Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim pkos olduğu için düzenli olmaz ama bu erken geldiyse belki o zaman da yine iğnelerin etkisiyle erken gelir ama bakalım. İnşallah bayramdan sonra gelir o zaman canım. Histereskopi hemen adet bitiminde mi yapılıyor
Aaa evet bi de o durum var, belkı yine aynı anda oluruz normalde oyleymıs ama, benım yumurtlama zamanı yapıcak, bagısıklık testini de yapıcak histereskopı ile bırlıkte.. Valla 2 aydır erteledi, artık canıma tak etti tedaviye baslayalım ozaman diye ısrar ettim.. Şimdi de bana demıs ki tatilin keyfini cıkar bunları düşünme ınsallah ertelemez yine..

Nası düşünmeyim de bir an önce zaman geçsin istiyor insan. Hatta uyusak ağustos Eylül gibi uyandırsalar fena olmazdı

Merak ettiğim bir konu var bu embriyo çözdürürken hasar oluşabiliyor mu bizim 2 Li 2 Li 4 5. Gün 1 . Kalite embriyo donduruldu çözülürken bunlar etkilenir mi

Aynen bende öyle Belirti olsaydı yapacaktım ama olmadığı icin vazgeçtim kan testi gününe kadar bekleyeceğim sanki bu igne ilacalrı boşuna vuruyormuşum gibi bir his geliyor
Canım bence hiç belirtim olmaması daha iyi bende belirtiler vardı. Fakat giderek artan lekelenmem var. Yani bence olmadı. Tam adet günüm bugün transferin 7. Günü. Ama sanırım belirtilerin olmaması daha iyi

Merak ettiğim bir konu var bu embriyo çözdürürken hasar oluşabiliyor mu bizim 2 Li 2 Li 4 5. Gün 1 . Kalite embriyo donduruldu çözülürken bunlar etkilenir mi

Hayır laboratuvar ortamı çok gelişmiş bu konuda son derece başarılı bi ülke olduğumuzu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…