Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yan etkisi falan yok dimi ? Mutlaka alicam geldigim gibi siparis verecegim. Vajina icine mi uygulanıyor enfeksiyon kremleri gibi ?
Cok teşekkür ederim tavsiyen icin

Bi bu eksikti zaten
Labia minor denen dudaklarin altindan hani bu hafif iceri dogru fitil iter gibi dusun oraya dogru surebilirsin. Vajina girisinde yanma varsa oralara da surebilirsin. Tamamen dogaldir. Zeytinyagi gibi yaglarla hazirlaniyor. (Olea Europaea Fruit Oil (zeytinyağı), Cocos Nucifera Oil (hindistancevizi yağı), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojoba yağı), Tocopheryl Acetate (e vitamini), Triticum Vulgare Germ Oil (buğday yağı), Beeswax (balmumu), Symphytum Officinale Leaf Extract (karakafes otu ekstraktı), Calendula Officinalis Flower Extract (aynısafa ekstraktı), Hypericum Perforatum Extract (sarı kantaron ekstraktı)

Kime al dediysem duasini aldim Ama isbirligi degil :) komisyon filan almiyorum ne olur reklam algilanir diye korkarim

Icerigini de gorursun zaten, gebelikte kullanmayin diyor cunku bu kayganlastirici hem biraz rahatlatir hem de anne biraz fazla zevk alabilir (biliyorsun provakatif orgazm denen bir sey var dogum tetikliyor) o nedenle kullanmayin diyor. Bir de latex kondomlarla tavsiye edilmiyor latex plastik icerikli sonucta.

Son düzenleme:
sağ ol canım. hiç cevapsız bırakmıyosun beni. her gün içimi rahatlatıyosun :) sen ne durumdasın?
Sicaklar nedeniyle evdeyim ailenin diger uyeleri gitmek zorundaydi, bezelye ile yalniziz, ben de bu surecin ayrimina variyor okuyup yazmaya calisiyorum belki ilerde otoimmun hastaliklara sahip anne adaylari icin bir blog filan yazabilirim diye dusundum.

Arnica kullaniyor musunuz? En kotu ihtimalle bol kolonya dokulmus pamugu o sertlesen bölgeye koyun gece boyu kalsin. Ilac icerigi cilt altinda biraz toplanmis. Dagilmasina yardimci olur alkol.

Değerin gayet güzel artmış canım dediğim gibi %60 üzeri değer normal kabul ediliyor gözün aydın doktorun kese için tarih verdi mi ?
pazartesi günü gidicem canım :) kalp atışı da belki duyulur dediler ama pek ümidim yok, bakalım :) 6+1 oluyor pazartesi günü. herkesin değeri transferden 18 gün sonra genelde daha yüksekmiş benimki biraz düşük geldi ama sorun yoktur heralde. :) insan hep endişeleniyo

Çok normal canım, her tedaviden sonra aynı durumu yasıyorum,özellikle ilac kullanımı oldugunda bunu yasadım,kuruluk sorunu da oluyor bu tedavilerden sonra.. Ama 1 2 ilişki sonrası düzeliyor

Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum insallah

Canım uzun süre olmayınca o acı oluyor maalesef ya. Vajina daraltıyor kendini napsın baktı ona kimse pas vermiyor oda küsüyor kendince tıbbi açıkamam yok ama böyle bi süre sonra yine esneklik kazanıyor Remziye hanımın dediği egzersizleri yapabilirsin canım

Arnica kullaniyor musunuz? En kotu ihtimalle bol kolonya dokulmus pamugu o sertlesen bölgeye koyun gece boyu kalsin. Ilac icerigi cilt altinda biraz toplanmis. Dagilmasina yardimci olur alkol.
Arnica ne ki ? Tamamdır teşekkürler tavsiye için

Yok canım beta değeri kişiden kişiye değişiyor sen ona hiç takılma doktor sorun olduğunu söylemediği sürece. Bu arada gebelik haftasıni nasıl hesapladin son adet tarihine göre mi ben galiba yanlış hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…