Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni anlıyorum şimdiden kendini alıştırmaya çalışıyorsun ama sonu düşündüğünden cok Farklı olabileceğini unutma suan içinde can var senin ne olırsa olsun hamile ve anne adayısın
İnşllah bakalım yarın göreceğiz değerimizi. 5. Gün embriyosu için 9. Gün kanda kaç çıkmalı acaba tek embriyo benim

remziye_06 dönmussunuz, cok sevindim )

Transferim 29unda olacak, bu bekleme suresinde yuzmek serbest oldugundan yuzuyorum, bahce ile ilgileniyorum. Estrofem dozu gunde 3e cikti, yakinda gunde 4 ve 5 adede cikacagiz. Biraz şiştigimi hissediyorum, hava da sicak icten icten yaniyorum sanki :))
Transfer sonrasindaki surede oyalanmak icin veri analizini tamamladigim yarim makalelerimi, hakemliklerimi biriktiriyorum :)) İşe güce vurayim kendimi biraz, unuturum dedim, malum; gecen seferki kayiptan sonra bu sefer 12 hafta esim baska pek birsey yaptirmaz gibi geliyor.

Ben de aynı gün taze transfer oldum :) benim de kanım 111 çıktı :) değerlerimiz aynı sayılır :) sağlıkla doğuralım inşallah :)

9 gün evde erken gebelik testi yaptım çıktı hemen kan verdim çok sukur kandada vardi sadece 4. 5. Gün hafif batmalrim oldu oda ayakta durunca oluyordu yatarken otururken çok birsey hissetmedim
Benim şimdiden çok kasık batmam oluyor özellikle sol kasık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Cok tesekkur ederim bazik karsilamaniz icin
Havuzda degilsiniz degil mi? Denizde yuzuyorsunuz?? Ya da temiz olduguna emin oldugunuz bir havuzdasiniz? Bu islemler sonrasi havuz biraz enfeksiyon acisindan tavsiye edilmedi bana. Doktorunuzla gorustuyseniz hic sorun yok. Havuzunuz size ozelse yine risk sifir.

Maşallah Allah ım kucağına almayı da nasip etsin ne güzel bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…