Aaa evet bi de o durum var, belkı yine aynı anda oluruzBenim pkos olduğu için düzenli olmaz ama bu erken geldiyse belki o zaman da yine iğnelerin etkisiyle erken gelir ama bakalım. İnşallah bayramdan sonra gelir o zaman canım. Histereskopi hemen adet bitiminde mi yapılıyor
Evet hiç belirtim yok diye yazmışsınız bende de yok o yüzden tutmadı diyorum test yapmaya da asla cesaretim yokSizinle aynı gün transfer olmuşuz
Evet hiç belirtim yok ben test yapmıcam ö yüzden hiç bişey hissetmiyorum çünküEvet hiç belirtim yok diye yazmışsınız bende de yok o yüzden tutmadı diyorum test yapmaya da asla cesaretim yok
Nası düşünmeyim deAaa evet bi de o durum var, belkı yine aynı anda oluruznormalde oyleymıs ama, benım yumurtlama zamanı yapıcak, bagısıklık testini de yapıcak histereskopı ile bırlıkte.. Valla 2 aydır erteledi, artık canıma tak etti tedaviye baslayalım ozaman diye ısrar ettim.. Şimdi de bana demıs ki tatilin keyfini cıkar bunları düşünme ınsallah ertelemez yine..
Aynen bende öyle Belirti olsaydı yapacaktım ama olmadığı icin vazgeçtim kan testi gününe kadar bekleyeceğim sanki bu igne ilacalrı boşuna vuruyormuşum gibi bir his geliyorEvet hiç belirtim yok ben test yapmıcam ö yüzden hiç bişey hissetmiyorum çünkü
Insallah kuzum ya suan ne agri ne bise yani beni çarmaga gerseler gene bise hissetmem çünkü korku duygusu hepsini bastırdıKasık agrın devam ediyor mu ben senin güzel haber vereceğine yürekten inanıyorum
Valla öyle yatıp kalkıp bunu düşünüyorumNası düşünmeyim debir an önce zaman geçsin istiyor insan. Hatta uyusak ağustos Eylül gibi uyandırsalar fena olmazdı
Bugün 2 kanı verdim sonuç 352 olmuş çok şükür
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım insallah hayırlı haberlerle gelesinInsallah kuzum ya suan ne agri ne bise yani beni çarmaga gerseler gene bise hissetmem çünkü korku duygusu hepsini bastırdı
Ömrümün en stresli dakikaları suan hastane kapısında beklemek bana dua edin ne olur
Kocişin geldi mi seni götürmeyeInsallah kuzum ya suan ne agri ne bise yani beni çarmaga gerseler gene bise hissetmem çünkü korku duygusu hepsini bastırdı
İnşllah güzel sonuçlar alırsınÖmrümün en stresli dakikaları suan hastane kapısında beklemek bana dua edin ne olur
Canım bence hiç belirtim olmaması daha iyi bende belirtiler vardı. Fakat giderek artan lekelenmem var. Yani bence olmadı. Tam adet günüm bugün transferin 7. Günü. Ama sanırım belirtilerin olmaması daha iyiAynen bende öyle Belirti olsaydı yapacaktım ama olmadığı icin vazgeçtim kan testi gününe kadar bekleyeceğim sanki bu igne ilacalrı boşuna vuruyormuşum gibi bir his geliyor
Merak ettiğim bir konu var bu embriyo çözdürürken hasar oluşabiliyor mu bizim 2 Li 2 Li 4 5. Gün 1 . Kalite embriyo donduruldu çözülürken bunlar etkilenir mi
Aminnn inşallah kuzummİnşllah güzel sonuçlar alırsın
Geldi de beni daha çok strese sokuyor surekli soru soruyor banaKocişin geldi mi seni götürmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?