Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapacak bisey yok elden bisey gelmiyor.
26 yasindayim endometriozis var bende en buyuk sorun o.

Ben 37 yaşındayım Allah Kerim inşallah bi sonraki denemede bebişin seninle olur dualarım seninle bak benim 43.1 çıktı doktor olumlu konuşmadı çok ortada bi durum var ama 17 yle bile hamile kalan da çok hastam oldu dedi küçük bi umudum var 48 saat sonrasına sakladığım ama bi arkadaşım da 37 değerle hamile kaldım doktor her ihtimali söyleyecek dedi Allah hepimizin yanında olsun inşallah

Kuzum bence gelmişken takviye ilaçlar da al yumurta gelişimi için
Gelince alicam canim Turkiyede alternatif çok. Ah nasil özledim vatanimi cok iyi gelicek cokkk
Amin. İnşallah mucizen seninledir İnşallah ❤

Merhaba kızlar bugün yumurtlalarim toplandı ve inşallah genetiğe gidecek ama transfer 20 gün sürer dediler benim gibi pgt li tüp bebek yapan var mı şuan
Benim de pazartesi toplandı cumartesiye kadar beklenecek 5. Güne gelenlerden biyopsi yapılıp genetige gönderilecek.Sonuclarin çıkması 15-20 günü buluyor zaten sonrasında adetle transfere hazırlık olacak inşallah

Kızlar az önce çatlama önleyen iğneyi yaptım cetrotide.. canım çok yandı ya bide baya uğraştım şırıngaya çekmek için ve bi seferde hepsini çekmedi. Ayy ben mi yanlış yaptım acaba
Yakıyor kuzum o iğne, zor çekiliyor biraz ben de 1-2 seferde ancak tamamını alıyordum içine, aslında kapakta bir boşluğu var, iğneyi oraya denk getirmek gerekiyor

Yakıyor kuzum o iğne, zor çekiliyor biraz ben de 1-2 seferde ancak tamamını alıyordum içine, aslında kapakta bir boşluğu var, iğneyi oraya denk getirmek gerekiyor
Çekiyorum çekiyorum gelmiyormuş bunu sonradan fark ettim kendime hava enjekte edecektim zorla olsada iki seferde tamamladım ama çok yaktı

Kızlar az önce çatlama önleyen iğneyi yaptım cetrotide.. canım çok yandı ya bide baya uğraştım şırıngaya çekmek için ve bi seferde hepsini çekmedi. Ayy ben mi yanlış yaptım acaba
Yok o biraz öyle .. zor çekiliyor az az hava girmeden çekmeniz önemli

Öyle mi ben Eylül ayında başka bir yerde denemiştim o zaman 5 .gün genetikten haber gelmiş ve transfer.olmustum tuhaf geldi bana bu sefer neden böyle hangisi yanlış anlamadim

Bakalım canım bu doktor ne diyecek merak ettim . Galiba ilişki istemeseler ilk gün derlerdi . Ama yinede soracağım
Rahmin baski gormemeli kasilma falan oluyo iliskide nette de yaziyo masturbasyon veya iliski olmamasi daha iyi olur diye. Bu surecte hassaslasiyoruz zaten rahimede bi suru hormon falann yukluyoruz bu ay hic ilişkiye girme. Opu icin de 3-4 gün once eşin afedersin kendisi halletsin spermler yenilenmesi için. Sen ilaclarina odaklan düzenli beslen dikkat et.

Benimde ilk tedavimde doktorum kesinlikle yasak demişti . Bazıları ilişkiyi sperm yenileme ve rahim için öneriyolarmış ama bilmiyorum doktoruma soracağım. Ama haklısın . İnsan zaten allak bullak oluyor .

Benimde ilk tedavimde doktorum kesinlikle yasak demişti . Bazıları ilişkiyi sperm yenileme ve rahim için öneriyolarmış ama bilmiyorum doktoruma soracağım. Ama haklısın . İnsan zaten allak bullak oluyor .
Yumurtalar buyudukce agri oluyodu sahsen iliski hic düşünmedim ve istek de olmadi tedaviye odaklandigim için. Sen yinede sor doktoruna. Igne dozun kac .?

Yumurtalar buyudukce agri oluyodu sahsen iliski hic düşünmedim ve istek de olmadi tedaviye odaklandigim için. Sen yinede sor doktoruna. Igne dozun kac .?
Benim ilk tedavimde aşırı bi istek oldu ( normalin dışında birşeydi ) iğne dozum 112,5 cuma hünü kontrolüm var orada belki arttırırlar . Ohss olmamdan korkuyolar o yüzden düşük başladılar . Sende kaçtı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…