• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb arkadasim bulent beyi cok duydum onceden baskentteydi. Bende adana da doktor ariyorum yillarca baskent esra hanima gittim artik baska hastane ve doktor ariyorum. Sen memnun kaldin mi arkadasim bulent beyin tedavisinden nasil sence
Merhaba bende Bülent hoca ya gidiyorum kendisinden de ekibindende çok memnunum🥰

Bilmiyorm nasil bi prosedür izlenir burda bakalim
Amanita, endometriozis sorunun varsa gercekten de baskilama cok basarili bir tedavi. Turkiye'ye gelme firsatin olabilirse burada sana yardimci olmalari mumkun. Baskilama surecinde cikacak yumurtalarin da cok iyi olur cunku bu hastalik sadece rahmi degil yumurtaliklarini ve dolayisiyla yumurta kalitesini de etkiliyor.

Kuzum bir de takviye kullanıyor muydun?
Hayır canm
Amanita, endometriozis sorunun varsa gercekten de baskilama cok basarili bir tedavi. Turkiye'ye gelme firsatin olabilirse burada sana yardimci olmalari mumkun. Baskilama surecinde cikacak yumurtalarin da cok iyi olur cunku bu hastalik sadece rahmi degil yumurtaliklarini ve dolayisiyla yumurta kalitesini de etkiliyor.
Doktorum baska bi tedavi ilac deneriz demisti bakalm nolcak. Yakinnzamanda gideceğim Türkiye ye tatil.icin ordada bi doktorela gorunurum
Canım benım pozitif hayırla ve saglıkla devam ederse inşaallah🤲🏼
Saglikli hayirli bir gebelik gecir inşallah 🤲🏼

Back