Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana saat fark etmez dediler canim bende akşam 8 gibi yaptım

Vallq ben 3.gun boyunca hiç kalkamadimsadece tuvalet ihtiyacına kalktım sonrasında da gic eğilmedik yine fazla ayakta durmadim genel de uzanır pozisyonda oturdum ufak ufak evde yürüdüm
Amin. Şimdi zorlu bekleyiş başlasın. Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı sana göre transferden sonra canım?

Amin. Şimdi zorlu bekleyiş başlasın. Özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı sana göre transferden sonra canım?
Asla sıcak su değmesin vücuduna kabak çekirdeği ye ananas soru işaretidir kiminde düşük sebebi kiminde tutunmaya yardimci olmjs asla kabiz olma bol kayisi ye cabjn avakado ye cunku ben araştırdım avakado be çekirdeği anne ve karnındaki bebegini temsil ediyormus tutunmasina yardımcı onun dışında zaten bol bol yat süpürge falan acma esin falan yapsın prensesler gibi yat anı hareketler etme korku heyecan olmasın ilaçların için alarm kur vücut saatin ilaca alışsın özellikle en onemliler kan sulandirici ve progestan

Yarım yiyorum ama bundan sonra tüm yerim sen evden henüz hiç çıkmadın dimi kuzum benim progestan bitti çıkıp almam gerek sağlık ocağı yazar mı acaba reçeteli reçetesiz fiyat farkı cok mudur
O yazılsa da devlet ödemez canim ben evet bugun 9. Gun ne 1 insan yüzü gördüm ne dışarı adım attım köpek korkum var benm bina da ve etrafta çok köpek var korkuyorum çıkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…