beş günlük transferden doğum tarihi hesapladım. sonra o doğum tarihini flo uygulamasına girdim, o söyledi. ama bak bi site var, ordan da bakabilirsin. özelden atıcam şimdi, link paylaşmak yasaktır diye.Yok canım beta değeri kişiden kişiye değişiyor sen ona hiç takılma doktor sorun olduğunu söylemediği sürece. Bu arada gebelik haftasıni nasıl hesapladin son adet tarihine göre mi ben galiba yanlış hesaplıyorum
Eşimle bi 20 gun gorusmicez umarim duzelir bu siradaÇok normal canım, her tedaviden sonra aynı durumu yasıyorum,özellikle ilac kullanımı oldugunda bunu yasadım,kuruluk sorunu da oluyor bu tedavilerden sonra.. Ama 1 2 ilişki sonrası düzeliyor
Sorma ya vacaynam unutmuş herseyiCanım uzun süre olmayınca o acı oluyor maalesef ya. Vajina daraltıyor kendini napsın baktı ona kimse pas vermiyor oda küsüyor kendincetıbbi açıkamam yok ama böyle bi süre sonra yine esneklik kazanıyor Remziye hanımın dediği egzersizleri yapabilirsin canım
Teşekkür ederim canım baktım şimdi ben adet tarihine göre yapıyordum, 5. Gün embriyosu olarak ve transfer tarihini de girince 3 gün fazla çıktı yanlış hesaplıyormuşum gerçekten, acaba doktorlar da böyle mi hesaplıyor 5+5 çıktımbeş günlük transferden doğum tarihi hesapladım. sonra o doğum tarihini flo uygulamasına girdim, o söyledi. ama bak bi site var, ordan da bakabilirsin. özelden atıcam şimdi, link paylaşmak yasaktır diye.
Uzun süre iliski olmayinca da hafif bir aci olabiliyor. Bence normal canim. Bir süre kayganlastirici ile dene istersen.Merhaba kizlar size bi sorum olacaktiiiii asiri sinir oolduğum bir durum dunden beri
Tedavi sürecinde iliski yasakti 1 ay boyunca hic olmadı afedersiniz sormam gerekiyor dün gece ilsik9 esnasinda agrim oldu yarida kestim vajina içi aşınmış gibi sizliyordu henuz toparlanmamis mi acaba opu kaynakli mi bilemedim yasayn oldu mu bunu ??? Cok sacma ya onca zaman sonra agrimasi
Oyyy tatlım ya, çok zor beklemek, günler inadına geçmiyor gibi
SelamKızlar herkese hayırlı bayramlar dilerim inşallah şu mübarek günde Rabbim hepinizin ne muradı varsa onu nasip eder. Sizleri yazmasamda hep takip ettim çok dua ettim bana dost arkadaş oldunuz insanın yalnız olmadığını bilmesi çok motive edici bir duygu.
Bana gelirsek ayın 10unda bir 6.gün embriyo birde 3. Gün embriyo transfer edildi ayın 16sında idrarda pozitif gördüm bugün bayram niyetine kan testi yaptım bilirsiniz ki beklemek çok zor kan değeri 529 çıktı daha 10. Gün çok fazla yüksek değil mi bu değer bir terslik mi var bilemedim internette bununla alakalı bişey bulamadım 2 gün sonra yine asıl test tarihim aranızda çoğul gebeliğe sahip olan arkadaşlar sizin kan değerleriniz acaba nasıl bende mi bir tuhaflık var?
insan fazla çıkınca çok seviniyo di mi :))Teşekkür ederim canım baktım şimdi ben adet tarihine göre yapıyordum, 5. Gün embriyosu olarak ve transfer tarihini de girince 3 gün fazla çıktı yanlış hesaplıyormuşum gerçekten, acaba doktorlar da böyle mi hesaplıyor 5+5 çıktım
Tekrar kan verin bugün mutlaka hamilelik durumunuz varsa en azından ilaçlarınızı geri almaya başlarsınızKızlar birşey soracağım ben 9. Günün akşamı test yaptırdım negatif çıktı 10. Gün yanş dün hastaneyi aradım ama ulaşamadım negatif çıkınca zaten lekelenme de olunca dedim ilaçları bırakayım ben ilaçları bıraktım yani 1 gün boyunca hiç içmedim bugün 11. Gün ve lekelenme yerini beyaz akıntıya bıraktı ama olsa 9. Gün muhakkak kanda çıkmazmıydı birde adet olmam gerekirken. Lekelenme durunca bende yanlış birşeyler mi yapıyorum diye korktum açıkçası 9. Günü kanda negatif olup sonrada hamile kalan var mı aranızda
Bence olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum çünkü 5 10 gibi bir değer çıkmadı ki direk 0 çıktıTekrar kan verin bugün mutlaka hamilelik durumunuz varsa en azından ilaçlarınızı geri almaya başlarsınız
Bende senin gibi beklemedeyim pazar test günümsizin durumunuz neydi suan
ben basladim ama doktorumun bilgisiyle. 20 dk yuruyup.5 dakika oturarak dinleniyorum. Fakat sicaklarfa dikkat etmek gerek. Evde hafif tempoda yurudugum de oluyor. 12. Haftamda yoga ve pilatese izin verdi o nedenle onlari yapamiyorum henuzMerhaba kizlar gebe kalıp da ufaktan yürüyüşlere başlayan var mı? Ne zaman başlamak lazım bilgisi olan?
Arnica jel. Enjeksiyon sonrasi morluklar icin ama ilacin topaklanmasini da engelliyor. Gunde 3 4 defa surerseniz.Arnica ne ki ? Tamamdır teşekkürler tavsiye için
Evetinsan fazla çıkınca çok seviniyo di mi :))
Ben henüz başladım havalar çok sıcakMerhaba kizlar gebe kalıp da ufaktan yürüyüşlere başlayan var mı? Ne zaman başlamak lazım bilgisi olan?
Gayet normal canim sağlıklı bir artış hayırlı olsunselam kızlar, sonucum 2453 çıktı. 4 gün önce 782'ydi. %79 artmış görünüyor iki günlük. normal yazıyor internette. sizce nasıl?
Gayet normal canim %60 fazlası sağlıklı deniyorselam kızlar, sonucum 2453 çıktı. 4 gün önce 782'ydi. %79 artmış görünüyor iki günlük. normal yazıyor internette. sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?