- 8 Ağustos 2016
- 96
- 115
- 93
- 40
Oluyor canım çok normal sıkıntı yapmaTransfer sonrasında bel kasık agrısı yaşayan varsa yazarsanız cok memnun olurum
Tamam canım teşekkür ediyorum ulaşabilirsem eğer ulaşamaz isem bekleyeceğim mecburFitile her halukarda devam edin, bayram nedeniyle bilmiyorum hemsireye ulasmaniz mumkun olur mu ama elbette en dogru cevaplari doktor hemsirenizden alirsiniz
İnşallah yerleşme kanaması kuzum rahat ol yarın ilk iş doktorunu ara tedbiri elden bırakmamak lazım şimdi bol bol dinlen7.gün kuzum ama rahmimde bir kasılma var nefesimi kesiyor
Yok yazmadı maalesefTopigin eskileri bilir ben baktim bulamadim Naz hanimdan ses var mi ya?
Dün için başka topiclerde aktifti canım o kadar etıketlenmeyi görmüş olmalı ama cevap yazmayı tercih etmedi sanırımTopigin eskileri bilir ben baktim bulamadim Naz hanimdan ses var mi ya?
İlk gelen akıntı gibiydi, pozitif olduğunu öğrenince proluton Depot iğne vurulmami istedi doktorum, iğneyi vurulali 1 hafta olunca yine dediğin gibi pembe peceteye gelen sulu akıntım oluyor canım sonra yine iğne vuruluyorum kesiliyor.İnşallah kuzum takipteyim suanda insallah artmaz çok endişelendim senden gelen de mi pembe sulu bir kandı canım
İki kat artması gerektiğini düşününce evet canım en az 3000 lerde çıkmalı ama doktorlar %60 lik artışı da bazen normal kabul edebiliyorlarmis. İnşallah artışın sağlıklı bir şekilde olmuşturkızlar, bugün beta hcg testim var yine. en son 782 çıkmıştı. 4 gün oldu. şimdi en az 3000 falan çıkmalı di mi?
Evet yaşadım 3. Günden itibaren kasık ağrım vardı canım, ayakta kaldıkça belirginleşiyordu başka da dikkatimi ceken bir şey olmadı. 9. Günün akşamı lekelenmelerim başlamıştı. Ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor eğer belirtin yok takılma topik de belirtisi olmayıp hamile olan arkadaşlarımız varSüreciniz nasıldı transfer sonrası bel ağrısı kasık agrısı yaşadınız mı ?
Tamam kuzum çok teşekkür ediyorumİnşallah yerleşme kanaması kuzum rahat ol yarın ilk iş doktorunu ara tedbiri elden bırakmamak lazım şimdi bol bol dinlen
Tamam kuzum bugun doktoruma insallah ulasabılırım sen fitil kullanmaya devammetrin mi ilk gelen sulu kandan sonraİlk gelen akıntı gibiydi, pozitif olduğunu öğrenince proluton Depot iğne vurulmami istedi doktorum, iğneyi vurulali 1 hafta olunca yine dediğin gibi pembe peceteye gelen sulu akıntım oluyor canım sonra yine iğne vuruluyorum kesiliyor.
Kendimi iyi hissediyorum ama bel ağrım ve kasık ağrım var o yüzden ister istemez tedirgin oluyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum.Evet yaşadım 3. Günden itibaren kasık ağrım vardı canım, ayakta kaldıkça belirginleşiyordu başka da dikkatimi ceken bir şey olmadı. 9. Günün akşamı lekelenmelerim başlamıştı. Ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor eğer belirtin yok takılma topik de belirtisi olmayıp hamile olan arkadaşlarımız varSen nasıl hissediyorsun kendini ?
Bende öyle olmuştum canım anladığım kadarıyla adet zamanı ne hissediyorsan gebelik belirtisi olarak da onu hissediyorsun. Hatta ağlamıştım adet olacağım diyeKendimi iyi hissediyorum ama bel ağrım ve kasık ağrım var o yüzden ister istemez tedirgin oluyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Evet canım ettim hala da kullanıyorum, doktor bütün ilaçlara devam etmemi istedi 12. Haftaya kadar. Ama henüz muayene olmadım belki muayeden sonra farklı bir şey söylerTamam kuzum bugun doktoruma insallah ulasabılırım sen fitil kullanmaya devammetrin mi ilk gelen sulu kandan sonra
Teşekkür ediyorum tatlım Rabbim evladını sana bağışlasınEvet canım ettim hala da kullanıyorum, doktor bütün ilaçlara devam etmemi istedi 12. Haftaya kadar. Ama henüz muayene olmadım belki muayeden sonra farklı bir şey söyler
İyi bayramlar canımIyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?