- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Ben hiç yapmadım göbeğim morardı ve yumru yumru oldu yine de yapmaya devam ediyorum hiç göbek deligi altından yapmadım hep sağ sol yaptımKızlar ya göbek deliğinin iki parmak sağı ve solunda yer kalmadı, aynı yere yapınca da çok acıyor sanki içi sertleşmiş Zor giriyor. Acaba göbek deliğinin altından yapan var mı ? Sanki öyle bir şey söylemişti hemşire
Arkdasın icin cok cok sevindim kuzum sağlıkla kucağına alsın sarısı isteyen herkese sana yanı sırada bana insallahCanim o yerleşme kanamasi gibi olabilir ona takılma benim arkadaşım doğal yoldan hamile kaldı onda hafif kanama olmuştu idrar testlerinde de çıkmıyor hamile değil sanıyor bir hafta sonra Dr a gidiyor kese bile göründü şuan son günleri hamilelikte korkma yani Allah'ın izini ile sendedir
Ee 12 gün yaptırmayacak misin canim erken değil mi? Ben dün test yaptım erken gebelik aşırı silik çıktı var mı bilmiyorum yani yarın yeni alacağım eczaneden ben de cuma yaptıracağım kan tahliliTesti atmış mıydın kuzum hatırlamıyorum bende de kan testini bekliyorum Perşembe günü yaptıracağım benim gebelik testim kargoda kaldı maalesef yapamayacağım ana kan vereceğim Allah izin verirse kuzum benimde 8.günüm kaldı 2
Hepimiz insnkucagimiza alırız ins canim sen de güzel düşün güzel olsunArkdasın icin cok cok sevindim kuzum sağlıkla kucağına alsın sarısı isteyen herkese sana yanı sırada bana insallah
İnşallah bi wc sıkıştığım zaman oluyor başka hissetmedim aynıyım belirti bekliorum ama yokİnşallah güzel haberler alırız bizdehiç belirtiniz olmadı mı sizin
Aynen wc sıkışınca dimiİnşallah bi wc sıkıştığım zaman oluyor başka hissetmedim aynıyım belirti bekliorum ama yokbelki sürpriz olur hiç umudum yok ama hayırlısı olsun
Evet şimdi ben de göğüsüme dikkat ettim dokununca çok az ağrıyor regli dönemi gibi zaten perşembe test günüm pazarda regli günüm gözüküyorAynen wc sıkışınca dimibenimde öyle goguslerde şişlik hiç yok ama uçları çok acıyor oda muhtemelen ilaçlardan
Şişlik var mı göğüslerde bende hiç yokEvet şimdi ben de göğüsüme dikkat ettim dokununca çok az ağrıyor regli dönemi gibi zaten perşembe test günüm pazarda regli günüm gözüküyor
Birden seni görünce cok sevindim canim beğenelim dedim
TeşekkürlerBen hiç yapmadım göbeğim morardı ve yumru yumru oldu yine de yapmaya devam ediyorum hiç göbek deligi altından yapmadım hep sağ sol yaptım
İyi yaptın kuzummBirden seni görünce cok sevindim canim beğenelim dedimkacinci gunun nasilsin
Bana verilen kağıtta 22 Temmuz yazıyordu test günü icin tatlımEe 12 gün yaptırmayacak misin canim erken değil mi? Ben dün test yaptım erken gebelik aşırı silik çıktı var mı bilmiyorum yani yarın yeni alacağım eczaneden ben de cuma yaptıracağım kan tahlili
Aminİyi Bayramlar herkese
İnşallah iyi haberlerinizi alırız Allah yardımcınız olsun
Biraz şişlik var 5. Gün embriyosu iki tane konuldu seninde benden sonra hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımmŞişlik var mı göğüslerde bende hiç yokbenimde 24 ü test günüm senin az kalmış inşallah güzel haberler vereceksin kaçıncı gün embriyosuydu
Haklisin belirsizlik cok kötü ama hayirlisiyla güzel haber ver bize insallah canimBen 12 Temmuz’da transfer oldum bugun 8.günüm kuzum bende de 7.aksam fitilden sonra sulu pembe kan geldi cok korktum hemşireye haber verdim ilaçlara devam et dedi bakalım test günümü bekliyorum bana da iki embriyo konulmuştu öyle belirti cok arama sen benim gibi boş yere seyrede sokma kendini bende deli gibi aradım durdum herkese sordum günlerdir ve günler bir türlü geçmiyor şuan sanki zaman durmuş gibi bende eşim de yok yanımda telkim
Benimde aynı kızlar ayın 12 sinde transfer oldum göğüslerim çok şiş sizdede öylemi birde kasıklarımda ağrı var 3. Gün embriyosuydu acaba test yapsam belli olur mu çok heyecanlıyımTesti atmış mıydın kuzum hatırlamıyorum bende de kan testini bekliyorum Perşembe günü yaptıracağım benim gebelik testim kargoda kaldı maalesef yapamayacağım ana kan vereceğim Allah izin verirse kuzum benimde 8.günüm kaldı 2
Ilaclara devam et demisler sanirim o zaman hala umut varBilmiyorum bir sorun olmasa değerler düşmezdi diye düşünüyorum ben de doktorum sağ olsun dönüş yaptı
Benim ilk transferimde göğüs uçları çok şişti vAynen wc sıkışınca dimibenimde öyle goguslerde şişlik hiç yok ama uçları çok acıyor oda muhtemelen ilaçlardan
C
İyiyim canim sen ne durumdasın yarın tekrar erken gebelik alacağım kaset test çıkmıyor zatenbugün transfer günü saymazsak 8 günü dün yaptigiimda baya silikti işte
Aa doğrudur o zaman canim insnguzel haber alırsın haber ver bize deBana verilen kağıtta 22 Temmuz yazıyordu test günü icin tatlım
Benimde 12 Suudi transfer canim Belli olur erken gebelik testi bak ama kasetler çıkmıyor ben dün yaptim çok aşırı silikti yarın yine deneyeceğimBenimde aynı kızlar ayın 12 sinde transfer oldum göğüslerim çok şiş sizdede öylemi birde kasıklarımda ağrı var 3. Gün embriyosuydu acaba test yapsam belli olur mu çok heyecanlıyım
Bir yorum yapmadı o konuda düşen değerin yükseldiği hiç görüldü mü bilmiyorum....Ilaclara devam et demisler sanirim o zaman hala umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?