretli oluyor progestan dex canim o yüzden reçeteye gerek yok
Her kadinda farkli canim bazilarinda erken geliyor idrara bazilarinda daha gec . Ben kimyasal gebelik yasamistim kanimda 13.4 hcg vardi ve idrar testim positivdi kana geldigi gibi idrarada geliyor bende. O yüzden bekle derim . Bi arkadasin 77 di kaninda idrar testide negativdi. O yüzden biraz daha bekle derim.Merhaba hanımlar, gecen cuma 5.gün embriyo transferim olmustu bugün erken gebelik testi yaptım negatifti 7 günde belli olur mu sizce ? Biraz aceleci mi davranmışım
Insallah canim hayirlisi neyse o olsun ..Hayırlı olsun lütfen olumlu düşünün olumlu da kalın. Hislerini sizi eksiye çekmesin inşallah her şey yolundadır ve bebişler mutlu sağlıklıdır
Sağol canım içimi rahatlattın biraz da olsa. Adet olacak gibi de ağırlarım var o yüzden endişeleniyorum tutmadıysa diyeHer kadinda farkli canim bazilarinda erken geliyor idrara bazilarinda daha gec . Ben kimyasal gebelik yasamistim kanimda 13.4 hcg vardi ve idrar testim positivdi kana geldigi gibi idrarada geliyor bende. O yüzden bekle derim . Bi arkadasin 77 di kaninda idrar testide negativdi. O yüzden biraz daha bekle derim.
Ya evet zor bulunuyormus muadilini verebilirler Dr ile gorussenizEvet canım öyleymiş. Şimdi de hiç bir yerde bulamıyoruz bugünlük tek iğne kalmış hiç bir yerde yok napcam bilmiyorum
O adet agrisi tutuncada oluyor canimSağol canım içimi rahatlattın biraz da olsa. Adet olacak gibi de ağırlarım var o yüzden endişeleniyorum tutmadıysa diye
@Ades_1411 kuzum çoğu yerde okumuştum belirtilerin birden kaybolup tekrar ortaya çıktığını normalmiş yani sürekli soru cevap sayfalarında görüyorum ve tecrübeli bayatlar aynisini yaşadıklarını ve sorun olmadığını söylediler gönlünü ferah tura canım bebeklerin seninle
Evet bekliyorum ne olur bana dua edinTest yaptırdın mı canım senin günün bugündu galiba
Tabiki ederim inşallah güzel haber alırsın sendeEvet bekliyorum ne olur bana dua edin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzum yavrularının sesini duyuran insallah duam senine bende kan verdim test günümdü bügün 10.gün kuzum bekliyorumInsallah canim yaa her bir baska asamasi ayri dert oluyor banainsallah hersey yolundadir pazarteside kalp atislarini duyarim Vallah hamile oldugumu duYduktan sonra hala rahatlayamadim söyle güzel bi sevinemedim hep kötü düsünmekten niye böyle oluyor anlamadim
Valla suan herkes sende ne sabır varmış diyorlar biz olsak simdiyeeee ooo diyorlar elim kalbimde ama suanda aşırı heyecanlıyimValla merakla bekliyoruzgelip biz götürcez sen çıkmazsan
Aklina hiç kötü şeyler getirme kötü düşündükçe kötü olur her zaman iyi şeyler düşün hersey beyinde biter gidicem kalp atışlarında duycam fie düşün çok şükür testlerde pozitifleri gorduk i salalh herkes görür kötüyü aklina bile getirmeInsallah canim yaa her bir baska asamasi ayri dert oluyor banainsallah hersey yolundadir pazarteside kalp atislarini duyarim Vallah hamile oldugumu duYduktan sonra hala rahatlayamadim söyle güzel bi sevinemedim hep kötü düsünmekten niye böyle oluyor anlamadim
Evet as kaldı 5 gibi çıkacak dediler
Sanırım ona reçete yazılmıyor öyle olsa bana yazardı doktor bir tek ona yazamıyorlarZaten ücretli oluyor progestan dex canim o yüzden reçeteye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?