Yok canım daha gitmedim değerin 1000 i geçmesini bekliyoruz benim değer 308 .4 güne 1000 gecer ınsalhh bayramdan sonra giderim
anladım canım hadi hayırlısı ben keseyi gördüm inşallah sende görürsünCanım ben henüz gidemedim dr m pazar gunu 14 gun sonra dedı ama ben haftaya çarş ya randevumu aldım şehrimde nasipse gebelik takıp edecek dr m da ızne cıkmıs onu bekleyemeyecegım ne yazıkkisen nasılsın hafiften başladı mı belirtilerin keseyi görmüş müydün canım
anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biraz önce bebeklerimizi görsek kalplerinin sesini duysak da içimiz biraz ferahlasaYok canım daha gitmedim benim değer 308
Yok canım daha gitmedim değerin 1000 i geçmesini bekliyoruz benim değer 308 .4 güne 1000 gecer ınsalhh bayramdan sonra giderim
Eski reçetenizi göstererek alabilirsiniz sanırımKızlar sizler biten ilaçlarınızı ne şekilde alıyorsunuz benim progestan dex bugün bitiyor da reçetesiz alınıyor mu
8 veya 1. Temmuz’daÖnce evde idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de varsa çıkar mı acaba.
Hadi hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşaAllah
amin kuzum hepimiz icin insallahAyyy hadi bekliyoruz heyecanla, Rabbim güzel haberler verirsin
Doktorunuz ozel bir sey demediyse 2ser gun ara iyidir. Benim 610larda cikinca bir daha verme demisti.Merhabalar.
Kizlar ben 10.gün 12.gün kan testlerimi verdim. Bugün 14.gün tekrar şimdi mi vermek mantikli daha sonra mı?
Üçüncü gün embriyosu 9. Günde çıkmayabiliyormuş canım istersen boşuna moralini bozma. Birinde okudum 10. Gün yapmış çıkmamış daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş kan testindeÖnce evde idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de varsa çıkar mı acaba.
Hadi hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşaAllah
3. gun embriyosu icin 10. gun biraz erken olabilir.Üçüncü gün embriyosu 9. Günde çıkmayabiliyormuş canım istersen boşuna moralini bozma. Birinde okudum 10. Gün yapmış çıkmamış daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş kan testinde
Bekliyoruz güzel haberiGünaydın sana erken daha en az 10.günü bekle test icin kuzum öğleden sonra verip gelecegim 1 saatte çıkıyormuş sonuç
Amin inşallah canııımMaşallah canıminşallah çok iyi kalitede embriyolarin olur
Teşekkür ederimEski reçetenizi göstererek alabilirsiniz sanırım
Hadi ya burda bi arkadaşın da 3.gün embriyosuydu 9.gün de idrar testi yapmıştı pozitif çıkmıştı. Sabredebilirsem inşaAllahÜçüncü gün embriyosu 9. Günde çıkmayabiliyormuş canım istersen boşuna moralini bozma. Birinde okudum 10. Gün yapmış çıkmamış daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş kan testinde
En iyisi test günün beklemek sanırım3. gun embriyosu icin 10. gun biraz erken olabilir.
İyiyim günler geçmiyor artık baya sıkıldım ve sabırsızlanıyorum. sürekli klimanın altındayım çook sıcak burası. Akşamları balkona çıkıyım diyorum ona bile dayanamıyorum hemen klimaya koşuyorum düşünHadi ya burda bi arkadaşın da 3.gün embriyosuydu 9.gün de idrar testi yapmıştı pozitif çıkmıştı. Sabredebilirsem inşaAllahswn nasılsın durumlar nasıl can?
İyiyim bende canım şükür. Bizim bura da 39 derece, şimdilik bi sıkıntı yok dinleniyorum bol bol. Benim de sol kasık ağrım hala devam ediyor ara ara sağa da batma oluyor hemen geçiyor onun dışında göğüslerimde ağrı var regl sancılarım var bende tutmadı diye düşünüyorum öyle işte can.İyiyim günler geçmiyor artık baya sıkıldım ve sabırsızlanıyorum. sürekli klimanın altındayım çook sıcak burası. Akşamları balkona çıkıyım diyorum ona bile dayanamıyorum hemen klimaya koşuyorum düşün7. Gün yürüyüş yapmıştım biraz, sonrasında ani Ve şiddetli bir kasık agrısı oldu hemen geçti. sen nasılsınn
Öyle düşünme ya O belirti dediğimiz şeyler ilaçlardan oluyor, az ilaç kullanmıyoruz. İlaçlar yan etki yapmaz diyorlar ama geçen sefer bıraktıktan sonra benim bacaklarım Çok fena agrıdı ve birden varislerim çıktı. inşallah bizimlelerdir miniklerimizİyiyim bende canım şükür. Bizim bura da 39 derece, şimdilik bi sıkıntı yok dinleniyorum bol bol. Benim de sol kasık ağrım hala devam ediyor ara ara sağa da batma oluyor hemen geçiyor onun dışında göğüslerimde ağrı var regl sancılarım var bende tutmadı diye düşünüyorum öyle işte can.
9 veya 10 da çıkar diye düşünüyorumÖnce evde idrar testi yapmak istiyorum 9.gün de varsa çıkar mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?