Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum takipteyim suanda insallah artmaz çok endişelendim senden gelen de mi pembe sulu bir kandı canım
İlk gelen akıntı gibiydi, pozitif olduğunu öğrenince proluton Depot iğne vurulmami istedi doktorum, iğneyi vurulali 1 hafta olunca yine dediğin gibi pembe peceteye gelen sulu akıntım oluyor canım sonra yine iğne vuruluyorum kesiliyor.

kızlar, bugün beta hcg testim var yine. en son 782 çıkmıştı. 4 gün oldu. şimdi en az 3000 falan çıkmalı di mi?
İki kat artması gerektiğini düşününce evet canım en az 3000 lerde çıkmalı ama doktorlar %60 lik artışı da bazen normal kabul edebiliyorlarmis. İnşallah artışın sağlıklı bir şekilde olmuştur

Süreciniz nasıldı transfer sonrası bel ağrısı kasık agrısı yaşadınız mı ?
Evet yaşadım 3. Günden itibaren kasık ağrım vardı canım, ayakta kaldıkça belirginleşiyordu başka da dikkatimi ceken bir şey olmadı. 9. Günün akşamı lekelenmelerim başlamıştı. Ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor eğer belirtin yok takılma topik de belirtisi olmayıp hamile olan arkadaşlarımız var Sen nasıl hissediyorsun kendini ?

Tamam kuzum bugun doktoruma insallah ulasabılırım sen fitil kullanmaya devammetrin mi ilk gelen sulu kandan sonra

Kendimi iyi hissediyorum ama bel ağrım ve kasık ağrım var o yüzden ister istemez tedirgin oluyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum.

Kendimi iyi hissediyorum ama bel ağrım ve kasık ağrım var o yüzden ister istemez tedirgin oluyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Bende öyle olmuştum canım anladığım kadarıyla adet zamanı ne hissediyorsan gebelik belirtisi olarak da onu hissediyorsun. Hatta ağlamıştım adet olacağım diye

Tamam kuzum bugun doktoruma insallah ulasabılırım sen fitil kullanmaya devammetrin mi ilk gelen sulu kandan sonra
Evet canım ettim hala da kullanıyorum, doktor bütün ilaçlara devam etmemi istedi 12. Haftaya kadar. Ama henüz muayene olmadım belki muayeden sonra farklı bir şey söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…