Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucum negatif ilaclar engel oluyor..adet tarihini 3 gun gectigi halde olmamistim..dun ilaclari biraktim..olurum birkac gune..

Canim ben hissetmiştim cunku idrar testlerim siliklesmisti kan da bunu doğruladı.. kanda kimyasalı gorunce ben ilaclari bırakmıştım 1 hafta icinde de basladi adetim..

Bana opudan önce sadece verdiler 3 iğne saat 00.40 vurdum saati çok önemli yani36 saat arası olması lazım

Oksapari kolunuzdan yapsın eşiniz. Ben koldan yaptiriyirum, göbek bende de hassasiyet gösteriyordu.

Merhaba canım,
Seninkisi taze transfer miydi ben transferden sonra iğne olmamıştım dondurulmuştu benimkisi o yüzden soruyorum

çok teşekkürler kızlar. başka hcg değeri bekleyen kim var şimdi? muhtemelen bebeklerimiz aynı zamanlarda doğacak :)
Benden sadece iki kere kan testi istediler, artış güzel olunca daha da istemediler canım. Evet bu topikte arkadaşlarımızla dogumlarimiz bir aksilik olmazsa aynı zamanlara denk gelecek Allah o günleri görmeyi nasip etsin
Sen ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun ?

Siz simdi lutfen dis gebelik ihtimalini filan dusunmeyin, kendinizi boyle uzmeyin, adim adim bakin. Aslinda tup bebekde embriyo doktor tarafindan yerlestirildigi icin dis gebelik ihtimali azaliyor. Kendinize iyi seyler telkin edin.

Siz simdi lutfen dis gebelik ihtimalini filan dusunmeyin, kendinizi boyle uzmeyin, adim adim bakin. Aslinda tup bebekde embriyo doktor tarafindan yerlestirildigi icin dis gebelik ihtimali azaliyor. Kendinize iyi seyler telkin edin.

Bunu ilk defa duyuyorum bu söylediğiniz çok iyi geldi şuan için önemli olan tek şey değerin ikiye katlanması ve beklemek inşallah değerlerim artar yarın sabah tekrar teste gidicem bakalım hayırlısı Allahtan

Canim ben hissetmiştim cunku idrar testlerim siliklesmisti kan da bunu doğruladı.. kanda kimyasalı gorunce ben ilaclari bırakmıştım 1 hafta icinde de basladi adetim..

Hakkımızda hayırlısı yarın benim için önemli bi gün bekleyip göricez artış varsa umutlanıcam yoksa hayırlısı olsun hakkmzda belki test günümü bekleseydim daha iyi çıkacaktı ben de hiç üzülmicektim bilemiyorum belki de geç tutunuyor iyi şeyler düşünmeye gayret ediyorum

Sizin belirtiler oldu mu acaba kişiden kişiye değişiyor ama
Evet canım kesinlikle değişiyor, bende 3. Günden itibaren kasık ve alt karın ağrısı oldu belirgin şekilde, 9. Gün akşamı da pembe lekelenmem oldu. 10. Gün devam edince doktor kan vermemi istemişti, o şekilde pozitifi gördüm canım

Gerçekten insan pek sarsılmıyor transferde . Tek bi ani sıcak basmaları oluyor . ODa işin kolay kısmı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…