Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım silik çizgi var evet inşaallah kuruma çizgisi değildir kan sonucunu heyecanla bekleyeceğiz allahın izniyle güzel sonuçlar nasip olsun

Canımm benimde böyle çıktı bugün sence kuruma çizgisi mi bu. Bende defalarca yaptım test hiç böyle olmadı seninki nasıldı

Eklentiler

• IMG_20210719_174403.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 68
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrumuzu ya da yavrularımızı kucağımıza bir belirti yok mide bulantım var o bu kadar erken olmaz sıcaklardan ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bu arada benim de 7.gun ama bayramın son günü istediler kan testini. Ben tüp bebek yaptığım yere gideceğim ilk test paket içindeymiş faydalanayim bari

Benim hastene kapalı ancak Cumartesi beklemem gerekiyor ne yapalım artık imkanları kullanacağız

Canımm benimde böyle çıktı bugün sence kuruma çizgisi mi bu. Bende defalarca yaptım test hiç böyle olmadı seninki nasıldı
Kaçıncı günün senin de walla birazdan kan vereceğim benim de böyle senin ki gibi eğer benim pozitif çıkarsa kuruma çizgisi olmadığını negatif çıkarsa kuruma çizgisi olduğunu anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…