Canım silik çizgi var evet inşaallah kuruma çizgisi değildir kan sonucunu heyecanla bekleyeceğiz allahın izniyle güzel sonuçlar nasip olsunDirek kan vereceğim eşimin gelmesini bekliyorumama kuruma çizgisi gibi yani olsa ilk 10 dakika içinde çıkardı diye düşünüyorum gerçi. Diğer testlerimde duruyor onlarda hiç kuruma çizgisi çıkmadı aylar geçti üstünden halen bembeyaz
İki tane kondu benim. Kesinlikle en önemlisi tutunsunlar yeter canım benimİnternetten baktım konulduğunda 2 haftalık diyor bilmiyorum artık her neyse tek tutsunlar da haftasını hesaplarız insallah o günler gelse ahhh kuzucum senin ninnisi bir tane mi konuldu
Aminnnnn inşallahhhhhhh Allah isteyen tüm kadınlara annelik duygusunu yaşatsınİnşaAllah Rabbim annelik duygusundan mahrum bırakmasın hiç kimseyi bizi debende sıkıldım ya
Canımm benimde böyle çıktı bugün sence kuruma çizgisi mi bu. Bende defalarca yaptım test hiç böyle olmadı seninki nasıldıDirek kan vereceğim eşimin gelmesini bekliyorumama kuruma çizgisi gibi yani olsa ilk 10 dakika içinde çıkardı diye düşünüyorum gerçi. Diğer testlerimde duruyor onlarda hiç kuruma çizgisi çıkmadı aylar geçti üstünden halen bembeyaz
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrumuzu ya da yavrularımızı kucağımızaİnsallah Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın insallah Benim de 2 tane koyuldu kuzum belirgin bir belirtin var mıydı sana da sorayım adet yerini bulsun herkese soruyorumsen eksik kalma benim kan testim Bayram’ın 3.gunu Perşembe günü bugün 7.günüm trasferi saymıyorum yapsam belkide varsa çıkar ama ahhh o korku ağır basıyor Perşembe nerde kan vereceksem artık acil de veririm diye düşünüyorum
Benim hastene kapalı ancak Cumartesi beklemem gerekiyor ne yapalım artık imkanları kullanacağızAmin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrumuzu ya da yavrularımızı kucağımızabir belirti yok mide bulantım var o bu kadar erken olmaz sıcaklardan ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bu arada benim de 7.gun ama bayramın son günü istediler kan testini. Ben tüp bebek yaptığım yere gideceğim ilk test paket içindeymiş faydalanayim bari
Oyyyy sevsinler o minnosları suan hashas tanesi kadarlar biliyor Musunİki tane kondu benim. Kesinlikle en önemlisi tutunsunlar yeter canım benim
Aynen sonu güzel olsun bir şekilde kan testi yapılırBenim hastene kapalı ancak Cumartesi beklemem gerekiyor ne yapalım artık imkanları kullanacağız
Evet ben terliyorum 3 gecedir ama hava sıcak ondandır diyorum
[/QUOT gece bı uyanıyorum ayağım elim ataş içinde
Oyyyy sevsinler o minnosları suan hashas tanesi kadarlar biliyor Musun
Kaçıncı günün senin de walla birazdan kan vereceğim benim de böyle senin ki gibi eğer benim pozitif çıkarsa kuruma çizgisi olmadığını negatif çıkarsa kuruma çizgisi olduğunu anlarızCanımm benimde böyle çıktı bugün sence kuruma çizgisi mi bu. Bende defalarca yaptım test hiç böyle olmadı seninki nasıldı
Bence var canim hayirli olsunÜstteki dün yaptığım kuruduktan sonra çıktı o da alttaki Bugün yaptığım o da kuruduktan sonra çıktı yani 5 6 saat bile olmuş olabilir. Kuruma çizgisi oluyor dimi bunlar
Bende kan verdim valla sen haber et bende ederimKaçıncı günün senin de walla birazdan kan vereceğim benim de böyle senin ki gibi eğer benim pozitif çıkarsa kuruma çizgisi olmadığını negatif çıkarsa kuruma çizgisi olduğunu anlarız
AhahahBende kan verdim valla sen haber et bende ederim10 gün geçti benim senin
Bende verdim 1 saate çıkar sonuçBende kan verdim valla sen haber et bende ederim10 gün geçti benim senin
Canım kan verdim bakalım varmı 9. Gün Bugün 1 saate çıkacakBence var canim hayirli olsun
Ben özel hastanede yaptırıyorumTestı hangi hastanede yaptırıyosunuz normal doğum hastanesi yapıyomu
Ayyy hadi hayırlı haberlerin olsun bayram hediyen olsun insallahBende kan verdim valla sen haber et bende ederim10 gün geçti benim senin
Rabbim hayırlı evlat bağışlasın insallah bizler aynı yolun yolcusuyuz kuzumCanım kan verdim bakalım varmı 9. Gün Bugün 1 saate çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?