Bana saat fark etmez dediler canim bende akşam 8 gibi yaptımGünaydın arkadaşlar bir şey soracağım bugün gonapeptyl iğne olacağım istediğin saat yap dediler bende sabah 10 da yapmayı düşündüm erken yapsam diye sizler be zaman yaptınız tek kullanımlık olarak tek doz verildi 3.gunüm bugün
Kesinlikle bak ısınmak ve sicak dus bu ikisi çok etkiliyor kabak çekirdeği yeEvet çok şükür yaradı kuzum ıkınmaktansa içmek mantıklı geldi bu şekilde daha cok zarar verir diye düşündüm
Amin. Şimdi zorlu bekleyiş başlasın. Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı sana göre transferden sonra canım?Insallah canım inşallah evet taze transferdi hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Sabah 10 da yaptım erken mi oldu acaba bilemedimBana saat fark etmez dediler canim bende akşam 8 gibi yaptım
Kollarım da mosmor oldu yer kalmayınca ben göbeğe indimOksapari kolunuzdan yapsın eşiniz. Ben koldan yaptiriyirum, göbek bende de hassasiyet gösteriyordu.
Sen kaçıncı gün duş aldın kuzumKesinlikle bak ısınmak ve sicak dus bu ikisi çok etkiliyor kabak çekirdeği ye
Evet kendim yapacağım teşekkür ederimKendiniz yapacaksanız cok yavaş yapmanızı öneririm
Her gün bir küçük kase çiğ kabak çekirdeği yiyyorumKesinlikle bak ısınmak ve sicak dus bu ikisi çok etkiliyor kabak çekirdeği ye
Amin. Şimdi zorlu bekleyiş başlasın. Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı sana göre transferden sonra canım?
Yakarsa korkmayın yakıyor ama birden batırdım ilk gün hızlıca yaptım bpyle bir acı yok sonra arkdas dedi yavaş batır yavaş enjekte et dedi öyle yaptım en azından ilk gün kadar acıtmıyor yaparkenEvet kendim yapacağım teşekkür ederim
Asla sıcak su değmesin vücuduna kabak çekirdeği ye ananas soru işaretidir kiminde düşük sebebi kiminde tutunmaya yardimci olmjs asla kabiz olma bol kayisi ye cabjn avakado ye cunku ben araştırdım avakado be çekirdeği anne ve karnındaki bebegini temsil ediyormus tutunmasina yardımcı onun dışında zaten bol bol yat süpürge falan acma esin falan yapsın prensesler gibi yat anı hareketler etme korku heyecan olmasın ilaçların için alarm kur vücut saatin ilaca alışsın özellikle en onemliler kan sulandirici ve progestanAmin. Şimdi zorlu bekleyiş başlasın. Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı sana göre transferden sonra canım?
Ovutrelle vb. İçenlerin etkisi 10 gündür gecmis iğnenin etkisi canim hayirli olsun çift çizgiyle genesinTaze transfer ama catlatma iğnesini üzerinde 15 gün gecti 1 temmuzda yaptim ignemi
Cok ise yaradığını duydum canim avakado da dene gunde 1 tane bol limon ve tuzlaHer gün bir küçük kase çiğ kabak çekirdeği yiyyorum
Ayy ben korktumSen kaçıncı gün duş aldın kuzum
Yarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudurCok ise yaradığını duydum canim avakado da dene gunde 1 tane bol limon ve tuzla
Ayy ben korktum3. Gun saçıma bit düşecekti sadece saçımı yikadim 5. Gun yikandim sadece 3 dk sürdü o da korkudan ve dun 8. Gündü hemen yikandim çıktım çıkar çıkmaz yatağa uzandım
O yazılsa da devlet ödemez canim ben evet bugun 9. Gun ne 1 insan yüzü gördüm ne dışarı adım attım köpek korkum var benm bina da ve etrafta çok köpek var korkuyorum çıkmayaYarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudur
Aman o zaman boşver hiç gerek yok gereksiz streseO yazılsa da devlet ödemez canim ben evet bugun 9. Gun ne 1 insan yüzü gördüm ne dışarı adım attım köpek korkum var benm bina da ve etrafta çok köpek var korkuyorum çıkmaya
Zaten resmi tatil bugün nöbetçi bulman lazım eczane canim keske dun halletseydinAman o zaman boşver hiç gerek yok gereksiz strese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?