27 yaşındayım ilk deneme olucak. Sperm kaynaklı bizim sorunumuz. Ben memnunum şimdilikSizin kacinci denemeniz ve kac yasindasiniz. Ben 41 yasindayim ve yumurta rezerv azligi varondan dolayi iyi bir doktor ariyorum
Sonucum negatif ilaclar engel oluyor..adet tarihini 3 gun gectigi halde olmamistim..dun ilaclari biraktim..olurum birkac gune..Cuma gününü beklemekten başka çarem yok sanırım artış varsa umudum yeniden bağlanırım inşallah yavaş artışta olabiliyormuş kanama başlıyor dediniz ya hemen mi yoksa ilaçları bırakınca mı
Canim ben hissetmiştim cunku idrar testlerim siliklesmistiCuma gününü beklemekten başka çarem yok sanırım artış varsa umudum yeniden bağlanırım inşallah yavaş artışta olabiliyormuş kanama başlıyor dediniz ya hemen mi yoksa ilaçları bırakınca mı
Bana opudan önce sadece verdiler 3 iğne saat 00.40 vurdum saati çok önemli yani36 saat arası olması lazımGünaydın arkadaşlar bir şey soracağım bugün gonapeptyl iğne olacağım istediğin saat yap dediler bende sabah 10 da yapmayı düşündüm erken yapsam diye sizler be zaman yaptınız tek kullanımlık olarak tek doz verildi 3.gunüm bugün
Oksapari kolunuzdan yapsın eşiniz. Ben koldan yaptiriyirum, göbek bende de hassasiyet gösteriyordu.Seninle aynı gun olmuş transferimiz bende de hiç bir belirti yok be kasık ne göğüs ne bel hiçbiri yok sadece iğneden dolayı karnıma dokunamıyorum oksapar yapıyor sanırım yumru yumru oldu ben test yapmadım 8.gun yapmayı düşünüyorum ama belirti olması iyi mi kötü mü anlamadım bende sabırsızlanıyorum
Merhaba canım,Günaydın arkadaşlar bir şey soracağım bugün gonapeptyl iğne olacağım istediğin saat yap dediler bende sabah 10 da yapmayı düşündüm erken yapsam diye sizler be zaman yaptınız tek kullanımlık olarak tek doz verildi 3.gunüm bugün
Benden sadece iki kere kan testi istediler, artış güzel olunca daha da istemediler canım. Evet bu topikte arkadaşlarımızla dogumlarimiz bir aksilik olmazsa aynı zamanlara denk gelecekçok teşekkürler kızlar. başka hcg değeri bekleyen kim var şimdi? muhtemelen bebeklerimiz aynı zamanlarda doğacak :)
Siz simdi lutfen dis gebelik ihtimalini filan dusunmeyin, kendinizi boyle uzmeyin, adim adim bakin. Aslinda tup bebekde embriyo doktor tarafindan yerlestirildigi icin dis gebelik ihtimali azaliyor. Kendinize iyi seyler telkin edin.Tüp bebek yaptırdığım merkez aradı tebrik ederiz hamilesiniz dedi ama doktor hiç de öyle konuşmayınca dedimki ama öyle konuşmadı doktorum dedim her ihtimali tabiki sizinle paylaşacak şuan gebesiniz 2gün sonra değeriniz artması yeterli dedi bu arada bu belirtilerim bel ağrısı kasık minik minik batmalar artması anlamını mı taşıyo yoksa dış gebelik gerçekleştiğinde de aynı belirtiler oluyo mu
Benim transferim oldu bebek tutunması icin bu defa yapılıyor daha önce yumurta toplama tedavimde kullanmıştımBana opudan önce sadece verdiler 3 iğne saat 00.40 vurdum saati çok önemli yani36 saat arası olması lazım
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al insallah belirtiniz oldu mu oldıysa neler ve be zaman başladı acabaHayirli gunler hepinizide 2 tane 3. Gün embriyosu transferimizin bugün tarnsfee gününü saymazsak 9. Gün test yaptım bakarmisiniz
2.çizgi net belli canım. Hamilesin. Bir an önce kan testi yaptır ki iyice emin ol.Hayirli gunler hepinizide 2 tane 3. Gün embriyosu transferimizin bugün tarnsfee gününü saymazsak 9. Gün test yaptım bakarmisiniz
Siz simdi lutfen dis gebelik ihtimalini filan dusunmeyin, kendinizi boyle uzmeyin, adim adim bakin. Aslinda tup bebekde embriyo doktor tarafindan yerlestirildigi icin dis gebelik ihtimali azaliyor. Kendinize iyi seyler telkin edin.
Sizin belirtiler oldu mu acaba kişiden kişiye değişiyor amaMerhaba canım,
Seninkisi taze transfer miydi ben transferden sonra iğne olmamıştım dondurulmuştu benimkisi o yüzden soruyorum
Canim ben hissetmiştim cunku idrar testlerim siliklesmistikan da bunu doğruladı.. kanda kimyasalı gorunce ben ilaclari bırakmıştım 1 hafta icinde de basladi adetim..
Evet canım kesinlikle değişiyor, bende 3. Günden itibaren kasık ve alt karın ağrısı oldu belirgin şekilde, 9. Gün akşamı da pembe lekelenmem oldu. 10. Gün devam edince doktor kan vermemi istemişti, o şekilde pozitifi gördüm canımSizin belirtiler oldu mu acaba kişiden kişiye değişiyor ama
Kan verdim simdi 1.5 saat sonra çıkacak belirti 4.gun 52.çizgi net belli canım. Hamilesin. Bir an önce kan testi yaptır ki iyice emin ol.
Anladım ben transfer daha bekliyorum 2 adetimBenim transferim oldu bebek tutunması icin bu defa yapılıyor daha önce yumurta toplama tedavimde kullanmıştım
2.çizgi net belli canım. Hamilesin. Bir an önce kan testi yaptır ki iyice emin ol.
Gerçekten insan pek sarsılmıyor transferde . Tek bi ani sıcak basmaları oluyor . ODa işin kolay kısmı .Sağol.ben geçen sene 2 kere aşılama yaptım o kadar kötü geçerdim ölüyordum bu yüzden tüp bebek hep erteledim çünkü burdaki tedavi daha zor . Ne zaman başladım çok şaşırdım çünkü hiç birşey hissetmedim çok kolay geçtı opuya kadar.opudan sadece bir kaç gün şiirim sonra herşey düzelti. İnş şimdi transfer daha bu kadar kolay geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?