Evet evet erinmeden tüm mesajlara baktım başkaymış oEvet bende öyle biliyorum ama arkdas bekli görmüştür diye ben yazmadığını biliyorum hayırlısı inaallah mutluluktan buraya yazacak fırsatı olamamıştır dilerim
Mesajlarına da baktım yazmamış. İnşallah dediğin gibidir canımEvet bende öyle biliyorum ama arkdas bekli görmüştür diye ben yazmadığını biliyorum hayırlısı inaallah mutluluktan buraya yazacak fırsatı olamamıştır dilerim
Sanirim son ilgili mesaji bu? Insallah guzel cikmistir.Ömrümün en stresli dakikaları suan hastane kapısında beklemek bana dua edin ne olur
Oda Nalandı galiba, o yüzden aklında öyle kalmıştırEvet evet erinmeden tüm mesajlara baktım başkaymış o
İnşllah bakalım yarın göreceğiz değerimizi. 5. Gün embriyosu için 9. Gün kanda kaç çıkmalı acaba tek embriyo benimSeni anlıyorum şimdiden kendini alıştırmaya çalışıyorsun ama sonu düşündüğünden cok Farklı olabileceğini unutma suan içinde can var senin ne olırsa olsun hamile ve anne adayısın
Başka bir forumda mesajlaşıyor ama buraya cevap vermemişSanirim son ilgili mesaji bu? Insallah guzel cikmistir.
Merhaba kızlar geriden geriden takip ediyordum. 5.gün embriyosu 8 temmuzda transfer olmuştum. Bugun kan verdim 104 çıktı. Cok şükür. Allahim tamamına erdirsin, bekleyen arkadaşlarım da bu heyecanı tez vakitte yaşasın diliyorum
Transfer bitiminde ultrasonun görüntüsünü istedim başhemşireden oda sağolsun ultrasona video şeklinde kayıt oluyomuş kendi telefonununa video olarak çekip bana attıVideoyu ne aldın canım
Bende öyle vercekler sanmıştım görüntüsünü verebilir misiniz dedim hemşirede ultrason kaydını telefonuna çekip bana yolladı daha güzel olduBana fotosunu verdiler yavrularımın
Benim şimdiden çok kasık batmam oluyor özellikle sol kasık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah9 gün evde erken gebelik testi yaptım çıktı hemen kan verdim çok sukur kandada vardi sadece 4. 5. Gün hafif batmalrim oldu oda ayakta durunca oluyordu yatarken otururken çok birsey hissetmedim
remziye_06 dönmussunuz, cok sevindim )
Transferim 29unda olacak, bu bekleme suresinde yuzmek serbest oldugundan yuzuyorum, bahce ile ilgileniyorum. Estrofem dozu gunde 3e cikti, yakinda gunde 4 ve 5 adede cikacagiz. Biraz şiştigimi hissediyorum, hava da sicak icten icten yaniyorum sanki :))
Transfer sonrasindaki surede oyalanmak icin veri analizini tamamladigim yarim makalelerimi, hakemliklerimi biriktiriyorum :)) İşe güce vurayim kendimi biraz, unuturum dedim, malum; gecen seferki kayiptan sonra bu sefer 12 hafta esim baska pek birsey yaptirmaz gibi geliyor.
MaşallahKızlar dayanamadım test yaptırdım 27,47 çıktı değerim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah çok duygusal bir an yaşıyorum 6 yıllık evliliğinimiz de neler yaşadığımı bir ben bilirim tüm akranlarım 2 çocukluyken içim parçalanırdı, bugün için rabbime ne kadar şükretsem az, inşallah herkese aynı duyguyu yaşamak nasip olsun
Seninki daha canlı olmuşBende öyle vercekler sanmıştım görüntüsünü verebilir misiniz dedim hemşirede ultrason kaydını telefonuna çekip bana yolladı daha güzel oldu
HosgeldinKızlarr ben girmeyeli çokk sayfa olmuş hepsini okuyamadım ne var ne yok test sonucunu kaçırdığım biri var mıı
İnsallah canım insallahMesajlarına da baktım yazmamış. İnşallah dediğin gibidir canım
Hayırlısı ile insallah güzel haberlerle gelir kuzumEvet evet erinmeden tüm mesajlara baktım başkaymış o
Iyiyim teşekkür ederim agrilarim yok evi temizliyorum bugün o derece iyiyim :) kanama az yani simdilik iyi gidiyo böyle devam.ederse biter bi iki güne. Siz nasılsınızNasilsiniz? Azaldi mi biraz kanamaniz?
Aynen galibaOda Nalandı galiba, o yüzden aklında öyle kalmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?