• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10.gun 15 değer ile sağlıklı Doğum olduğunu yazmıştı olmazların olduran Allah’tır muhakkak yiyecek ekmeği varsa seninle olmaya devammedecektir Allahım izniyle kuzum dua et bol bol dua Meryem süresi dinle

İnşallah şunu anladım bu durumu ilk defa tecrübe ediyorum önemli olan dediğiniz gibi yüksek çıkması değil katlanarak devam etmesi bekleyip göreceğiz

İki embriyo mu konuldu kuzum kaçıncı günler 5.gun mü pek belli olmuyor kimisinin 7 de kan da çıkmıyor 10.gun çıkıyor kimisi 5.gunde cok belirgin çıkıyor hepsine şahit oldum ama en az 8 i bekleyelim derim o da RAM bayram gününe denk geliyor bend eşyan hiçbir belirti yok yani ne sancı ne göğüs haasşyeti hiçbiri senin durumun nasıl
Evet iki tane konuldu ilk deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu benim de hiç belirti yok sadece lekelenme oldu bir de baş ağrısı 🌸 ne zaman belirti olacak acaba inşallah bayram sabahı ben de test yaptırmak istiyorum 😂 güzel sonuç alırız inşallah

Canım nasılsın senın de asıl test gunun bugundu sanırım verdin mi acaba kan

Hiç üzülme bak benim 43.1 çıktı 11.gün allak bullak oldum ama hemen toparladım başka çaremiz yok sonuçta katlanarak devam ediyo gebeliğiniz ve artarak demek ki geç tutunuyor böyle düşünelim ki sizin zaten artarak gidiyo bebeğiniz sizinle inşallah

Yarın transfere çağırdılar beni kızlar, 3.gün embriyosu olacak 5.güne gitmesine de yarın bakacaz dediler, o zaman yarın neden transfere çağırdılar anlamadım?
Bilemedim canım inşallah sağ salim tutunsun sana sağlıkla büyüsün inşallah 🤲🤲

Evet iki tane konuldu ilk deneme dondurulmuş 5. Gün embriyosu benim de hiç belirti yok sadece lekelenme oldu bir de baş ağrısı 🌸 ne zaman belirti olacak acaba inşallah bayram sabahı ben de test yaptırmak istiyorum 😂 güzel sonuç alırız inşallah
Kuzum aynen bende önce test sonra kan testi eğer varsa insallah bizimle olurlar duam Rabbim bu yolda olan herkesin Emeklerini boşa çıkarmasın insallah herkes evlat sahibi ana baba olsun aile olsun 🥰🥰🤲🏻Bende de yok lekelenme bana 1 2 gun içinde olur dedi doktor işlemden dolayı ama olmadı kuzum onun dışında hiç bir tik yok bende sen gibi belirti bekliyorum ama ypk şuan

Adet oldum ama yarin gidip kan vericem netlik kazanması için Doktorum test gunu gel ilaçlarını almaya devam et dedi ama uzatmanin manasi yok
Canımmmm benim de şuan duygularım karmakarşık yaşın kaç bilmiyorum ama şunu billyorum sen inandığın müddetçe sakın yılma lütfen

Bak ilk gidiyorsun seni muayene ediyor oyle hop diye tup bebek yapmaz onu ikna etmen lazım senin gerçekten tup bebek tedavisi olman gerekiyor demesi lazım muayene ücreti 750 lira. Tup bebek acibadem de yapıyor transfer ve opu 10.250 lira . Ilaclar kişiye göre değişiyor benimde 4 ü buldu gidince orda kalman gerekmiyor umarım randevu alabilirsiniz cunku en erken Eylül demişti en son güneş hanim transfer in bugun bende 8. Transfer gününü sayarsak 9m gun
Sagol canim insallah hayirli haberler alirsin canim allahim yuzumuzu guldursun

Canımmmm benim de şuan duygularım karmakarşık yaşın kaç bilmiyorum ama şunu billyorum sen inandığın müddetçe sakın yılma lütfen
Yapacak bisey yok elden bisey gelmiyor.
26 yasindayim endometriozis var bende en buyuk sorun o.

Back