Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns herkese nasip olur canim ama benim çok silikti var mı bilemiyorum yarın alıp yapacağım dayanamiyorum

Merhaba hanımlar, transfer gününün5. Gününden itibaren yanlardan göğsüm ağrımaya başladı. Ve ağrı giderek arttı. Ara ara kasıklarımda sızlama oluyor. Ancak bariz bir göğüs ağrısı ve batması oluyor. Göğüs ucuma iğne batıyor gibi. Aynı durumu yaşayan varmı, tecrübelerinizden faydalanmak isterim

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bir ara düşmesinin nedeni belki ilk seferinde 2 embriyo tutunmuştur, sonra 1i düşmüştür. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok tessekur ederim canım ınsalhhh isteyen herkese rabbim nasip etsin hepimiz kucağınıza alırız ınsalhh yavrularımızı doktorda ole düşündü

Ya bendende bu ay sıvı pembe kan gibi gelmişti idrarla beraber. 4 gün sonra doktora gittim enfeksiyon çıktı hatta böbrek kumu da olabilir dendi. Antibiyotiğin 4. Günü gebe olduğumu öğrendim üstüne birde.
yani enfeksiyon olabilir canım.

Merhaba kizlar size bi sorum olacaktiiiii asiri sinir oolduğum bir durum dunden beri
Tedavi sürecinde iliski yasakti 1 ay boyunca hic olmadı afedersiniz sormam gerekiyor dün gece ilsik9 esnasinda agrim oldu yarida kestim vajina içi aşınmış gibi sizliyordu henuz toparlanmamis mi acaba opu kaynakli mi bilemedim yasayn oldu mu bunu ??? Cok sacma ya onca zaman sonra agrimasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…