- 26 Mart 2018
- 28.449
- 127.972
- 598
Baskılama yapılması gerek sanırım onun için canım. İnşallah bir dahakine daha iyi sonuçlar elde ederizYapacak bisey yok elden bisey gelmiyor.
26 yasindayim endometriozis var bende en buyuk sorun o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baskılama yapılması gerek sanırım onun için canım. İnşallah bir dahakine daha iyi sonuçlar elde ederizYapacak bisey yok elden bisey gelmiyor.
26 yasindayim endometriozis var bende en buyuk sorun o.
Anlamadm baskilama derken kafam hic yerinde değilBaskılama yapılması gerek sanırım onun için canım. İnşallah bir dahakine daha iyi sonuçlar elde ederiz
Yumurta Baskılama ve geçici menopoz yapıp ilaçlarla, sonra tedaviye geçiyorlar canım. Endometriosizin yumurtaya etkisini azaltıyorlar bu şekildrAnlamadm baskilama derken kafam hic yerinde değil
Canım değerim 12.gün 91.5 cıktı ama güzel katlanıyormu ona bakilacak
Umarim yükselir rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinCanım değerim 12.gün 91.5 cıktı ama güzel katlanıyormu ona bakilacak
Bilmiyorm nasil bi prosedür izlenir burda bakalimYumurta Baskılama ve geçici menopoz yapıp ilaçlarla, sonra tedaviye geçiyorlar canım. Endometriosizin yumurtaya etkisini azaltıyorlar bu şekildr
Kuzum bir de takviye kullanıyor muydun?Bilmiyorm nasil bi prosedür izlenir burda bakalim
Merhaba bende Bülent hoca ya gidiyorum kendisinden de ekibindende çok memnunumMrb arkadasim bulent beyi cok duydum onceden baskentteydi. Bende adana da doktor ariyorum yillarca baskent esra hanima gittim artik baska hastane ve doktor ariyorum. Sen memnun kaldin mi arkadasim bulent beyin tedavisinden nasil sence
Sen ne aşamadasın canım. Benim negatif oldu ama ben de çok memnun kaldım. 3 ay sonra tekrar ona gideceğimMerhaba bende Bülent hoca ya gidiyorum kendisinden de ekibindende çok memnunum![]()
Yok canım test günüm 13.deydi o zamn verdim 91.5 çıkmıştı yarın verecem ınsalhh artarCanım nasılsın senın de asıl test gunun bugundu sanırım verdin mi acaba kan
İNşaallah canım rabbim nasp etsn hayırla saglıkla katlanmasınıYok canım test günüm 13.deydi o zamn verdim 91.5 çıkmıştı yarın verecem ınsalhh artar
Amanita, endometriozis sorunun varsa gercekten de baskilama cok basarili bir tedavi. Turkiye'ye gelme firsatin olabilirse burada sana yardimci olmalari mumkun. Baskilama surecinde cikacak yumurtalarin da cok iyi olur cunku bu hastalik sadece rahmi degil yumurtaliklarini ve dolayisiyla yumurta kalitesini de etkiliyor.Bilmiyorm nasil bi prosedür izlenir burda bakalim
Canım benım pozitif hayırla ve saglıkla devam ederse inşaallah
İğnelere devam canım bugün ve yarın hem gonal f hemde çatlamayı önleyen iğne vurucam Cuma günü kontorl var eğer herşey yolundaysa 19 unda opuSen ne aşamadasın canım. Benim negatif oldu ama ben de çok memnun kaldım. 3 ay sonra tekrar ona gideceğim
Hadi hayırlısı, güzel sonuçlansın inşallahİğnelere devam canım bugün ve yarın hem gonal f hemde çatlamayı önleyen iğne vurucam Cuma günü kontorl var eğer herşey yolundaysa 19 unda opu![]()
Hayır canmKuzum bir de takviye kullanıyor muydun?
Doktorum baska bi tedavi ilac deneriz demisti bakalm nolcak. Yakinnzamanda gideceğim Türkiye ye tatil.icin ordada bi doktorela gorunurumAmanita, endometriozis sorunun varsa gercekten de baskilama cok basarili bir tedavi. Turkiye'ye gelme firsatin olabilirse burada sana yardimci olmalari mumkun. Baskilama surecinde cikacak yumurtalarin da cok iyi olur cunku bu hastalik sadece rahmi degil yumurtaliklarini ve dolayisiyla yumurta kalitesini de etkiliyor.
Saglikli hayirli bir gebelik gecir inşallahCanım benım pozitif hayırla ve saglıkla devam ederse inşaallah![]()
Sonucunu z ne oldu sizin acabaMerhaba bende Bülent hoca ya gidiyorum kendisinden de ekibindende çok memnunum![]()
Amin ınsalhh canımİNşaallah canım rabbim nasp etsn hayırla saglıkla katlanmasını![]()
Test gününden önce yapmayacaksın sanırım canımAmin herkezin hepimizin inşallah
Kuzum bence gelmişken takviye ilaçlar da al yumurta gelişimi içinHayır canm
Doktorum baska bi tedavi ilac deneriz demisti bakalm nolcak. Yakinnzamanda gideceğim Türkiye ye tatil.icin ordada bi doktorela gorunurum
Saglikli hayirli bir gebelik gecir inşallah![]()