Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha gitmedim benim değer 308
@nilnec A Alyamalis kızlar bayadır mesajları okuyamadım sizinle aynı gün transfer olmuştuk sizinde pozitif olduğunuzu hatırlıyorum nasıl gidiyor keseyi görmeye gittiniz mi
Yok canım daha gitmedim değerin 1000 i geçmesini bekliyoruz benim değer 308 .4 güne 1000 gecer ınsalhh bayramdan sonra giderim

Merhabalar.
Kizlar ben 10.gün 12.gün kan testlerimi verdim. Bugün 14.gün tekrar şimdi mi vermek mantikli daha sonra mı?

anladım canım hadi hayırlısı ben keseyi gördüm inşallah sende görürsün pazartesi tekrar çağırdı 10 gün sonra oluyor bebeği görelim diye kalp atışını da duyabiliriz dedi inşallahhh

Yok canım daha gitmedim benim değer 308

Yok canım daha gitmedim değerin 1000 i geçmesini bekliyoruz benim değer 308 .4 güne 1000 gecer ınsalhh bayramdan sonra giderim
anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biraz önce bebeklerimizi görsek kalplerinin sesini duysak da içimiz biraz ferahlasa

Kızlar sizler biten ilaçlarınızı ne şekilde alıyorsunuz benim progestan dex bugün bitiyor da reçetesiz alınıyor mu

Önce evde idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de varsa çıkar mı acaba.
Hadi hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşaAllah
Üçüncü gün embriyosu 9. Günde çıkmayabiliyormuş canım istersen boşuna moralini bozma. Birinde okudum 10. Gün yapmış çıkmamış daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş kan testinde

Lutinus progesteron a başladım bugün sabah akşam vajinadan bi tane.. az önce kalktım koydum kaç dk uzanmam yeterli acaba bi de ikinci ile arasında kaç saat olması lazım aynı saatlerde mi koymalıyım

Üçüncü gün embriyosu 9. Günde çıkmayabiliyormuş canım istersen boşuna moralini bozma. Birinde okudum 10. Gün yapmış çıkmamış daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş kan testinde
Hadi ya burda bi arkadaşın da 3.gün embriyosuydu 9.gün de idrar testi yapmıştı pozitif çıkmıştı. Sabredebilirsem inşaAllah swn nasılsın durumlar nasıl can?

Hadi ya burda bi arkadaşın da 3.gün embriyosuydu 9.gün de idrar testi yapmıştı pozitif çıkmıştı. Sabredebilirsem inşaAllah swn nasılsın durumlar nasıl can?
İyiyim günler geçmiyor artık baya sıkıldım ve sabırsızlanıyorum. sürekli klimanın altındayım çook sıcak burası. Akşamları balkona çıkıyım diyorum ona bile dayanamıyorum hemen klimaya koşuyorum düşün 7. Gün yürüyüş yapmıştım biraz, sonrasında ani Ve şiddetli bir kasık agrısı oldu hemen geçti. sen nasılsınn

İyiyim bende canım şükür. Bizim bura da 39 derece, şimdilik bi sıkıntı yok dinleniyorum bol bol. Benim de sol kasık ağrım hala devam ediyor ara ara sağa da batma oluyor hemen geçiyor onun dışında göğüslerimde ağrı var regl sancılarım var bende tutmadı diye düşünüyorum öyle işte can.

Öyle düşünme ya O belirti dediğimiz şeyler ilaçlardan oluyor, az ilaç kullanmıyoruz. İlaçlar yan etki yapmaz diyorlar ama geçen sefer bıraktıktan sonra benim bacaklarım Çok fena agrıdı ve birden varislerim çıktı. inşallah bizimlelerdir miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…