- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
Labia minor denen dudaklarin altindan hani bu hafif iceri dogru fitil iter gibi dusun oraya dogru surebilirsin. Vajina girisinde yanma varsa oralara da surebilirsin. Tamamen dogaldir. Zeytinyagi gibi yaglarla hazirlaniyor. (Olea Europaea Fruit Oil (zeytinyağı), Cocos Nucifera Oil (hindistancevizi yağı), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojoba yağı), Tocopheryl Acetate (e vitamini), Triticum Vulgare Germ Oil (buğday yağı), Beeswax (balmumu), Symphytum Officinale Leaf Extract (karakafes otu ekstraktı), Calendula Officinalis Flower Extract (aynısafa ekstraktı), Hypericum Perforatum Extract (sarı kantaron ekstraktı)Yan etkisi falan yok dimi ? Mutlaka alicam geldigim gibi siparis verecegim. Vajina icine mi uygulanıyor enfeksiyon kremleri gibi ?
Cok teşekkür ederim tavsiyen icin
Bi bu eksikti zaten
Sicaklar nedeniyle evdeyim ailenin diger uyeleri gitmek zorundaydi, bezelye ile yalniziz, ben de bu surecin ayrimina variyor okuyup yazmaya calisiyorum belki ilerde otoimmun hastaliklara sahip anne adaylari icin bir blog filan yazabilirim diye dusundum.sağ ol canım. hiç cevapsız bırakmıyosun beni. her gün içimi rahatlatıyosun :) sen ne durumdasın?
Zaten sürekli ağrı sızı olmaz ki bu hissettiğimiz bile bence ilaçların etkisiEvet şu an geçti ama bi hassaslaştı sanki son 1 gün dayanıcam
Sizede aileniz ve sevdiklerinizle nice sağlıklı aşk dolu ve bereketli bayramlar dilerimBayram sekerinizle size guzel bayramlar dilerim. Uyuyun rahatlayin.
Hiç sorma gercektenYan etkisi falan yok dimi ? Mutlaka alicam geldigim gibi siparis verecegim. Vajina icine mi uygulanıyor enfeksiyon kremleri gibi ?
Cok teşekkür ederim tavsiyen icin
Bi bu eksikti zaten
Arnica kullaniyor musunuz? En kotu ihtimalle bol kolonya dokulmus pamugu o sertlesen bölgeye koyun gece boyu kalsin. Ilac icerigi cilt altinda biraz toplanmis. Dagilmasina yardimci olur alkol.Kızlar ya göbek deliğinin iki parmak sağı ve solunda yer kalmadı, aynı yere yapınca da çok acıyor sanki içi sertleşmiş Zor giriyor. Acaba göbek deliğinin altından yapan var mı ? Sanki öyle bir şey söylemişti hemşire
Canım ınsaallah saglıkla devam eder kese kalp atısı da nasip olsun ınsaallahKızlar bugün kan verdim 303 olmuş değerim
Değerin gayet güzel artmış canımselam kızlar, sonucum 2453 çıktı. 4 gün önce 782'ydi. %79 artmış görünüyor iki günlük. normal yazıyor internette. sizce nasıl?
pazartesi günü gidicem canım :) kalp atışı da belki duyulur dediler ama pek ümidim yok, bakalım :) 6+1 oluyor pazartesi günü. herkesin değeri transferden 18 gün sonra genelde daha yüksekmiş benimki biraz düşük geldi ama sorun yoktur heralde. :) insan hep endişeleniyoDeğerin gayet güzel artmış canımdediğim gibi %60 üzeri değer normal kabul ediliyor gözün aydın doktorun kese için tarih verdi mi ?
Çok normal canım, her tedaviden sonra aynı durumu yasıyorum,özellikle ilac kullanımı oldugunda bunu yasadım,kuruluk sorunu da oluyor bu tedavilerden sonra.. Ama 1 2 ilişki sonrası düzeliyorMerhaba kizlar size bi sorum olacaktiiiii asiri sinir oolduğum bir durum dunden beri
Tedavi sürecinde iliski yasakti 1 ay boyunca hic olmadı afedersiniz sormam gerekiyor dün gece ilsik9 esnasinda agrim oldu yarida kestim vajina içi aşınmış gibi sizliyordu henuz toparlanmamis mi acaba opu kaynakli mi bilemedim yasayn oldu mu bunu ??? Cok sacma ya onca zaman sonra agrimasi
Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum insallahpazartesi günü gidicem canım :) kalp atışı da belki duyulur dediler ama pek ümidim yok, bakalım :) 6+1 oluyor pazartesi günü. herkesin değeri transferden 18 gün sonra genelde daha yüksekmiş benimki biraz düşük geldi ama sorun yoktur heralde. :) insan hep endişeleniyo
Canım uzun süre olmayınca o acı oluyor maalesef ya. Vajina daraltıyor kendini napsın baktı ona kimse pas vermiyor oda küsüyor kendinceMerhaba kizlar size bi sorum olacaktiiiii asiri sinir oolduğum bir durum dunden beri
Tedavi sürecinde iliski yasakti 1 ay boyunca hic olmadı afedersiniz sormam gerekiyor dün gece ilsik9 esnasinda agrim oldu yarida kestim vajina içi aşınmış gibi sizliyordu henuz toparlanmamis mi acaba opu kaynakli mi bilemedim yasayn oldu mu bunu ??? Cok sacma ya onca zaman sonra agrimasi
Hayirli olsunAcarvar da sevinir bu duruma onun da bugün degeri düsmüs. Demek ki artabiliyor sonradan
Insalhh canım insalahCanım ınsaallah saglıkla devam eder kese kalp atısı da nasip olsun ınsaallah
Insalhh canım benim ınsalhhBenimde 4 gün önce 348 olmuştu canım şimdi 1000 lerde olması lazım inşallah sağlıkla kavuşuruz
Arnica ne ki ? Tamamdır teşekkürler tavsiye içinArnica kullaniyor musunuz? En kotu ihtimalle bol kolonya dokulmus pamugu o sertlesen bölgeye koyun gece boyu kalsin. Ilac icerigi cilt altinda biraz toplanmis. Dagilmasina yardimci olur alkol.
Yok canım beta değeri kişiden kişiye değişiyor sen ona hiç takılma doktor sorun olduğunu söylemediği sürece. Bu arada gebelik haftasıni nasıl hesapladin son adet tarihine göre mi ben galiba yanlış hesaplıyorumpazartesi günü gidicem canım :) kalp atışı da belki duyulur dediler ama pek ümidim yok, bakalım :) 6+1 oluyor pazartesi günü. herkesin değeri transferden 18 gün sonra genelde daha yüksekmiş benimki biraz düşük geldi ama sorun yoktur heralde. :) insan hep endişeleniyo
Uyuyamıyorum test günüm yaklastı
Oyyy tatlım ya, çok zor beklemek, günler inadına geçmiyor gibiUyuyamıyorum test günüm yaklastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?